Αξεσουάρ Αυτοκινήτων-Μοτοσυκλετών

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Κρικοπαλάγκο 2 τόνων με συρματόσχοινο 2m OEM

10119

Νέο

Κρικοπαλάγκο βαρέoς τύπου με δυνατότητα έλξης φορτίου έως 2000kg

κατάλληλο για έλξη σκαφών, αυτοκινήτων, σύσφιξη φραχτών, μετακίνηση αντικειμένων κ.α.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 2 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 2 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,40 €.


22,50 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Το κρικοπάλαγκο χειρός είναι ένα εργαλείο χειρός απαραίτητο για τη γεωργία, την κηπουρική, το κυνήγι, τα συνεργεία, το κάμπινγκ και αλλού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή περίφραξης, το τράβηγμα συρμάτων, το τέντωμα καλωδίων, την αφαίρεση κλαδιών, τη μετακίνηση δέντρων, την ανύψωση και την έλξη φορτίων ακόμη και αυτοκινήτων ή σκαφών και σε μία ευρεία γκάμα εργασιών εγκατάστασης.

Διαθέτει σφυρήλατο βραχίονα με περιστροφή 360ο για όλες τις θέσεις, άγκιστρο από σφυρήλατο ατσάλι και γλώσσα ασφαλείας με ελατήριο. Έχει ανθεκτικό, συμπαγή οδηγό καστάνιας από ατσάλι. Η λαβή έχει τέτοιο μήκος, ώστε να γίνεται η εργασία όσο το δυνατό πιο ξεκούραστη και με μικρότερη προσπάθεια από το χειριστή. Στο άκρο της λαβής υπάρχει ανάγλυφο, συνθετικό τελείωμα για καλύτερο κράτημα.

Οδηγίες χρήσης

Πριν ξεκινήσετε την έλξη του φορτίου, βεβαιωθείτε ότι το ελατήριο που βρίσκεται στο κάτω μέρος της λαβής είναι στη σωστή θέση, ώστε το μεταλλικό τακάκι να μπλοκάρει στα δόντια του γραναζιού. Τοποθετήστε το σταθερό γάντζο στο σταθερό σημείο, το σημείο δηλαδή που θέλετε να φτάσει το φορτίο. Στερεώστε το γάντζο, που βρίσκεται στο άκρο του συρματόσχοινου, στο φορτίο σας. Εντοπίστε το κέντρο βάρους του φορτίου για να μην προκληθούν ζημιές ή ατυχήματα. Μετακινήστε τη λαβή τόσες φορές μέχρι να βρεθεί το φορτίο στην επιθυμητή θέση. 

Όταν χρησιμοποιείτε το κρικοπάλαγκο για εργασίες ανύψωσης, ακολουθείται η ίδια διαδικασία με αυτή των εργασιών έλξης. Για να κατεβάσετε το φορτίο θα πρέπει να μετακινήσετε το ελατήριο που βρίσκεται στο κάτω μέρος της λαβής σε θέση απεμπλοκής των δοντιών του γραναζιού. Ανεβοκατεβάστε τη λαβή μέχρι το σημείο που έρχεται σε επαφή με το μεταλλικό στοπ στο άλλο άκρο του εργαλείου. Με τη διαδικασία αυτή το φορτίο μετακινείται σιγά-σιγά και έχετε μεγαλύτερο έλεγχο.

Για την εύρυθμη λειτουργία του κρικοπάλαγκου, μην ξεχνάτε να το διατηρείτε καθαρό και να λιπαίνετε τακτικά τα κινούμενα μέρη του, με ελαφρύ λιπαντικό τύπου WD-40.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μέγιστο φορτίο: 2000kg(~4000lb)

Συσκευασία: 1 τεμάχιο με 2 μέτρα γαλβανιζέ συρματόσχοινο

Προσοχή

Μην τοποθετείτε μεγαλύτερο φορτίο από αυτό που προτείνει ο κατασκευαστής, δηλαδή μεγαλύτερο από 2 τόνους. Μη χρησιμοποιείτε το παλάγκο αν το συρματόσχοινο δεν είναι σε ευθεία. Μη δημιουργείτε θηλιές με το συρματόσκοινο γύρω από τα φορτία. Μη χρησιμοποιείτε προεκτάσεις για να επιμηκύνετε τη λαβή. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να λυγίσει ή να σπάσει και να προκληθούν ζημιές στο εργαλείο. Κρατάτε τα χέρια σας μακριά από το συρματόσχοινο, τα γρανάζια, τους γάντζους όταν έλκετε φορτίο και φοράτε μέσα ατομικής προστασίας. Τηρείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία. Να το χρησιμοποιείτε μόνο για το σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Σε περίπτωση απροσεξίας μπορεί να προκληθούν βλάβες. Μακριά από παιδιά.

   

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Κρικοπαλάγκο 2 τόνων με συρματόσχοινο 2m OEM

Κρικοπαλάγκο 2 τόνων με συρματόσχοινο 2m OEM

Κρικοπαλάγκο βαρέoς τύπου με δυνατότητα έλξης φορτίου έως 2000kg

κατάλληλο για έλξη σκαφών, αυτοκινήτων, σύσφιξη φραχτών, μετακίνηση αντικειμένων κ.α.

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: