Σφραγιστικά

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Κόλλα 2 συστατικών 11gr Loctite HY 4070 Henkel

09321

Νέο

Loctite HY 4070 ταχύτατο υβριδικό συγκολλητικό για επισκευές

Περισσότερες λεπτομέρειες


Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 3 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 3 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,60 €.


Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: HY4070

Το Loctite HY 4070 είναι ένα ταχύτατο, κυανοακρυλικό, υβριδικό συγκολλητικό, 2 συστατικών, σε μορφή τζελ, το οποίο προσφέρει γρήγορη στερέωση σε θερμοκρασία δωματίου, σε διάκενα συγκόλλησης μέχρι 0.2" ή 5mm. Το προϊόν εμφανίζει υψηλή αντοχή σε μέταλλα, πλαστικά, λάστιχα και ξύλα αλλά όχι σε γυαλί. Έχει καλή αντοχή σε υγρασία και θερμοκρασία έως 100oC. 

Η κόλλα Loctite HY 4070 δε χαλαρώνει, έχει μεγάλη αντοχή στην υγρασία και τη θερμοκρασία και η σύστασή της εμποδίζει τη ροή της ακόμα και σε κάθετες επιφάνειες. Είναι ιδανική για άμεση συγκόλληση, εσωτερικές επισκευές, κατασκευές, κατασκευαστικές συγκολλήσεις, συγκολλήσεις ελαστομερών, συγκολλήσεις περιθωρίων, συγκολλήσεις πλαστικών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με υποστρώματα από fiberboard(ινόπλακα), βαμμένη επιφάνεια, βινύλιο, ελαστομερές υψηλού γεμίσματος, επίστρωση γέλης, επίστρωση χωρίς γέλη, εποξικό, θερμοπλαστικό, καουτσούκ, λαμινάρισμα, μέταλλο, ξύλο, χυτή ουρεθάνη, πλαστικό, προηγμένα σύνθετα υλικά, φαινολικό. 

Η διαδικασία σκλήρυνσης της κόλλας ξεκινάει με την ανάμιξη των δύο συστατικών. Το προϊόν τζελάρει μέσα στο ρουξούνι-αναμεικτήρα μέσα σε περίπου 4-5 λεπτά. Ο χρόνος αρχικής στερέωσης σε αλουμίνιο με 0 διάκενο είναι μικρότερος από 1 λεπτό και με 2mm διάκενο 5 λεπτά. Η λειτουργική αντοχή επιτυγχάνεται μετά από 1 ώρα ενώ η τελική αντοχή εντός 24 ωρών.

Οδηγίες χρήσης

Οι προς συγκόλληση επιφάνειες θα πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και απαλλαγμένες από γράσα και άλλες λιπαρές ουσίες. Για να χρησιμοποιηθεί το προϊόν θα πρέπει να αναμιχθούν τα 2 συστατικά. Το προϊόν μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στις επιφάνειες, προσαρτώντας το ρουξούνι και πιέζοντας το παρεχόμενο έμβολο. Κρατήστε τον περιέκτη των συστατικών κάθετα και εισάγετε το έμβολο. Αφαιρέστε το καπάκι και προσαρμόστε το στόμιο. Κρατώντας τον περιέκτη με το ρουξούνι προς τα επάνω, πιέστε το έμβολο, ώστε να αρχίσει να βγαίνει κόλλα. Απορρίψτε 2-3 εκατοστά προϊόντος για να εξασφαλίσετε σωστά αναμεμιγμένο προϊόν. Εφαρμόστε το υλικό στην επιφάνεια του ενός από τα δύο προς συγκόλληση αντικείμενα και ενώστε τα αμέσως. Συγκρατήστε τα αντικείμενα χρησιμοποιώντας ένα σφιγκτήρα μέχρι να στεγνώσει η κόλλα. Μη μετακινείτε τα αντικείμενα. Πριν χρησιμοποιήσετε τα αντικείμενα που συγκολλήσατε αφήστε χρόνο για να ολοκληρωθεί η σκλήρυνση του προϊόντος, συνήθως 24 ώρες. 

Αποθήκευση

Αποθηκεύστε το προϊόν στο δοχείο του σε ξηρό μέρος. Η βέλτιστη θερμοκρασία αποθήκευσης είναι 2°C έως 21°C χαμηλότερες ή υψηλότερες θερμοκρασίες μπορεί να επηρεάσουν τις ιδιότητες του προϊόντος. 

Τεχνικό φυλλάδιο

Χρόνος στερέωσης: 1 λεπτό

Μορφή: Γέλη

Χρώμα: Ημιδιαφανές προς κίτρινο

Συσκευασία: 11gr προϊόντος, 1 έμβολο και 4 αναμεικτήρες σε κουτί

Χώρα προέλευσης: Ιρλανδία

Κατασκευαστής: Loctite/Henkel

Προσοχή

Περιέχει 2 αιθυλοκυανοακρυλικός εστέρας. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό της αναπνευστικής οδού. Κυανοακρυλική ένωση. Κίνδυνος. Κολλάει στην επιδερμίδα και στα μάτια μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Περιέχει ακρυλικό μεθύλιο. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Αποφύγετε να αναπνέετε ετμούς. Να φοράτε προστατευτικά γάντια/μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, πλύνετε με άφθονο νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός συμβουλευτείτε/επισκεφτείτε γιατρό. Διαθέστε τα απόβλητα και υπολείμματα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των τοπικών αρχών. 

Τηλ Κέντρου δηλητηριάσεων 210 7793777

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Κόλλα 2 συστατικών 11gr Loctite HY 4070 Henkel

Κόλλα 2 συστατικών 11gr Loctite HY 4070 Henkel

Loctite HY 4070 ταχύτατο υβριδικό συγκολλητικό για επισκευές

Γράψτε μια κριτική

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: