Κόλλες-Ταινίες

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Κόλλα Repair Gel PATTEX 100% Χωρίς Διαλύτες 20gr

14141

Νέο

Extra δυνατό κράτημα σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Γέμισμα ρωγμών – κράτημα ακριβείας.
Αδιάβροχο – Εύκαμπτο –Διαφανές
Χωρίς διαλύτες

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


7,00 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Κόλλα  Repair Gel Pattex 100% Χωρίς Διαλύτες 20gr

PATTEX 100% KOΛΛΑ  0% ΔΙΑΛΥΤΕΣ

 Extra δυνατή κόλλα σε οποιεσδήποτε συνθήκες

  • Γέμισμα ρωγμών
  • Κράτημα ακριβείας
  • Αδιάβροχο 
  • Εύκαμπτο 
  • Διαφανές
  • Χωρίς διαλύτες
  • Θερμοκρασία από -50oC έως +110oC


Ιδανική για συγκόλληση σε 

ξύλο, φελλό, MDF, χαρτόνι, μέταλλο, ατσάλι, αλουμίνιο, μπρούντζο, χαλκό, πέτρα, μάρμαρο, γρανίτη, γύψο, πολυστερίνη, μπετόν,τούβλο, κεραμικά, πηλό, τερακότα,πλακάκι, πορσελάνη, καθρέπτη, γυαλί, ύφασμα, δέρμα, πλαστικά (εκτός PP, PE, PTFE)

Επιδιορθώστε, ανακατασκευάστε ή κολλήστε

Η επιλογή είναι δική σας. Η κόλλα Pattex 100% Repair Gel δεν είναι σχεδιασμένη μόνο για χρήση ως απλή κόλλα. Χάρη στη δυνατότητα πλήρωσης κενών και τη μορφή gel της, μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε ακόμη και για κατακόρυφη εφαρμογή.

Βαφή, λείανση ή φινίρισμα

Η κόλλα Pattex 100% Repair Gel είναι σχεδιασμένη για ισχυρές συναρμογές και πληρώσεις. Και, χάρη στην ανθεκτική σε νερό, γράσο, διαλύτες, κρύο και θερμότητα, σύνθεσή της, δεν συρρικνώνεται ούτε τεντώνει. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βάψετε πάνω από αυτή, να τη λειάνετε ή να πραγματοποιήσετε οποιοδήποτε φινίρισμα.

Καθαρίστε πριν τη στερεοποίηση

Ακόμη και αν εργάζεστε με μέγιστη ακρίβεια, ορισμένη ποσότητα κόλλας Pattex 100% Repair Gel μπορεί να απλωθεί σε σημεία που δεν θέλετε. Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιήστε οινόπνευμα ή οποιοδήποτε άλλο διαλύτη γενικής χρήσης για να καθαρίσετε τα κατάλοιπα κόλλας πριν αρχίσουν να στερεοποιούνται.

Μετά τη στερεοποίηση

Ακόμη και αν ξέρετε τι κάνετε, λάθη μπορεί να συμβούν. Και συνήθως συνειδητοποιείτε ότι κάτι πήγε στραβά αφού έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες. Μετά τη στερεοποίησή της, η κόλλα Pattex 100% Repair Gel μπορεί να αφαιρεθεί μόνο με μηχανικό τρόπο. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε μια σπάτουλα για ξύσιμο. Διαβάστε τις οδηγίες ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι κάνετε.

Να μην χρησιμοποιείται σε συνθήκες υπεριώδους ακτινοβολίας και υγρασίας

Η κόλλα Pattex 100% Repair Gel δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται για τη σφράγιση γυαλιού που εκτίθεται σε υπεριώδη ακτινοβολία και υγρασία.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τρόπος χρήσης

1. Πριν την κόλληση, βεβαιωθείτε ότι οι επιφάνειες που θα συνενωθούν είναι απαλλαγμένες από γράσα και σκόνες. Ο καθαρισμός των επιφανειών με ηλεκτρική σκούπα είναι μια καλή ιδέα. Παλαιά κατάλοιπα κόλλας και στεγανοποιητικών θα πρέπει επίσης να αφαιρεθούν, όπως και επιστρώσεις βαφής που δεν έχουν κολλήσει σωστά. Για την προστασία των παράπλευρων επιφανειών, απλά καλύψτε τις με μεμβράνες ή κολλητικές ταινίες.

2. Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση κόλλας σε ένα από τα υλικά που επιθυμείτε να κολλήσετε. Για την πλήρωση κενών πλάτους έως 5mm το μέγιστο, εφαρμόστε μια παχιά στρώση.

3. Σφίξτε τα αντικείμενα μεταξύ τους για λίγο, βεβαιωθείτε ότι δεν τα αγγίζετε και δεν τα μετακινείτε.

4. Οριστική ανθεκτικότητα μετά από 24 ώρες.

Για υψηλή άμεση πρόσφυση, απλώστε την κόλλα Pattex  100% Repair Gel στη μία ή και στις δύο επιφάνειες σε λεπτές και ομοιόμορφες  στρώσεις. Όταν η κόλλα στεγνώσει σχεδόν τελείως, και αποκτήσει περίπου την υφή της κόλλας στις κολλητικές ταινίες, πιέστε αμέσως τα αντικείμενα μεταξύ τους με δύναμη. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν χρειάζεται να σφίγγετε τα αντικείμενα μεταξύ τους.

Συσκευασία: σωληνάριο 20gr

Κατασκευαστής: Pattex/Henkel

Περιέχει N-(3-(Tριμεθόξυσιλυλο)προπυλο)αιθύλενοδιαμίνη. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. P102 Μακριά από παιδιά.

   

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Κόλλα Repair Gel PATTEX 100% Χωρίς Διαλύτες 20gr

Κόλλα Repair Gel PATTEX 100% Χωρίς Διαλύτες 20gr

Extra δυνατό κράτημα σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Γέμισμα ρωγμών – κράτημα ακριβείας.
Αδιάβροχο – Εύκαμπτο –Διαφανές
Χωρίς διαλύτες

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: