Αναλώσιμα Αυτοκινήτων

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Σπρέι εκκίνησης 200ml Starter Spray SARATOGA

02549

Νέο

Σπρέι εκκίνησης κινητήρων βενζίνης, αερίου ή πετρελαίου

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


6,00 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Με το Σπρέι Εκκίνησης Saratoga η εκκίνηση των κινητήρων δε δημιουργεί πλέον προβλήματα σε οποιαδήποτε θερμοκρασία και υγρασία.

Αποτελεί την ιδανική λύση για κινητήρες βενζίνης, αερίου, πετρελαίου.

Λιπαίνει χωρίς να βλάπτει τον κινητήρα. 

Παρατείνει τη ζωή του κινητήρα και της μπαταρίας.

Οδηγίες χρήσης

Ανακινείστε καλά τη φιάλη. 

Για κινητήρες βενζίνης ή αερίου: Ψεκάστε δύο ή τρεις φορές στο άνοιγμα του φίλτρου αέρα, βάζοντας αμέσως μπροστά και επιταχύνοντας ελαφρά.

Για κινητήρες πετρελαίου: Ψεκάστε στο φίλτρο του αέρα ενώ εκκινείτε τον κινητήρα μέχρι να ξεκινήσει.

Συσκευασία: 200ml

Κατασκευαστής: Saratoga Italy

Κίνδυνος

Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Παρατεταμένη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα δέρματος ή σκάσιμο. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Αποφεύγετε να αναπνέετε αέρια/ατμούς/εκνεφώματα. Σε περίπτωση εισπνοής: μεταφέρετε τον παθόντα στον καθαρό αέρα και αφήστε τον να ξεκουραστεί σε στάση που διευκολύνει την αναπνοή. Καλέστε το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό εάν αισθανθείτε αδιαθεσία. Να μην έρθει σε επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αφαιρέστε τους φακούς επαφής αν φοράτε και αν μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευθείτε/Επισκεφθείτε γιατρό. Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. Να προστατεύεται από τις ηλιακές ακτίνες. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50oC. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμα και μετά τη χρήση. Μην ψεκάζετε κοντά σε γυμνή φλόγα ή άλλη πηγή ανάφλεξης. Να χρησιμοποιείται μόνο σε ανοικτό ή καλά αεριζόμενο χώρο. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς.  Χρησιμοποιείστε το μακριά από σπίθες, φλόγες, πηγές θερμότητας, ηλεκτρικές συσκευές σε λειτουργία. Μακριά από παιδιά.

         

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Σπρέι εκκίνησης 200ml Starter Spray SARATOGA

Σπρέι εκκίνησης 200ml Starter Spray SARATOGA

Σπρέι εκκίνησης κινητήρων βενζίνης, αερίου ή πετρελαίου

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: