Μάσκες-Κράνη-Ωτοασπίδες Εργασίας

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Μάσκα μιας χρήσης προστασίας από σκόνη INTER

03380

Νέο

Μάσκες σκόνης μιας χρήσης, ιδιαίτερα ελαφριές, κατάλληλες για μη τοξικά σωματίδια

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο από 1-3 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


4,95 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Κουτί 50τεμαχίων

Άλλες πληροφορίες

Μάσκες προσώπου προστασίας από σκόνη μίας χρήσης

Μάσκες σκόνης μιας χρήσης, ιδιαίτερα ελαφριές, κατάλληλες για μη τοξικά σωματίδια. Έχουν κυπελλοειδές σχήμα, λευκό χρώμα και λαστιχάκι στήριξης στο κεφάλι. Παρέχουν άριστο οπτικό πεδίο (μπορούν να φορεθούν και με προστατευτικά γυαλιά) και μικρή αντίσταση αναπνοής. Tο αλουμινένιο έλασμα μύτης, διασφαλίζει την τέλεια εφαρμογή στα περισσότερα πρόσωπα.

Οδηγίες χρήσης:

Κρατήστε την προδιαμορφωμένη μάσκα στο εσωτερικό της παλάμης σας, με το ρινικό τμήμα προς τα πάνω και τα λουράκια να κρέμονται. Βάλτε τη μάσκα κάτω από το πηγούνι, καλύψτε το στόμα και τη μύτη και τοποθετήστε κατάλληλα τα λουράκια. Πιέστε με τα δυο σας χέρια το ρινικό τμήμα γύρω από τη μύτη για να εξασφαλίσετε άριστη στεγανότητα.

Η μάσκα αυτή δεν πρέπει να χρησιμοποιείται πέραν της μιας ημέρας εργασίας. Χρησιμοποιείστε μόνον όταν η συγκέντρωση ρύπων δεν ενέχει άμεσο κίνδυνο για τη ζωή ή την υγεία, και μόνον σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα για την υγεία και την ασφάλεια. Προτού χρησιμοποιήσετε τη μάσκα, ελέγξτε ότι είναι άθικτη.

Χρώμα: Λευκό

Συσκευασία: κουτί 50 τεμαχίων 

Προειδοποιήσεις:

Ο χρήστης πρέπει να έχει την κατάλληλη εκπαίδευση για να φορά τη μάσκα και να έχει διαβάσει τις οδηγίες χρήσης, προτού τη χρησιμοποιήσει. Να χρησιμοποιείτε τη μάσκα σε καλά αεριζόμενους χώρους, με επαρκή ποσότητα οξυγόνου (>19.5%), και όχι σε εκρηκτική ατμόσφαιρα. Η μάσκα πρέπει να τοποθετείται σωστά, προκειμένου να διασφαλίζεται το αναμενόμενο επίπεδο προστασίας. Μην τη χρησιμοποιείτε αν οι τρίχες του προσώπου σας (μούσι, φαβορίτες) μειώνουν τη στεγανότητα της μάσκας και επιτρέπουν τη διαφυγή του αέρα. Εγκαταλείψτε αμέσως το χώρο, αν δυσκολευτείτε στην εισπνοή και/ή αν αισθανθείτε ζαλάδα ή αδιαθεσία. Μην κάνετε οποιαδήποτε μετατροπή σε αυτή τη μάσκα, πετάξτε την αν έχει υποστεί ζημία. Η μάσκα αυτή ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ το χρήστη από αέρια, ατμούς ή διαλυτικά βαφής σε σπρέι. Η μη τήρηση των ανωτέρω οδηγιών χρήσης μπορεί να προκαλέσει βλάβη της υγείας του χρήση και την έκθεσή του σε σοβαρούς κινδύνους, ακόμα και κίνδυνο για τη ζωή του. Η μάσκα αυτή δεν πρέπει να χρησιμοποιείται πέραν της μιας ημέρας εργασίας. Χρησιμοποιείστε μόνον όταν η συγκέντρωση ρύπων δεν ενέχει άμεσο κίνδυνο για τη ζωή ή την υγεία, και μόνον σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα για την υγεία και την ασφάλεια. 

          <70%  5oC-38oC

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Μάσκα μιας χρήσης προστασίας από σκόνη INTER

Μάσκα μιας χρήσης προστασίας από σκόνη INTER

Μάσκες σκόνης μιας χρήσης, ιδιαίτερα ελαφριές, κατάλληλες για μη τοξικά σωματίδια

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

21 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: