Κατσαβίδια Ίσια

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Κατσαβίδι ίσιο 6.5x150mm inox Fatmax STANLEY FMHT0-62642

04850

Νέο

Stanley Fatmax ανοξείδωτο, ίσιο, πλατύ κατσαβίδι με μεγάλη αντοχή στη σκουριά

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


10,50 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: FMHT0-62642

Το ίσιο (slotted) κατσαβίδι FatMax της Stanley ή κατσαβίδι εγκοπής είναι ένα απαραίτητο εργαλείο χειρός για να καλύψει κάθε κατασκευαστική ή επισκευαστική σας ανάγκη. 

Το εργαλείο είναι κατασκευασμένο από κράμα χάλυβα χρωμίου-βαναδίου(CrV), προσδίδοντάς του μεγαλύτερη αντοχήδιάρκεια ζωής και μειωμένες πιθανότητες λυγίσματος ή σπασίματος. Η λάμα του είναι από ανοξείδωτο ατσάλι που αποτρέπει τη σκουριά. Η μύτη ακριβείας είναι σκληρυμένη, για μεγαλύτερη αντοχή και μειωμένη τριβή, και έχει καλύτερη εφαρμογή στις βίδες. 

Η λαβή είναι τριών επιπέδων, κατασκευασμένη από τρία διαφορετικά υλικά. Το εσωτερικό επίπεδο έχει χυτευθεί απευθείας στη λάμα κάνοντας άθραυστη τη σύνδεσή τους. Το μεσαίο επίπεδο είναι από πολυπροπυλένιο ενώ το περίβλημα είναι κατασκευασμένο από TPR(Termo Poli Rock) που είναι υλικό αδιάβροχο και με αντοχή στη θερμοκρασία. Διαθέτει μεγάλη σε διάμετρο, μαλακήεργονομικήαντιολισθητική λαβή που επιτρέπει μεγάλη ροπή στρέψηςάνεση και λιγότερη κόπωση κατά τη χρήση. Ο λεπτός αυχένας καθώς και ο μαλακός της θόλος συμβάλλει στην εφαρμογή μεγαλύτερης ταχύτητας περιστροφής για πιο γρήγορη και λεπτομερή εργασία. Στο άκρο της λαβής υπάρχει οπή για την εύκολη αποθήκευση και τακτοποίηση του εργαλείου. Μπορείτε εύκολα να αναγνωρίσετε τη μύτη του εργαλείου βλέποντας και τη χρωματική κωδικοποίηση της λαβής

Πλάτος μύτης: 6.5mm

Μήκος λάμας: 150mm

Χρώμα λαβής: Μαύρο-γκρι-κόκκινο(ένδειξη ίσιας μύτης)

Συσκευασία: 1 τεμάχιο

Χώρα κατασκευής: Γαλλία

Κατασκευαστής: Stanley

Προσοχή

Τηρείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία. Να το χρησιμοποιείτε μόνο για το σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Σε περίπτωση απροσεξίας μπορεί να προκληθούν βλάβες. Μακριά από παιδιά.

      

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Κατσαβίδι ίσιο 6.5x150mm inox Fatmax STANLEY FMHT0-62642

Κατσαβίδι ίσιο 6.5x150mm inox Fatmax STANLEY FMHT0-62642

Stanley Fatmax ανοξείδωτο, ίσιο, πλατύ κατσαβίδι με μεγάλη αντοχή στη σκουριά

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

28 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: