Απωθητικά-Παγίδες

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Κατσαριδοκτόνο εντομοκτόνο ζελέ σε σύριγγα 10gr Givesol Gel Dominate Plus

04394

Νέο

Dominate Plus Ενδείκνυται η εφαρμογή του σε σπίτια, σχολεία, νοσοκομεία, επαγγελματικούς χώρους ή μέσα μαζικής μεταφοράς, σε αναλογία 2-3 σταγόνες ανά τετραγωνικό μέτρο

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


8,00 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Το κατσαριδοκτόνο ζελέ Givesol Gel της Dominate Plus είναι ένα δόλωμα έτοιμο προς χρήση κατάλληλο για την εξόντωση των κατσαρίδων.

Είναι σε μορφή τζελ και ενδείκνυται για την καταπολέμηση των παρασίτων σε χώρους όπως σπίτια, κελάρια διαμερισμάτων, δημόσια κτίρια, κοινοτικά κέντρα, κινηματογράφους, εκκλησίες, εμπορικούς χώρους, ξενοδοχεία, εστιατόρια, σχολεία, παιδικούς σταθμούς, νοσοκομεία, γηροκομεία, εγκαταστάσεις φροντίδας, δημόσια λουτρά, μέσα μεταφοράς(πλοία, τρένα, αεροπλάνα), αποθηκευτικούς χώρους, βιομηχανικές αποθήκες.

Έντομα-Στόχοι

Γερμανική κατσαρίδα(Blatella germanica) και Ανατολίτικη κατσαρίδα(Blatta orientalis).

Τρόπος δράσης

Το δραστικό συστατικό imidacloprid, δρα δεσμεύοντας τους νευρώνες του εντόμου. Η σύνδεση αυτή προκαλεί διαταραχή στη μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων, η οποία είναι θανατηφόρα για το έντομο-στόχο. Οι κατσαρίδες προσελκύονται από τα θρεπτικά συστατικά του δολώματος. Διαδίδουν τη γέλη μετακινούμενες και μολύνουν τις υπόλοιπες, προκαλώντας δηλητηρίαση μέσω επαφής και κατάποσης. Υπό κανονικές συνθήκες, οι σταγόνες γέλης παραμένουν ενεργές και εύγευστες τουλάχιστον για 2 μήνες.

Οδηγίες χρήσης

Πριν από την εφαρμογή, ο χώρος εφαρμογής θα πρέπει να καθαρίζεται από τις διάφορες φυσικές εστίες τροφής κατσαρίδων(σκουπίδια, υπολείμματα τροφών κ.λπ.) ώστε η γέλη να αποτελέσει την μοναδική πηγή τροφής τους. Κατά τη διάρκεια των επιθεωρήσεων, ελέγξτε τη μολυσμένη περιοχή και αν χρειαστεί αντικαταστήστε τη γέλη που χρησιμοποιήθηκε, καθώς οι κατσαρίδες αφήνουν εκκρίσεις και κόπρανα για να προσελκύσουν άτομα του ίδιου είδους.

Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 3 μήνες συνεχόμενα χωρίς την αντικατάσταση των ανοιγμένων ή μη χρησιμοποιημένων δίσκων δολώματος. Ενημερώστε τον κάτοχο της άδειας, αν η εφαρμογή είναι αναποτελεσματική.

Για την προστασία των πουλιών, των κατοικιδίων και των θηλαστικών, οι νεκρές κατσαρίδες θα πρέπει να απομακρύνονται από την περιοχή της εφαρμογής σε καθημερινή βάση.

Αν η προσβολή επιμείνει παρά τις οδηγίες που αναφέρονται στην ετικέτα, επικοινωνήστε με ένα αδειοδοτημένο συνεργείο απεντομώσεων μυοκτονιών. Αποφύγετε τη συνεχή χρήση του προϊόντος.

Το προϊόν πρέπει να εφαρμόζεται μόνο σε περιορισμένες περιοχές, σε επιφάνειες που δεν καθαρίζονται τακτικά για παράδειγμα πίσω ή κάτω από το ψυγείο, κάτω από το νεροχύτη της κουζίνας, κάτω από το φούρνο ή το θερμοσίφωνα, σε όλες τις ρωγμές και τις εσοχές που μπορεί να αποτελέσουν καταφύγιο για τις κατσαρίδες.

Μην εκθέτετε τις σταγόνες του δολώματος στο ηλιακό φως ή σε πηγή θερμότητας(π.χ. καλοριφέρ). Μην εφαρμόζετε σε πορώδεις επιφάνειες. Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι δυνατόν εφαρμόστε το προϊόν επάνω σε ένα πλαστικό φύλλο.

Δόση εφαρμογής Γερμανική ή Ανατολίτικη κατσαρίδα(νύμφες, ακμαία)

Κανονικό επίπεδο προσβολής(όταν εντοπίζονται μόνο λίγο ή μεμονωμένα έντομα): 2 σταγόνες/m2.

Υψηλό επίπεδο προσβολής(όταν εντοπίζεται μεγάλος αριθμός εντόμων): 3 σταγόνες/m2.

Σημείωση: 1 σταγόνα γέλης με περίπου 5mm διάμετρο ισούται με 0.1gr. Οι εφαρμογές μπορούν να επαναλαμβάνονται κάθε 2 μήνες ή όταν το προϊόν καταναλώνεται(το πολύ 6 εφαρμογές/έτος).

Αποθήκευση

Κρατήστε το μακριά από τρόφιμα, ποτά και ζωοτροφές. Ν φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Σταθερότητα στην αποθήκευση: 24 μήνες.

Να αποθηκεύεται μακριά από το φως.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Σκεύασμα: Γέλη(gel)

Κατανάλωση: 2-3 σταγόνες/m². Μια σύριγγα είναι επαρκής για ένα μεγάλο διαμέρισμα

Σύνθεση: imidacloprid 2.15% β/β, βοηθητικές ουσίες: 99,99% β/β, περιέχει πικραντικούς παράγοντες

Συσκευασία: 1 σύριγγα 10gr

Χώρα προέλευσης: Ισπανία

Κατασκευαστής: Dominate Plus

Προσοχή

Χρησιμοποιήστε εντομοκτόνα με προσοχή. Πριν από τη χρήση διαβάστε την ετικέτα. Να τηρείτε τις χρήσεις, τις δόσεις, τις συνθήκες και τις προφυλάξεις που αναγράφονται στη συσκευασία, οι οποίες έχουν καθοριστεί με βάση τα χαρακτηριστικά του προϊόντος και τις εφαρμογές για τις οποίες συνιστάται. Η επεξεργασία θα πρέπει να γίνεται σύμφωνα με την ορθή πρακτική λαμβάνοντας υπόψη με δική σας ευθύνη όλους τους ειδικούς παράγοντες που μπορεί να εμπλέκονται και είναι πέρα από τον έλεγχό μας(χρησιμοποιούμενα υλικά, συνθήκες εφαρμογής, μείγμα προϊόντος κ.λπ.). Τηρείτε τις οδηγίες για να αποφύγετε κινδύνους για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά, πουλιά, κατοικίδια, αγροτικά ζώα και άλλα ζώα μη-στόχους. Αποφύγετε την έκλυσή του στο περιβάλλον. Μην εφαρμόζετε σε τρόφιμα ζωοτροφές ή ποτά ή σε επιφάνειες ή σκεύη που ενδέχεται να έρθουν σε άμεση επαφή με τρόφιμα, ζωοτροφές, ποτά και ζώα. Μετά τη χρήση του προϊόντος και πριν φάτε, πλύνετε τα χέρια με σαπούνι και νερό. Μην εφαρμόζετε το τζελ σε επιφάνειες όπου αποθηκεύονται, προετοιμάζονται ή καταναλώνονται τρόφιμα. Προστατέψτε τρόφιμα, μαγειρικά σκεύη και επιφάνειες κοπής από τη μόλυνση. Μην εφαρμόζεται το τζελ σε περιοχές που έχουν πρόσβαση παιδιά και κατοικίδια. Για να αποφύγετε τους κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον, ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης. Αν απαιτείται ιατρική συμβουλή, να έχετε εύκαιρο το δοχείο ή την ετικέτα του προϊόντος. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα, βγάλτε όλα τα μολυσμένα ρούχα και πλύντε τα πριν τα ξαναχρησιμοποιήσετε. Ξεπλένετε το δέρμα με νερό. Αν εμφανιστεί ερεθισμός του δέρματος ή εξάνθημα. Ζητήστε ιατρική συμβουλή. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, αν εμφανιστούν συμπτώματα ξεπλύνετε με νερό. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους αν είναι εύκολο. Καλέστε το Κέντρο Δηλητηριάσεων ή ένα γιατρό. Σε περίπτωση κατάποσης, αν εμφανιστούν συμπτώματα καλέστε το Κέντρο Δηλητηριάσεων ή ένα γιατρό.

P273: Να αποφεύγεται η ελευθέρωση στο περιβάλλον. P391: Σκουπίστε τη χυμένη ποσότητα. P501: Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με την εθνική νομοθεσία. H410: Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. EUH208: Περιέχει 1.2-benzisothiazol-3(2H)-one. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Περιέχει το βιοκτόνο imiclaropid που είναι επικίνδυνο για τις μέλισσες.

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Κατσαριδοκτόνο εντομοκτόνο ζελέ σε σύριγγα 10gr Givesol Gel Dominate Plus

Κατσαριδοκτόνο εντομοκτόνο ζελέ σε σύριγγα 10gr Givesol Gel Dominate Plus

Dominate Plus Ενδείκνυται η εφαρμογή του σε σπίτια, σχολεία, νοσοκομεία, επαγγελματικούς χώρους ή μέσα μαζικής μεταφοράς, σε αναλογία 2-3 σταγόνες ανά τετραγωνικό μέτρο

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: