Καθαριστικά Καπνιάς-Προσανάμματα

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Καθαριστικό καπνοδόχου 740gr Mister Barbeque-207

02253

Νέο

Ξύλο για τον καθαρισμό της καπνοδόχου του τζακιού Mister Barbeque

Απομακρύνει τον κίνδυνο αυτανάφλεξης της καπνοδόχου διώχνοντας την πίσσα

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


8,50 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Το καθαριστικό καπνοδόχου τζακιού Mister Barbeque -207 είναι ελληνικό προϊόν. Απομακρύνει τον κίνδυνο αυτανάφλεξης της καπνοδόχου διώχνοντας την πίσσα.

Σε περίπτωση που το τζάκι σας δεν έχει καθαριστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα συνιστάται έντονα πριν από τη χρήση του συγκεκριμένου προϊόντος να χρησιμοποιήσετε ήπια αποκαπνιστικά.

Οδηγίες χρήσης

Δημιουργήστε δυνατή φωτιά στο τζάκι σας. Μετά από 30 λεπτά τοποθετείστε τη συσκευασία στη φωτιά όπως είναι. Αφού καεί η εξωτερική συσκευασία, τρυπήστε την και απλώστε το περιεχόμενό της σε όλη την επιφάνεια της φωτιάς. Θα δημιουργηθεί στιγμιαία έντονη αναθέρμανση της φωτιάς. Αφήστε τη φωτιά ως έχει και κατά τακτά χρονικά διαστήματα, ανά 2-3 ώρες, τροφοδοτείτε την με νέα, εύκολα καιόμενη ξυλεία. Μην απομακρύνετε τα κατάλοιπα της καύσης. Τυχόν κατάλοιπα χημικών θα καούν με το νέο άναμμα του τζακιού σας.

Συσκευασία: 740gr

Χώρα προέλευσης: Ελλάδα

Κατασκευαστής: Mister Barbeque 

Οδηγίες προφύλαξης

R22: Βλαβερό σε περίπτωση κατάποσης. R36/38: Ερεθίζει τα μάτια και το δέρμα. R41: Κίνδυνος σοβαρών οφθαλμικών βλαβών. R50: Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς. R53: Μπορεί να προκαλέσει μακροχρόνιες δυσμενείς επιπτώσεις στο υδάτινο περιβάλλον. S2: Μακριά από παιδιά. S26: Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, πλύνετε με άφθονο νερό και ζητήστε ιατρική συμβουλή. S46: Σε περίπτωση κατάποσης ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή και δείξτε αυτό το δοχείο ή την ετικέτα. S22: Μην αναπνέετε τη σκόνη. S29: Μην αδειάζετε το περιεχόμενο στην αποχέτευση. S39: Χρησιμοποιείτε συσκευή προστασίας ματιών/προσώπου. S61: Αποφύγετε την απελευθέρωσή του στο περιβάλλον. Συμβουλευτείτε τις ειδικές οδηγίες/δελτίο δεδομένων ασφαλείας. ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ: 210 7793777

ΑΡ.ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Γ.Χ.Κ.-Β'Χ.Υ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 3/2010

   

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Καθαριστικό καπνοδόχου 740gr Mister Barbeque-207

Καθαριστικό καπνοδόχου 740gr Mister Barbeque-207

Ξύλο για τον καθαρισμό της καπνοδόχου του τζακιού Mister Barbeque

Απομακρύνει τον κίνδυνο αυτανάφλεξης της καπνοδόχου διώχνοντας την πίσσα

Γράψτε μια κριτική

12 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: