Πολυεργαλεία-Σουγιάδες-Ψαλίδια

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Πολυεργαλείο καθημερινής χρήσης με θήκη MT-C

7363

Νέο

Πολυεργαλείο σε μορφή σουγιά. Αποτελεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη της περιπέτειας

Περισσότερες λεπτομέρειες

Κατόπιν παραγγελίας

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 2 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 2 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,40 €.


25,80 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: MT-C

Το πολυεργαλείο είναι ένα απαραίτητο εργαλείο χειρός για να καλύψει πολλές επισκευαστικές και κατασκευαστικές ανάγκες στο σπίτι και το αυτοκίνητο. Είναι ιδανικό για όλες τις δραστηριότητες και τα χόμπι όπως ψάρεμα, κυνήγι, camping, πεζοπορία κ.λπ. Το πολυεργαλείο αυτό έχει πολλές διαφορετικές λειτουργίες. Περιλαμβάνει πένσα, αιχμηρό μαχαίρι, πριόνι, κόφτη σύρματος, απογυμνωτή καλωδίων, ανοιχτήρι κονσέρβας, ανοιχτήρι μπουκαλιών, γερμανικά κλειδιά, λίμα, χάρακα, μαγνητικό προσαρμογέα κατσαβιδιών με 2 κατσαβίδια διπλής όψης, εργαλείο θραύσης τζαμιών, κόφτη ζώνης αυτοκινήτου.

Το πολυεργαλείο αυτό διαθέτει σύστημα ασφάλισης εργαλείων, το οποίο διατηρεί σταθερά ανοιχτό, το τρέχον εργαλείο που χρησιμοποιείται. Με αυτόν τον τρόπο αποτρέπονται οι τραυματισμοί από το τυχαίο κλείσιμο των λεπίδων. Αφού ολοκληρώσετε την εργασία σας, μπορείτε εύκολα να ξεκλειδώσετε το εργαλείο και να το διπλώσετε στη θέση του.

Η εργονομική λαβή και οι λεπίδες είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας για να αντέχουν στη φθορά της καθημερινής χρήσης. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται υφασμάτινη θήκη για την εύκολη μεταφορά και τακτοποίηση του εργαλείου, την οποία μπορείτε να τοποθετήσετε στη ζώνη σας.

Διαστάσεις κλειστό: 105x42x22mm

Συνολικό μήκος πένσας: 175mm

Συσκευασία: 1 πολυεργαλείο με πένσα, αιχμηρό μαχαίρι, πριόνι, κόφτη σύρματος, απογυμνωτή καλωδίων, ανοιχτήρι κονσέρβας, ανοιχτήρι μπουκαλιών, γερμανικά κλειδιά, λίμα, χάρακα, μαγνητικό προσαρμογέα κατσαβιδιών με 2 κατσαβίδια διπλής όψης, εργαλείο θραύσης τζαμιών, κόφτη ζώνης αυτοκινήτου με σύστημα ασφάλισης εργαλείων και θήκη ζώνης

Δείτε ακόμα:

Πολυεργαλείο για το κάμπινγκ με θήκη MT-O

Προσοχή

Τηρείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία. Σε περίπτωση απροσεξίας μπορεί να προκληθούν βλάβες. Μακριά από παιδιά.

         

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Πολυεργαλείο καθημερινής χρήσης με θήκη MT-C

Πολυεργαλείο καθημερινής χρήσης με θήκη MT-C

Πολυεργαλείο σε μορφή σουγιά. Αποτελεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη της περιπέτειας

Γράψτε μια κριτική

25 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: