Γρασαδόροι-Πιστόλια Σιλικόνης Μπαταρίας

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Μόνο Online!

Γρασαδόρος M12 GG-401B Milwaukee 4933441675

12313

Νέο

Milwaukee Επαναφορτιζόμενος γρασαδόρος M12 GG-401B 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 34 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 34 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 6,80 €.


346,00 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Τσάντα

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 4933441675

Ο γρασαδόρος της Milwaukee είναι κατάλληλος για να λιπαίνει συνηθισμένα σημεία λίπανσης (γρασαδοράκια). Ο γρασαδόρος πρέπει να χρησιμοποιείται με εμπορικά λιπαντικά καλής ποιότητας χύμα ή σε φυσίγγια. 

Έχει ισχυρό μοτέρ 12V παρέχει πάνω από 562bar μέγιστη πίεση λειτουργίας. Έχει μεγάλη διάρκεια χρήσης μιας και μπορεί να διανέμει έως και 7 φύσιγγες ανά φόρτιση. Έχει ανώτερη εργονομία και ισορροπία λαβής με μήκος μόλις 355mm και βάρος 3.2kg. Διαθέτει βαλβίδα εξαέρωσης με μηχανισμό γρήγορης ροής. Έχει ενσωματωμένη θέση αποθήκευσης του σωλήνα και λουρί ώμου για μεγαλύτερη ευελιξία και ευκολία. Η φόρτωση μπορεί να γίνει με 3 τρόπους: χύμα, με φύσιγγα ή με αναρρόφηση. Η χωρητικότητά του είναι φυσίγγιο 400ml ή 473ml χύμα. Το φως led προσφέρει καλύτερη ορατότητα κατά την εργασία. 

Το ευφυές σύστημα REDLINK PLUS™ παρέχει το πιο εξελιγμένο σύστημα ψηφιακής προστασίας υπερφόρτωσης του εργαλείου/μπαταρίας και βελτιώνει τις επιδόσεις του εργαλείου υπό φορτίο. Ο ανεξάρτητος επόπτης στοιχείων μπαταρίας εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης και ζωής των µπαταριών. Έχει ένδειξη φορτίου μπαταρίας που εμφανίζει τη στάθμη της εναπομείνασας μπαταρίας.

Οι μπαταρίες REDLITHIUM™-ION έχουν καλύτερη δομή, καλύτερες επιδόσεις απρόσκοπτης λειτουργίας και μεγάλη αντοχή στις σκληρές συνθήκες εργασίας. Πιο συγκεκριμένα σε σύγκριση με τις standard μπαταρίες Lithium-ion έχουν έως και 2.5 φορές μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης, έως και 20 φορές περισσότερη ισχύ, έως και 2 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και δουλεύουν έως και τους -20°C. Το σύστημα μπαταρίας του είναι ευέλικτο και ταιριάζουν όλες οι μπαταρίες M12™ της MILWAUKEE®.

Το πιστόλι σιλικόνης συμμορφώνεται με όλες τις σχετικές διατάξεις των οδηγιών 2011/65/EU(RoHS), 2006/42/EK, 2014/30/EU και έχουν εφαρμοστεί τα ακόλουθα εναρμονισμένα πρότυπα EN 60745-1:2009+A11:2010, EN 55014-1:2006+A1:2009+A2:2011, EN 55014-2:2015, EN 50581:2012.

Εξαερισμός του γρασαδόρου

Κρατήστε το λάστιχο από το ελατήριο εκτόνωσης με τρόπο ώστε να μη δείχνει προς το σώμα σας. Πιέστε το διακόπτη για 3 δευτερόλεπτα και μετά αφήστε τον. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία μέχρι να τρέξει γράσο από το λάστιχο. Αν μετά από πολλές επαναλήψεις δεν έρθει γράσο ο εξαερισμός πρέπει να γίνει με το χέρι. Τραβήξτε προς τα έξω τη ράβδο και στρέψτε την ώστε να εφαρμόσει καλά στο έμβολο. Πιέστε τη ράβδο πάλι μέσα στον κύλινδρο κρατώντας ταυτόχρονα πατημένη τη βαλβίδα εξαέρωσης. Μόλις τρέξει γράσο από το λάστιχο στρέψτε πάλι τη ράβδο, ώστε να ελευθερωθεί από αυτήν το έμβολο και ξαναπιέστε τη ράβδο μέσα στον κύλινδρο.

Σημείωση: Αυτή η συσκευή έχει δοκιμαστεί στο εργοστάσιο και για αυτόν το λόγο περιέχει μια μικρή ποσότητα γράσου στον κορμό, στο λάστιχο και στους συνδέσμους. Σας συνιστούμε να καθαρίσετε την συσκευή με το γράσο της προτίμησής σας πριν τη χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τάση: 12V

Χωρητικότητα μπαταρίας: 4Ah

Τύπος μπαταρίας: Li-ion

Πλήθος μπαταριών: 1

Φορτιστής: Ναι

Χρόνος φόρτισης: 80min

Πίεση: 562bar

Συσκευασία: 1 τεμάχιο, εύκαμπτος σωλήνας υψηλής πίεσης 14.4mm με ελατήριο προστασίας και μύτη σε τσάντα

Κατασκευαστής: Milwaukee

Προσοχή

Διαβάστε όλες τις οδηγίες ασφαλείας και τις οδηγίες χρήσεως. Αμέλειες κατά την τήρηση των προειδοποιητικών υποδείξεων μπορεί να προκαλέσουν ηλεκτροπληξία, κίνδυνο πυρκαγιάς ή/και σοβαρούς τραυματισμούς. Φυλάξτε όλες τις προειδοποιητικές υποδείξεις και οδηγίες για κάθε μελλοντική χρήση. Σε περίπτωση υψηλής πίεσης μπορεί να προκληθεί ρήξη του λάστιχου ή κάποιου άλλου μέρους της συσκευής. Υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού μέσω έγχυσης ή και ακρωτηριασμού. Πριν κάθε χρήση ελέγξτε αν υπάρχουν βλάβες στη συσκευή και στα λάστιχα. Αν υπάρχουν βλάβες μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή. Κατά το μοντάρισμα πιάνετε το λάστιχο από το ελατήριο εκτόνωσης, ώστε να αποφευχθεί αναδίπλωση του λάστιχου. Το γράσο και τα λιπαντικά εν γένει μπορεί να είναι εύφλεκτα. Μην τα εκθέτετε σε φωτιά ή σε πηγές υψηλής θερμότητας. Ακολουθείτε τις συμβουλές και τις προειδοποιήσεις του εκάστοτε κατασκευαστή γράσου και λιπαντικών. Για να αποφευχθούν βλάβες στο γρασαδόρο και στην αντλία πρέπει ο σύνδεσμος της αντλίας να είναι συμβατός με το σύνδεσμο του λάστιχου και να αντέχει σε πίεση τουλάχιστον 690 bar. Στις εργασίες με τη μηχανή φοράτε πάντοτε προστατευτικά γυαλιά. Συνίστανται τα προστατευτικά γάντια, τα σταθερά και αντιολισθητικά παπούτσια και η ποδιά. Πριν από κάθε εργασία στη μηχανή αφαιρείτε την ανταλλακτική μπαταρία. Εντοπισμός λαθών. Η ράβδος δεν τραβιέται προς τα έξω: Πιέστε τη βαλβίδα εξαέρωσης ώστε να μειωθεί η πίεση. Η ράβδος δεν μπαίνει προς τα μέσα: Στρέψτε τη ράβδο πιάνοντάς την από τη λαβή κατά 90 μοίρες ώστε να την ελευθερώσετε από το έμβολο. Δεν έρχεται γράσο όταν πατάτε το διακόπτη λειτουργίας: Ο κύλινδρος έχει αδειάσει, ξαναγεμίστε τον. Υπάρχουν φυσαλίδες αέρα στον κύλινδρο, εξαερώστε τον γρασαδόρο

                     

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Γρασαδόρος M12 GG-401B Milwaukee 4933441675

Γρασαδόρος M12 GG-401B Milwaukee 4933441675

Milwaukee Επαναφορτιζόμενος γρασαδόρος M12 GG-401B 

Γράψτε μια κριτική

Αξεσουάρ

4 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: