Καθαριστικά

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Αντιμουχλικό σπρέι 375ml SMUFFER ARIASANA

08086

Νέο

HENKEL SMUFER L'ANTIMUFFA ARIASANA Αντιμουχλικό καθαριστικό σπρέι 

Απολυμαίνει και αφαιρεί μούχλα, άλγη, βρύα

Νέα συσκευασία

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


7,65 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Το Smuffer της Ariasana καταπολεμά δραστικά τη μούχλα, τα άλγη και τα βρύα σε μέρη με υγρασία. Είναι ιδανικό για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Η αποτελεσματικότητα του αντιμουχλικού Smuffer Professional έχει αποδειχθεί με εργαστηριακά τεστ χάρη στην ειδική του φόρμουλα σταθεροποιημένη με 5% ενεργό χλώριο που εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μετά από λίγο χρόνο εφαρμογής.

Το αντιμουχλικό Smuffer Professional συνιστάται κυρίως για αρμούς πλακιδίων, περιμετρικούς τοίχους, πεζοδρόμια που έχουν μαυρίσει από μούχλα.

Είναι ιδανικό για το μπάνιο, την κρεβατοκάμαρα, την κουζίνα, το γκαράζ, τους εξωτερικούς τοίχους.

Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και διαλυμένο στο νερό. Διαλύετε 250ml προϊόντος σε 5 λίτρα νερό και το χρησιμοποιείτε για τον καθαρισμό δαπέδων, ντους, πισινών και ειδών υγιεινής. 

Εφαρμογές Ιδιότητες

  • Καθαρίζει μούχλα και βρωμιά από επιφάνειες μέσα και έξω από το σπίτι όπως τοίχους, πλακάκια, αρμούς στην κουζίνα και στο μπάνιο, γκαράζ, αποθήκη, υπόγειο, μπαλκόνι κ.τ.λ.
  • Ψεκάστε με το Ariasana Smuffer πάνω στην επιφάνεια με μούχλα, περιμένετε λίγα λεπτά να δράσει και κατόπιν σκουπίζετε με στεγνό πανί
  • Με το πρωτοποριακό σύστημα ANTI-DROP (δε στάζει) είναι εύκολο στη χρήση
  • Έχει ευχάριστη οσμή με άρωμα λεμόνι και εξασφαλίζει την υγιεινή στους χώρους σας
  • Πολύ αποτελεσματικό

Οδηγίες χρήσης

  • Πιέστε κάτω το καπάκι και στρίψτε το αντίθετα στη φορά των δεικτών του ρολογιού
  • Τοποθετήστε τον ψεκαστήρα
  • Γυρίστε το ρύγχος προς τα πάνω. Μετά τη χρήση γυρίστε το και πάλι στη θέση stop
  • Ψεκάστε την επιφάνεια που θέλετε. Μετά από 10-20 λεπτά ξεπλύνετε με νερό για να απομακρυνθούν τα υπολείμματα. Επαναλάβετε τη διαδικασία αν χρειάζεται
  • Αφού τελειώσει η χρήση, ξεπλύνετε με νερό τον ψεκαστήρα και ξανακλείστε τη συσκευασία με το καπάκι ασφαλείας. Αποθηκεύστε σφραγισμένο σε δροσερό, στεγνό και προστατευμένο από παγετό μέρος

Μην ψεκάζετε πάνω σε υφάσματα, φυτά, ξύλο και μέταλλο. Αν συμβεί κάτι τέτοιο ξεπλύνετε αμέσως με νερό.

Προειδοποίηση: Για εφαρμογές σε ευαίσθητες επιφάνειες πραγματοποιήστε προληπτικό έλεγχο. Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Αποθηκεύστε μόνο στο αρχικό δοχείο, ερμητικά κλειστό, σε δροσερό και στεγνό χώρο.

Περιέχει κάτω του 5% ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, λευκαντικούς παράγοντες με βάση το χλώριο. Περιέχει αρωματικές ουσίες(Limonene)

Συσκευασία: 250ml +50% Δώρο

Κατασκευαστής: Ariasana/Henkel

Κίνδυνος

Υποχλωριώδες νάτριο. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Μακριά από παιδιά. Μην αναπνέετε σταγονίδια/εκνεφώματα. Να φοράτε προστατευτικά γάντια, προστατευτικά ενδύματα, μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια / πρόσωπο. Πλύνετε το δέρμα σχολαστικά μετά το χειρισμό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αφαιρέστε τους φακούς επαφής αν φοράτε και αν μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό. Να αποφεύγεται η ελευθέρωση στο περιβάλλον. Μαζέψτε τη χυμένη ποσότητα. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους εθνικούς κανονισμούς. Προσοχή! Να μη χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα. Μπορεί να ελευθερωθούν επικίνδυνα αέρια(χλώριο). Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Περιέχει 48mg/g υποχλωριώδες νάτριο. Τύπος προϊόντων: Απολυμαντικά που δεν προορίζονται για άμεση εφαρμογή στους ανθρώπου ή τα ζώα.

      

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Αντιμουχλικό σπρέι 375ml SMUFFER ARIASANA

Αντιμουχλικό σπρέι 375ml SMUFFER ARIASANA

HENKEL SMUFER L'ANTIMUFFA ARIASANA Αντιμουχλικό καθαριστικό σπρέι 

Απολυμαίνει και αφαιρεί μούχλα, άλγη, βρύα

Νέα συσκευασία

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: