Καθαριστικά

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Σπρέι καθαρισμού Graffity 600ml ZEP ERASE

03168

Νέο

ZEP Καθαριστικό-αφαιρετικό σπρέι για graffity.

Κατάλληλο για χρήση σε μπετόν, τούβλα τοιχοποιΐας, κεραμικά, γυαλί, μέταλλα, μάρμαρο, γρανίτη, μπρούντζο, βινύλιο, φορμάικα, σμάλτο κ.α

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


14,54 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Το καθαριστικό σπρέι της Zep είναι ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό καθαριστικό προϊόν για την αφαίρεση μίας μεγάλης ποικιλίας graffity.

Δεν επηρεάζει τούβλα, κεραμικά πλακάκια, γυαλί, πορσελάνη, μάρμαρα, γρανίτες, αλουμίνιο, ατσάλι, ορείχαλκο, χρωμιωμένες και πολλές άλλες επιφάνειες.

Είναι ένα πολύ συμπυκνωμένο προϊόν σχεδιασμένο για να αφαιρεί σημάδια από graffity σε τουαλέτες, πινακίδες, τζαμαρίες καταστημάτων και άλλα δημόσια σημεία που βανδαλίζονται. Χρησιμοποιείται σε σχολεία, δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία, καταστήματα, μέσα μαζικής μεταφοράς κ.λπ.

Περιέχει ένα συνδυασμό διαλυτών, διεισδυτικών και γαλακτωματοποιητών και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στα γκράφιτι με σπρέι.

Είναι ένα προϊόν εξαιρετικά αποτελεσματικό στη γρήγορη αφαίρεση επίμονων λεκέδων και σημαδιών όπως μπογιά σε σπρέι, στυλό, μαρκαδόρο, κραγιόν, μελάνι, κόλλα, κηρομπογιές κ.λπ.

Είναι πολύ εύκολο στη χρήση! Απλά ψεκάστε και σκουπίστε!

Δε χρειάζεται ανάμειξη.

Οδηγίες χρήσης

Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση.

Ψεκάστε στα σημάδια ή τους λεκέδες.

Σκουπίστε με ένα καθαρό σφουγγάρι ή πανί.

Αν ο λεκές επιμένει επαναλάβετε την εφαρμογή περιμένοντας 15 με 45 δευτερόλεπτα. Τρίψτε με μία βούρτσα και σκουπίστε.

Συμβουλή: Πριν την εφαρμογή του προϊόντος κάντε μία δοκιμή σε ένα κρυφό σημείο. Μπορεί να είναι επιβλαβές σε ορισμένες πλαστικές επιφάνειες, καουτσούκ και μερικά χρώματα και βερνίκια. Διαβάστε τις πληροφορίες που αναγράφονται στη συσκευασία.

Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μορφή: Αερόλυμα

Συσκευασία: 1 δοχείο 600ml

Χώρα προέλευσης: Ευρωπαϊκή Ένωση

Κατασκευαστής: ZEP

Κίνδυνος

Φυλάσσεται κλειδωμένο μακριά από παιδιά. Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση. Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. Σε περίπτωση εισπνοής μεταφέρετε τον παθόντα στον καθαρό αέρα και αφήστε τον να ξεκουραστεί σε στάση που διευκολύνει την αναπνοή. Να προστατεύεται από τις ηλιακές ακτίνες. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50oC.Διάθεση περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους εθνικούς κανονισμούς. Περιέχει d-Limonene/(R)-ρ-μενθα-1,8-διένιο. Οξικό αιθυλεστέρα, ακετόνη, ισοπροπυλική αλκοόλη τουλάχιστον 5% αλλά κάτω του 15%, αλειφατικούς υδρογονάνθρακες. Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων 210 7793777

     

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Σπρέι καθαρισμού Graffity 600ml ZEP ERASE

Σπρέι καθαρισμού Graffity 600ml ZEP ERASE

ZEP Καθαριστικό-αφαιρετικό σπρέι για graffity.

Κατάλληλο για χρήση σε μπετόν, τούβλα τοιχοποιΐας, κεραμικά, γυαλί, μέταλλα, μάρμαρο, γρανίτη, μπρούντζο, βινύλιο, φορμάικα, σμάλτο κ.α

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: