Μέτρα-Μετροταινίες

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Μέτρο 5mx27mm Magnetic Milwaukee 4932464599

04671

Νέο

Milwaukee Μέτρο με πολύ ισχυρό μαγνήτη στο άκρο του και φαρδιά λάμα που δεν τσακίζει, 5m x 27mm

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο από 1-3 ημέρες

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 2 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 2 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,40 €.


20,80 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 4932464599

Το μέτρο με μεταλλική μεζούρα της Milwaukee είναι ένα μέτρο βαρέος τύπου, με συμπαγή και εργονομικό σχεδιασμό. Ο σκελετός του είναι ενισχυμένος σε 5 σημεία και έχει λαστιχένιο περίβλημα για καλύτερο και άνετο κράτημα

Έχει υψηλής ακρίβειας, κατηγορίας ΙΙ, ενδείξεις και μαύρους κεντραρισμένους αριθμούς για εύκολη ανάγνωση και στις δύο πλευρές της μεζούρας. Στη μία πλευρά οι αριθμοί είναι οριζόντιοι ενώ στην άλλη κατακόρυφοι. Επίσης, στη μία πλευρά υπάρχει και αρχιτεκτονική κλίμακα 1:20 και 1:50 για ευκολότερους υπολογισμούς. 

Η λάμα έχει επικάλυψη νάυλον, ώστε να είναι ορατή κάτω από τον ήλιο, χωρίς αντανακλάσεις και 10 φορές πιο ανθεκτική στις δύσκολες συνθήκες εργασίας. Δεν τσακίζει κι έχει μεγαλύτερη αντοχή στη σκόνη, τη βρωμιά και το νερό. Στο άκρο της έχει βελτιωμένο και πιο συμπαγή γάντζο για καλύτερο σημάδεμα και ορατότητα, που συγκρατείται με 4 πριτσίνια. Στο σημείο αυτό υπάρχει ένας ισχυρός μαγνήτης, που επιτρέπει την εύκολη συγκράτηση του άκρου σε κάθε επίπεδη ή κοίλη επιφάνεια.

Στο κάτω μέρος του σώματος έχει θυρίδα για να σταματά ο χειριστής το μέτρο με το δάχτυλο. Επίσης, διαθέτει σύστημα επαναφοράς της ταινίας και κλειδώματος της ταινίας στο επιθυμητό μήκος με το πάτημα ενός κουμπιού. 

Στο πίσω μέρος του υπάρχει βελτιωμένο μεταλλικό κλιπ ζώνης από στρογγυλεμένη μεταλλική ράβδο για προστασία από σκισίματα τσέπης ή ζώνης. 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μήκος: 5m

Φάρδος λάμας: 27mm

Χρώμα: Μαύρο-Κόκκινο

Άνοιγμα χωρίς σπάσιμο: 3.4m

Χρώμα μεζούρας: Κίτρινο με μαύρα νούμερα

Συσκευασία: 1 τεμάχιο σε μπλίστερ

Κατασκευαστής: Milwaukee

Συστάσεις για την ασφαλή χρήση του μέτρου

Η μεζούρα είναι καλός αγωγός του ηλεκτρικού ρεύματος. Μην τη χρησιμοποιείτε κοντά σε εκτεθειμένα καλώδια. Όταν μαζεύετε τη μεζούρα κρατήστε την ελαφρώς, ώστε να μη μαζευτεί με μεγάλη ταχύτητα και τραυματιστείτε. Κρατήστε το μέτρο μακριά από παιδιά.

      

Δείτε ακόμα:

Μέτρο 8mx27mm Magnetic Milwaukee 4932464600

Μέτρο 10mx27mm Magnetic Milwaukee 4932464601

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Μέτρο 5mx27mm Magnetic Milwaukee 4932464599

Μέτρο 5mx27mm Magnetic Milwaukee 4932464599

Milwaukee Μέτρο με πολύ ισχυρό μαγνήτη στο άκρο του και φαρδιά λάμα που δεν τσακίζει, 5m x 27mm

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: