Γράμματα-Ζουμπάδες-Πόντες

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Πόντα σημαδέματος αυτόματη με ελατήριο PASCO TOOLS

01957

Νέο

Pasco tools αυτόματη πόντα σημαδέματος με εσωτερικό ελατήριο

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


3,00 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Η αυτόματη πόντα σημαδέματος της Pasco Tools είναι ένα απαραίτητο εργαλείο χειρός για το σημάδεμα επιφανειών από ξύλο, μέταλλο κ.λπ.

Με τη χρήση της σημαδεύεται η επιφάνεια εργασίας και στη συνέχεια η διάτρηση γίνεται εύκολα και γρήγορα χωρίς την ολίσθηση του τρυπανιού.

Λειτουργεί με μία εσωτερική σφύρα και ένα ελατήριο που οπλίζει με την πίεση πάνω στο προς επεξεργασία κομμάτι και εκτονώνει επιτυγχάνοντας την πονταρισιά.

Είναι ένα αυτόματο εργαλείο που δεν απαιτεί τη χρήση άλλων εργαλείων. Το μικρό της μέγεθος την καθιστά ιδιαίτερα εύχρηστη και μπορείτε να την έχετε διαρκώς επάνω σας.

Η λαβή της είναι στρογγυλή και αρκετή σε μέγεθος ώστε να καθιστά τη χρήση της αυτόματης πόντας εύκολη με μικρότερη κόπωση του χειριστή, ειδικά στις περιπτώσεις συνεχούς χρήσης.

Οδηγίες χρήσης

Όσο περιστρέφεται ο άξονας και χαλαρώνει το ελατήριο, επιτυγχάνεται μικρότερη δύναμη εκτόνωσης ενώ όσο σφίγγει το ελατήριο η δύναμη εκτόνωσης αυξάνεται. Εφαρμόστε την αυτόματη πόντα στο κατάλληλο σημείο και πιέστε μέχρι να ακουστεί το κλικ και εκτονώσει. Το σημάδι είναι έτοιμο και μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία διάτρησης χρησιμοποιώντας το κατάλληλο τρυπάνι.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Συνολικό μήκος: 130mm

Συσκευασία: 1 τεμάχιο

Κατασκευαστής: Pasco Tools

Προσοχή

Τηρείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία. Να το χρησιμοποιείτε μόνο για το σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Σε περίπτωση απροσεξίας μπορεί να προκληθούν βλάβες. Μακριά από παιδιά.

   

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Πόντα σημαδέματος αυτόματη με ελατήριο PASCO TOOLS

Πόντα σημαδέματος αυτόματη με ελατήριο PASCO TOOLS

Pasco tools αυτόματη πόντα σημαδέματος με εσωτερικό ελατήριο

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: