Παντελόνια-Σαλοπέτες-Βερμούδες-Φόρμες Εργασίας

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Παντελόνι εργασίας γκρι-πορτοκαλί M2PA3 DELTA PLUS

Νέο

Delta plus μακρύ παντελόνι εργασίας Mach2, με εφαρμογή "regular", σε χρώμα γκρι με πορτοκαλί λεπτομέρειες

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο από 4-10 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 3 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 3 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,60 €.


35,50 € (με Φ.Π.Α)

  • Small (S)
  • Medium (M)
  • Large (L)
  • Extra Large (XL)
  • 2 Extra Large (XXL)
  • 3 Extra Large (XXXL)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: M2PA3

Το παντελόνι εργασίας της Deltaplus είναι μέρος της συλλογής MACH2. Αποτελεί ένα πολύ πρακτικό ρούχο για κάθε μάστορα, μηχανικό. Είναι ένα ένδυμα προστασίας γενικής χρήσης, που προστατεύει τους χρήστες από μηχανικές, επιφανειακές επιδράσεις και μόνο από ελάσσονες κινδύνους και σε απουσία χημικών ηλεκτρικών ή θερμικών κινδύνων. Προορίζεται για γενική χρήση. Είναι κατάλληλο για γεωργικές εργασίες, κατασκευαστικές εργασίες, λεπτές εργασίες, εργασίες στην ελαφριά βιομηχανία, εργασίες μεταφορών, εργασίες σε αιολικά πάρκα και ορυχεία.

Διαθέτει τριπλές ραφές για μεγαλύτερη αντοχή και διάρκεια ζωής και ζυγό στο καβάλο για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και άνεση. Έχει λάστιχο στα πλαϊνά σημεία της μέσης για καλύτερη εφαρμογή αλλά και θυλάκια για το πέρασμα ζώνης. Κουμπώνει με κουμπί και φερμουάρ για μεγαλύτερη αντοχή. Διαθέτει συνολικά 7 τσέπες, εκ των οποίων η μία είναι κατάλληλη για μέτρο, ώστε να έχετε πάντα επάνω σας ότι χρειάζεστε. Συνοδεύεται από πλαστική θήκη, που κλείνει και μπορεί να αφαιρεθεί, για την τοποθέτηση κάρτας ή ετικέτας ονόματος. Στις 2 θέσεις που βρίσκονται στα γόνατα μπορούν να τοποθετηθούν επιγονατίδες (δεν περιλαμβάνονται).

Έχει ύφασμα μαλακό και ελαφρύ. Είναι κατασκευασμένο από 65% πολυεστέρα και 35% βαμβάκι.

Περιορισμοί χρήσης:

Μη χρησιμοποιείτε εκτός του πεδίου χρήσης που ορίζεται στις οδηγίες. Πριν φορέσετε το ένδυμα βεβαιωθείτε ότι δεν είναι βρώμικο και ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί, γιατί κάτι τέτοιο θα είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση της αποτελεσματικότητάς του. Φοριέται κλειστό. Το ένδυμα αυτό δεν περιέχει ουσίες που είναι γνωστές ως καρκινογόνες, τοξικές ή πιθανόν να προκαλούν αλλεργίες σε ευαίσθητα άτομα. 

CE κανονισμός ΕΕ 2016/425, EN ISO 13688:2013(γενικές απαιτήσεις για τα ρούχα)

Διαθέσιμα μεγέθη:

Κωδικός Μέγεθος Διάσταση μέσης(cm) Ύψος ατόμου(cm)
M2PA3GOPT S(34/36) 66-74 156-164
M2PA3GOTM M(38/40) 74-82 164-172
M2PA3GOGT L(42/44) 82-90 172-180
M2PA3GOXG XL(46/48) 90-98 180-188
M2PA3GOXX XXL(50/52) 98-106 188-196
M2PA3GO3X 3XL (54/56) 106-114 196-204

Υλικό κατασκευής: Πολυεστέρας, Βαμβάκι, 245g/m²

Χρώμα: γκρι με πορτοκαλί λεπτομέρειες

Συσκευασία: 1 τεμάχιο σε μπλίστερ

Κατασκευαστής: Deltaplus

                        023

Οι εικόνες μπορεί να είναι ενδεικτικές.

Φυλλάδιο οδηγιών

Δείτε ακόμα:

Παντελόνι εργασίας σκούρο γκρι M2PA3 DELTAPLUS

Παντελόνι εργασίας μπλε M2PA3 DELTAPLUS

Προσοχή

Η κάθε αλλαγή στις περιβαλλοντικές συνθήκες, π.χ. στη θερμοκρασία, μπορεί να μειώσει σημαντικά την απόδοση της προστασίας. Καμία προστασία δεν μπορεί να προσφέρει μια πλήρη προστασία από τραυματισμούς και τις λεπτομέρειες των προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν. Η οποιαδήποτε μόλυνση, η παραβίαση της προστασίας ή η κακή χρήση μπορεί να μειώσουν επικίνδυνα τις αποδόσεις της προστασίας. ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ: Τα ρούχα Μ.Α.Π. δεν πρέπει να υφίστανται επιδιορθώσεις εκτός των προβλεπομένων από τον κατασκευαστή και εφόσον αυτές είναι εγκεκριμένες, πρέπει να εκτελούνται από έναν επαγγελματικό οργανισμό. Σε περίπτωση φθοράς το προϊόν αυτό δεν πρέπει να επισκευασθεί, πρέπει να αποσυρθεί και να αντικατασταθεί με ένα καινούργιο. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ: Ο χρόνος ζωής του ρούχου εξαρτάται από τη γενική του κατάσταση μετά τη χρήση(φθορές κλπ.). Οι περιβαλλοντικές συνθήκες, όπως το κρύο, η ζέστη, τα χημικά προϊόντα, το φως του ήλιου, ή μια κακή χρήση, μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τις επιδόσεις προστασίας και τη διάρκεια ζωής αυτού του προϊόντος. Η διάρκεια ζωής δίνεται ενδεικτικά, και εξαρτάται από την καλή χρήση του προϊόντος. Οι κάτωθι παράγοντες μπορεί να κυμαίνονται ευρέως: -Μη πιστή τήρηση των οδηγιών του κατασκευαστή σε ό,τι αφορά τη μεταφορά, την αποθήκευση και τη χρήση/-«Αντίξοο» περιβάλλον εργασίας: Θαλάσσια, χημική, ατμόσφαιρα, ακραίες θερμοκρασίες, κοφτερές ακμές…/-Ιδιαίτερα εντατική χρήση/-Η υπέρβαση του μέγιστου αριθμού των κύκλων πλυσίματος. Προσοχή: Ορισμένες ακραίες συνθήκες μπορούν να μειώσουν τη διάρκεια ζωής σε μερικές ημέρες. Καθαρισμός : Πλύσιμο από την ανάποδη, στέγνωμα αμέσως μετά το πλύσιμο. Πλύσιμο στο πλυντήριο. Μέγιστη θερμοκρασία πλύσης 40°C. Συνηθισμένη μηχανική επεξεργασία. Ξέβγαλμα σε κανονική θερμοκρασία. Κανονικό στύψιμο. Απαγορεύεται η χλωρίνη. Σιδέρωμα σε μέγιστη θερμοκρασία 150°C. Όχι στεγνό καθάρισμα. Μη βγάζετε τους λεκέδες με διαλυτικό. Στέγνωμα σε σκοινί ή περιστρεφόμενο τύμπανο αν είναι δυνατόν. Ήπιο πρόγραμμα με μειωμένη θερμοκρασία.

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Παντελόνι εργασίας γκρι-πορτοκαλί M2PA3 DELTA PLUS

Παντελόνι εργασίας γκρι-πορτοκαλί M2PA3 DELTA PLUS

Delta plus μακρύ παντελόνι εργασίας Mach2, με εφαρμογή "regular", σε χρώμα γκρι με πορτοκαλί λεπτομέρειες

Γράψτε μια κριτική

23 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: