Μάσκες-Κράνη-Ωτοασπίδες Εργασίας

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Κράνος εργασίας ZIRCON 1 DELTA PLUS

Νέο

Κράνος εργοταξίου που το σφίξιμο γίνεται με σύστημα ολίσθησης

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο από 1-3 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


9,00 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: ZIRCON1

Το κράνος εργοταξίου ZIRCON 1 DELTA PLUS είναι κατασκευασμένο από πολυπροπυλένιο(PP), με επεξεργασία κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας. Η καλύπτρα είναι από πολυαιθυλένιο BD με 8 σημεία στήριξης. Διαθέτει μετωπίδα σπόγγου. Η προσαρμογή στην κεφαλή γίνεται με σύστημα ρυθμιζόμενης ολίσθησης και είναι κατάλληλο για περίμετρο κεφαλιού 53-63cm. Προσφέρει ηλεκτρική απομόνωση μέχρι 1000 VAC ή 1500 VCC. Διαθέτει τρύπα για αξεσουάρ και άγκιστρα για ιμάντα στήριξης 2 ή 4 σημείων.

Το κράνος αποτελεί ένα απαραίτητο μέσο ατομικής προστασίας(ΜΑΠ), που αντέχει στους κραδασμούς και τον ηλεκτρισμό χαμηλής τάσης και είναι κατάλληλο για κατασκευαστικές εργασίες κ.λπ.

Πιστοποιήσεις

EN397:2012 + A1:2012 Κάσκες εργοταξίου  

-10°C +50°C Πρότυπες θερμοκρασίες -10°C/+50°C
440VAC Ηλεκτρική μόνωση

EN50365:2002 Ηλεκτρικά μονωμένα κράνη για χρήση σε εγκαταστάσεις χαμηλής τάσης  

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 0 Κάσκες ηλεκτρικά μονωμένες - Κλάση 0

ΟΔΗΓΙΑ Μ.Α.Π. 89/686/ΕΟΚ

Οδηγίες χρήσης

Για να διασφαλίσετε αποτελεσματική προστασία, πρέπει να φοράτε το κράνος αυτό με το γείσο στραμμένο προς τα εμπρός και στη δεξιά θέση. Πρέπει να προσαρμοστεί στο μέγεθος της κεφαλής του χρήστη (να μην είναι ούτε πολύ σφιχτό, ούτε πολύ χαλαρό). Ρυθμιζόμενο για περιφέρεια κεφαλιού από 53 έως 63 cm. 

Περιορισμοί χρήσης

Το κράνος έχει σχεδιασθεί κατά τέτοιον τρόπο ώστε η ενέργεια που παράγεται κατά την κρούση να απορροφάται, λόγω της καταστροφής ή μερικής φθοράς του επάνω μέρους και του ιμάντα συγκράτησης του κράνους. Για αυτό συνιστάται η αντικατάσταση όποιου κράνους έχει υποστεί σημαντική κρούση, έστω και εάν τέτοιες φθορές δε γίνουν αμέσως αντιληπτές. Για να διασφαλιστεί μία επαρκής προστασία, το κράνος αυτό θα πρέπει να προσαρμόζεται ή να ρυθμίζεται ανάλογα με τις σωματικές διαστάσεις του χρήστη. Εφιστάται η προσοχή στο ότι κάθε τροποποίηση ή αφαίρεση οποιουδήποτε από τα αρχικά μέρη του κράνους, εκτός από τις τροποποιήσεις ή αφαιρέσεις που συνιστώνται από τον κατασκευαστή, είναι επικίνδυνη. Τα κράνη δεν πρέπει για οποιονδήποτε λόγο να προσαρμόζονται με σκοπό τη στερέωση αξεσουάρ, κατά τρόπο που δεν ενδείκνυται από τον κατασκευαστή. Να μην εφαρμόζονται χρώματα, διαλύτες, συγκολλητικές ουσίες ή αυτοκόλλητες ετικέτες, με εξαίρεση εκείνων που συνιστώνται από τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Ηλεκτρικά όρια χρήσης και προφυλάξεις

ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ: ο χρήστης οφείλει να ελέγχει εάν τα ηλεκτρικά όρια του κράνους αντιστοιχούν στην ονομαστική τάση που αναμένεται κατά τη χρήση. Μη χρησιμοποιείτε το κράνος από μονωτικό υλικό σε συνθήκες, όπου υπάρχει κίνδυνος μερικής μείωσης των μονωτικών ιδιοτήτων του. Για την παροχή ηλεκτρικής μόνωσης, δεν αρκεί η χρήση αυτού του κράνους μόνο: είναι απαραίτητη η χρήση άλλου μονωτικού προστατευτικού εξοπλισμού, ανάλογα με τους κινδύνους της εκάστοτε εργασίας.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ: εάν το κράνος λερωθεί ή μολυνθεί -κυρίως η εξωτερική του επιφάνεια- καθαρίστε το προσεκτικά σύμφωνα με τις παρακάτω συστάσεις καθαρισμού (συντήρηση/αποθήκευση). Η διάρκεια ζωής του προϊόντος επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες, όπως το κρύο, η ζέστη, τα χημικά προϊόντα, το φως του ήλιου ή κάποια κακή χρήση. Ένας καθημερινός έλεγχος πριν από κάθε χρήση πρέπει να γίνεται προκειμένου να εντοπίζονται όλα τα σημάδια θραύσης (ραγίσματα, ρωγμές) στο κράνος, τα προστατευτικά σχοινιά και τα αξεσουάρ. Το κάθε κράνος που έχει υποστεί σημαντική κρούση ή που παρουσιάζει σημάδια φθοράς, πρέπει να αντικατασταθεί. Εφόσον δεν παρουσιάζει κανένα ελάττωμα, είναι κατάλληλο για τη χρήση που προβλέπεται. Η ημερομηνία κατασκευής είναι χαραγμένη στο εσωτερικό κάθε κράνους. Υπό κανονικές συνθήκες χρήσης, αυτό το κράνος οφείλει να παρέχει επαρκή προστασία για 2 ή 3 χρόνια μετά από την αρχική χρήση, ή για 5 χρόνια από την ημερομηνία κατασκευής του.

Οδηγίες αποθήκευσης/καθαρισμού

Το κράνος αυτό μπορεί να καθαρίζεται και να απολυμαίνεται με ένα ξεσκονιστήρι διαποτισμένο με ελαφρώς συμπυκνωμένο διάλυμα καθαρισμού. Απαγορεύεται η χρήση χημικών αποξεστικών ή διαβρωτικών προϊόντων. Εάν το κράνος δεν είναι εφικτό να καθαρισθεί με την ενδεδειγμένη μέθοδο, πρέπει να αντικατασταθεί. Το προϊόν πρέπει να μεταφέρεται στη μοναδιαία του συσκευασία. Σε περίπτωση απουσίας μοναδιαίας συσκευασίας, χρησιμοποιείστε μια συσκευασία που να επιτρέπει μια προστασία του προϊόντος αποφεύγοντας τα χτυπήματά του, την έκθεση στην υγρασία, θερμικούς κινδύνους, την έκθεση στο φως, κρατώντας το απομακρυσμένο από οποιοδήποτε προϊόν ή ουσία που θα μπορούσαν να του επιφέρουν βλάβη. Όταν δε χρησιμοποιείται πλέον ή κατά τη μεταφορά του, το προϊόν πρέπει να αποθηκεύεται σε ένα στεγνό, δροσερό μέρος, προφυλαγμένο απó το φως, τον παγετό και σε μέρος που να εγγυάται ότι δεν υπάρχουν χημικές ουσίες ή αιχμηρά αντικείμενα που μπορούν να το παραμορφώσουν πέφτοντας πάνω σ' αυτό. Μη συμπιέζετε και μην αποθηκεύετε κοντά σε πηγές θερμότητας. Εύρος θερμοκρασίας αποθήκευσης: 20±15°C. 

Διαθέσιμα χρώματα: Λευκό, μπλε, γκρι, κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο, πράσινο

Συσκευασία: 1 τεμάχιο

Κατασκευαστής: Delta Plus

Προσοχή

Μη τήρηση ή ανεπαρκής τήρηση των οδηγιών χρήσης, προσαρμογής/επιθεωρήσεων και συντήρησης/αποθήκευσης ενδέχεται να περιορίσει την αποτελεσματικότητα της μονωτικής προστασίας. Αυτό το είδος δεν περιέχει καμία γνωστή ουσία που να θεωρείται ότι προκαλεί αλλεργίες. Ωστόσο, εάν ένα ευαίσθητο άτομο παρουσιάσει αλλεργική αντίδραση, πρέπει να αποχωρεί από τη ζώνη αυξημένου κινδύνου και να συμβουλευθεί γιατρό.

         

Δείτε ακόμα:

Κράνος εργασίας QUARTZ UP IV DELTA PLUS

Κράνος εργασίας DIAMOND V DELTA PLUS

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Κράνος εργασίας ZIRCON 1 DELTA PLUS

Κράνος εργασίας ZIRCON 1 DELTA PLUS

Κράνος εργοταξίου που το σφίξιμο γίνεται με σύστημα ολίσθησης

Γράψτε μια κριτική

Αξεσουάρ

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Λήψη