Κατσαβίδια PH

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Κατσαβίδι σταυρός με παξιμάδι PH4x200mm BOST 624500

3255

Νέο

Bost κατσαβίδι σταυρού phillips με μεγάλη και μαλακή λαβή για υψηλή ροπή στρέψης

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή/παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


14,00 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 624500

Το σταυρωτό (phillips) κατσαβίδι Bost είναι ένα απαραίτητο εργαλείο χειρός για να καλύψει κάθε κατασκευαστική ή επισκευαστική σας ανάγκη. 

Το επιπλέον χαρακτηριστικό αυτού του εργαλείου είναι το παξιμάδι στο σημείο ένωσης της λάμας με τη λαβή. Το παξιμάδι αυτό μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη ροπή όπου είναι απαραίτητο με τη χρήση ενός γερμανικού κλειδιού.

Το εργαλείο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας κράμα χάλυβα μολυβδαινίου-χρωμίου-βαναδίου(CrVMo), προσδίδοντάς του μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και διάρκεια ζωής. Είναι σύμφωνο με τα πρότυπα NF ISO 8764-1/NF ISO 8764-2/DIN ISO 8764-1/DIN ISO 8764-2. Η μύτη του είναι επεξεργασμένη με αμμοβολή για καλύτερο κράτημα της βίδας. Η στρογγυλεμένη λάμα του είναι επιχρωμιωμένη και επινικελωμένη για μεγαλύτερη αντοχή και προστασία από τη διάβρωση.

Η λαβή είναι 3 συστατικώνμεγάλη σε διάμετρο, ανάγλυφημαλακήεργονομικήαντιολισθητική που επιτρέπει μεγάλη ροπή στρέψηςάνεση, καλύτερο κράτημα και λιγότερη κόπωση κατά τη χρήση. Ο λεπτός αυχένας καθώς και ο μαλακός της θόλος συμβάλλει στην εφαρμογή μεγαλύτερης ταχύτητας περιστροφής για πιο γρήγορη και λεπτομερή εργασία. Στο άκρο της λαβής υπάρχει οπή για την εύκολη αποθήκευση και τακτοποίηση του εργαλείου. Μπορείτε εύκολα να αναγνωρίσετε τη μύτη του εργαλείου βλέποντας τη χρωματική κωδικοποίηση της λαβής και τις ενδείξεις στον αυχένα της. 

Τύπος μύτης: PH4

Μήκος λάμας: 200mm

Χρώμα λαβής: Μαύρο-μπλε-κίτρινο(ένδειξη μύτης phillips)

Συσκευασία: 1 τεμάχιο

Χώρα κατασκευής: Γαλλία

Κατασκευαστής: Bost

Προσοχή

Τηρείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία. Να το χρησιμοποιείτε μόνο για το σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Σε περίπτωση απροσεξίας μπορεί να προκληθούν βλάβες. Μακριά από παιδιά.

      

Οι εικόνες μπορεί να είναι ενδεικτικές.

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Κατσαβίδι σταυρός με παξιμάδι PH4x200mm BOST 624500

Κατσαβίδι σταυρός με παξιμάδι PH4x200mm BOST 624500

Bost κατσαβίδι σταυρού phillips με μεγάλη και μαλακή λαβή για υψηλή ροπή στρέψης

Γράψτε μια κριτική

25 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: