Καθρέφτες

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Μόνο Online!

Καθρέπτης ελέγχου οχημάτων Φ30cm KTL-30

KTL-30

Νέο

Καθρέφτης Φ30cm με επεκτεινόμενη λαβή και ροδάκι

Περισσότερες λεπτομέρειες

Κατόπιν παραγγελίας

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 14 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 14 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 2,80 €.


140,50 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: KTL-30

Καθρέφτης Φ30cm με επεκτεινόμενη λαβή και ροδάκι. Διαθέτει χερούλι που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο των δυσπρόσιτων μερών του οχήματος χωρίς να χρειάζεται ο ελεγκτής να σκύβει. Είναι ιδανικός για τη γρήγορη επιθεώρηση του κάτω μέρους των οχημάτων (αυτοκινήτων, τρικύκλων, φορτηγών, τρακτέρ, νταλικών κ.λπ.). Κατάλληλο επίσης και για τον έλεγχο του πάνω μέρους οχημάτων, όπως μικρών φορτηγών.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για φύλακες εργοστασίων, τελωνεία, μπλόκα αστυνομίας, εισόδους και εξόδους φυλακών. Βρίσκει εφαρμογή και στον έλεγχο λαθρεπιβατών από ελεγκτές φέριμποτ και οδηγούς φορτηγών και άλλων μεγάλων οχημάτων. Χρησιμοποιείται από μηχανικούς αυτοκινήτων για μία γρήγορη εκτίμηση ζημιάς σε μεγάλα οχήματα. Κατάλληλος και για διασώστες για οπτική επαφή σε δυσπρόσιτα σημεία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εργαζόμενους σε αποθήκες για έλεγχο ραφιών που βρίσκονται σε ψηλά σημεία. Ελαφρύ, από αλουμίνιο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε. 

Συναρμολογείται εύκολα χωρίς την απαίτηση εργαλείων. Αποσυναρμολογείται σε μικρά κομμάτια και μεταφέρεται εύκολαΜε τον τηλεσκοπικό βασικό βραχίονα και τους τέσσερις έξτρα βραχίονες μπορεί το μήκος του να φτάσει μέχρι 2.70m, με δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί και για έλεγχο οχημάτων ύψους 5m.

Περιλαμβάνει:

  • Παραβολικό καθρέπτη διαμέτρου 30cm για μεγάλη οπτική γωνία
  • Ροδάκια για την εύκολη μετακίνηση στο κάτω μέρους των οχημάτων
  • Μπάλα-προσαρμογέα με δυνατότητα αλλαγής κλίσης
  • Πλαστικές χειρολαβές για καλή συγκράτηση
  • Τηλεσκοπικό αλουμινένιο βασικό βραχίονα 90cm και τέσσερις έξτρα αλουμινένιους βραχίονες μήκους 50cm ο καθένας.

Συσκευασία: 1 τεμάχιο

Στα ογκώδη και βαριά αντικείμενα (ενδεικτικά: ύψους άνω του 1,70 μ και βάρους 30 κιλών και άνω) οι χρεώσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν λόγω αποστολής τους με μεταφορική εταιρεία. Σε αυτή την περίπτωση οι δυνατοί τρόποι πληρωμής είναι κατάθεση και πιστωτική κάρτα.

Για το ακριβές κόστος αποστολής επικοινωνήστε μαζί μας.

Δείτε ακόμα:

Καθρέπτης ελέγχου οχημάτων Φ22cm KTL-22

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Καθρέπτης ελέγχου οχημάτων Φ30cm KTL-30

Καθρέπτης ελέγχου οχημάτων Φ30cm KTL-30

Καθρέφτης Φ30cm με επεκτεινόμενη λαβή και ροδάκι

Γράψτε μια κριτική

11 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: