Διάφορα Είδη Κάμπινγκ

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Προσφορά

Μετασχηματιστής τάσης 12V σε 220V 200W PACO

14009

Νέο

Μετασχηματιστής ρεύματος από συνεχές σε εναλλασσόμενο, μετατρέπει το ρεύμα της μπαταρίας του οχήματος σε ρεύμα οικιακής χρήσης.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 5 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 5 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 1,00 €.


52,00 € (με Φ.Π.Α)

-23,00 €

75,00 €

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Ο μετασχηματιστής ρεύματος PACO χρησιμοποιείται για τη μετατροπή ρεύματος τάσης 12V σε 220V. Το inverter αυτό χρησιμοποιείται με τις μπαταρίες αυτοκινήτων, φορτηγών, σκαφών και άλλων οχημάτων μετατρέποντας την τάση τους σε οικιακή. Με τη συσκευή αυτή μπορούν να λειτουργήσουν υπολογιστές, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, λάμπες, ανεμιστήρες, ηλεκτρικά εργαλεία και άλλες ηλεκτρικές συσκευές. Αποτελεί την ιδανική λύση για το κάμπινγκ, το σκάφος, τις εκδρομές κ.α.

Διαθέτει καλώδιο σύνδεσης με τον αναπτήρα του αυτοκινήτου. Έχει μεταλλικό, μικρό και ανθεκτικό περίβλημα. Μπορεί να αποθηκευτεί εύκολα σε μία εργαλειοθήκη, μία βαλίτσα ή στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου. Περιλαμβάνει ενσωματωμένη ασφάλεια για την προστασία τόσο της μπαταρίας όσο και του μετασχηματιστή.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη σωστή τάση εισόδου και εξόδου. 

Χρήση

Ενεργοποιήστε το μετασχηματιστή πριν συνδέσετε τη συσκευή. Αν ακουστεί κάποιος ήχος κατά τη διάρκεια χρήσης, σημαίνει πως η τάση της μπαταρίας είναι πολύ χαμηλή και ο μετασχηματιστής θα απενεργοποιηθεί σε 5 λεπτά. Όταν συνδέετε ηλεκτρικές συσκευές όπως τηλεοράσεις και υπολογιστές μπορεί να πρέπει να εκκινηθούν πολλές φορές μέχρι να λειτουργήσουν ομαλά. Μην εκκινήσετε το μετασχηματιστή όταν είναι φορτωμένος γιατί υπάρχει πιθανότητα καταστροφής του. Όταν θέλετε να συνδέσετε συσκευές με μοτέρ ή συμπιεστή όπως air-condition, δράπανα κ.λπ., βεβαιωθείτε ότι η ισχύς του μετασχηματιστή είναι είναι τουλάχιστον 3 φορές μεγαλύτερη από αυτή της συσκευής, για να λειτουργήσει ομαλά. 

Ο μετασχηματιστής θα κλείσει αυτόματα αν τα watt της συνδεδεμένης συσκευής υπερβούν τα watt του μετασχηματιστή ή αν η θερμοκρασία του ξεπεράσει τους 60oC λόγω παρατεταμένης χρήσης. 

Συμβουλές

Αποσυνδέστε το μετασχηματιστή όταν δεν τον χρησιμοποιείτε ή εκκινείτε το όχημα. Αν ο μετασχηματιστής κάνει ήχο, κλείστε τη συσκευή, αποσυνδέστε το μετασχηματιστή και επανεκκινήστε τη μηχανή του οχήματος. Για να αποφευχθεί η υπερβολική αποφόρτιση της μπαταρίας, συνίσταται να λειτουργείτε τη μηχανή για 10 με 20 λεπτά κάθε 2-3 ώρες. 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ισχύς εξόδου: 200W

Τάση εισόδου: DC 12V(10~15V)

Τάση εξόδου: AC 220V

Συχνότητα: 50Hz

Ρεύμα αναμονής: ≤0.25A

Αποδοτικότητα: 85~90%

Προστασία από την υπερθέρμανση: 65oC+/-5oC

Προστασία από το βραχυκύκλωμα: Ναι

Προστασία από την υπερφόρτωση: Ναι

Ανεμιστήρας: Όχι

Πρίζα: 1 σούκο

Διακόπτης: Ναι

Ασφάλεια αντικατάστασης: 25A

Μήκος: 15cm

Πλάτος: 12.5cm

Ύψος: 5.2cm

Συσκευασία: 1 τεμάχιο με οδηγίες χρήσης και ασφάλεια

Κατασκευαστής: PACO

Προσοχή

Σε περίπτωση προβλήματος με το εναλλασσόμενο ρεύμα όπως βραχυκύκλωμα ή υπερφόρτωση το κύκλωμα προστασίας, θα κλείσει αμέσως η έξοδος του ρεύματος. Αν συμβεί αυτό κλείστε αμέσως το ρεύμα, αποσυνδέστε τα όλα, ελέγξτε τις συνδεδεμένες συσκευές, ξανασυνδέστε εφόσον έχουν αντιμετωπιστεί όλα τα προβλήματα.

Όταν χρησιμοποιείτε για πολλή ώρα το μετασχηματιστή μπορεί να σταματήσει ξαφνικά η έξοδος ρεύματος. Αυτό μπορεί να προκληθεί από αύξηση της θερμοκρασίας. Σε αυτή την περίπτωση κλείστε αμέσως το μετασχηματιστή, αποσυνδέστε τις συσκευές ή περιμένετε μέχρι να πέσει η θερμοκρασία και ξαναενεργοποιήστε το μετασχηματιστή. 

Διατηρείτε το μετασχηματιστή σε καλά αεριζόμενο περιβάλλον, μη εκτεθειμένο στον ήλιο ή άλλες πηγές θερμότητας, μακριά από παιδιά, μακριά από υγρασία, νερό, λάδια και λίπη και οποιαδήποτε εύφλεκτη ουσία. Προσέξτε τη σύνδεση του μετασχηματιστή και ακολουθείστε τις οδηγίες χρήσης. Μην αποσυναρμολογείτε τη συσκευή, κίνδυνος ηλεκτροπληξίας.

   

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Μετασχηματιστής τάσης 12V σε 220V 200W PACO

Μετασχηματιστής τάσης 12V σε 220V 200W PACO

Μετασχηματιστής ρεύματος από συνεχές σε εναλλασσόμενο, μετατρέπει το ρεύμα της μπαταρίας του οχήματος σε ρεύμα οικιακής χρήσης.

Γράψτε μια κριτική

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: