Εργαλεία Αεροσυμπιεστών

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Πιστόλι βαφής κάτω δοχείου 1.8mm G70 VOYLET

14539

Νέο

Voylet Πιστόλι βαφής κάτω δοχείου με μπεκ 1.8mm

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 2 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 2 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,40 €.


22,50 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ
ΒΑΡΟΣ 0.8 kg

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή 

Κωδικός: 790390

Το πιστόλι βαφής με κάτω δοχείο της Voylet είναι κατάλληλο για τον ψεκασμό χρωμάτων και βαφών. Ο συμπιεστής προορίζεται για την παραγωγή πεπιεσμένου αέρα για εργαλεία που λειτουργούν με πεπιεσμένο αέρα. Η μηχανή επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί μόνο για το σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Κάθε πέραν τούτου χρήση δεν ανταποκρίνεται στο σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Για βλάβες που οφείλονται σε παρόμοια χρήση ή για τραυματισμούς παντός είδους ευθύνεται ο χειριστής και όχι ο κατασκευαστής. 

Χειρισμός

Ξεβιδώστε τον περιέκτη, γεμίστε τον με βαφή ή με χρώμα και ξαναβιδώστε τον.

Σύνδεση πίεσης. Ρυθμίστε την πίεση αέρα στο ρυθμιστή πίεσης του συμπιεστή. Κατά το βάψιμο να χρησιμοποιείται ρυθμιστής πίεσης με φίλτρο, ώστε να καθαριστεί ο πεπιεσμένος αέρας από κατάλοιπα λαδιού και νερού.

Ρύθμιση του περιστρεφόμενου ακροφύσιου ανάλογα με την κατεύθυνση εργασίας κατά το βάψιμο. Με το ρυθμιστή στενής/πλατιάς ακτίνας και το ρυθμιστή ποσότητας μπορείτε να προρυθμίσετε την επιθυμητή κατανομή και ποσότητα. 

Χάρη στη σκανδάλη διπλής ενέργειας είναι η εξαγωγή μόνο αέρα ή αέρα και μπογιάς. 

Συμβουλή: Πριν την έναρξη της εργασίας να εκτελεσθεί μικρή δοκιμή σε χαρτί εφημερίδας, ώστε να διαπιστωθεί η ιδανική ρύθμιση. Το καλύτερο αποτέλεσμα θα επιτευχθεί εάν εργαστείτε σε περισσότερες στρώσεις, εναλλάξ οριζόντια και κάθετα. Για ομοιόμορφο αποτέλεσμα εργασίας να τηρείτε σταθερή απόσταση(ιδανικά 15-20cm) προς το επεξεργασμένο αντικείμενο και να πιέζετε τη σκανδάλη και κατά τη διάρκεια της κίνησης προς την άκρη ή πέρα από την άκρη του αντικειμένου, ώστε να αποφεύγετε ορατές γραμμές-όρια.

Καθαρισμός και συντήρηση

  • Συνιστούμε να καθαρίζετε τη συσκευή αμέσως μετά από κάθε χρήση.
  • Να καθαρίζετε τα εξαρτήματα μετά τη χρήση με κατάλληλο μέσο(προσέξτε τις υποδείξεις στα υλικά επεξεργασίας).

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Πίεση λειτουργίας: 3.5bar(50PSI)

Είσοδος αέρα: G1/4"

Κατανάλωση αέρα: 8-10-15CFM

Όγκος δοχείου: 1lt

Συσκευασία: 1 τεμάχιο με οδηγίες χρήσης σε κουτί

Κατασκευαστής: Voylet

Οδηγίες ασφαλείας

Υποδείξεις ασφαλείας για την εργασία με πεπιεσμένο αέρα και με πιστόλια εκφύσησης.

  • Ο συμπυκνωτής και οι αγωγοί έχουν κατά τη λειτουργία υψηλές θερμοκρασίες. Η επαφή μαζί τους προκαλεί εγκαύματα. 
  • Τα αέρια ή οι ατμοί που αναρροφούνται από το συμπιεστή πρέπει να είναι ελεύθεροι από αναμίξεις μολύβδου που μπορούν να προκαλέσουν στο συμπυκνωτή φωτιά και εκρήξεις.
  • Απομακρύνοντας τη ζεύξη του σωλήνα να κρατάτε το τεμάχιο ζεύξης με το χέρι για να αποφύγετε τραυματισμούς από το σωλήνα που μπορεί να ξεπεταχθεί. 
  • Όταν εργάζεστε με το πιστολέτο να φοράτε προστατευτικά γυαλιά. Ενδεχόμενα ξένα αντικείμενα και εκφυσούμενα τεμάχια μπορούν να προκαλέσουν τραυματισμούς. 
  • Μην τείνετε το πιστολέτο εκφύσησης προς άτομα και μην καθαρίζετε με το πιστολέτο ρούχα επάνω στο σώμα.

Υποδείξεις ασφαλείας για τον ψεκασμό χρωμάτων/βερνικιών

  • Να μην επεξεργάζεστε λάκκες ή διαλύτες με σημείο ανάφλεξης κάτω των 55oC.
  • Μη θερμαίνετε βερνίκια και διαλύτες, διότι αναφλέγονται εύκολα.
  • Εάν γίνεται επεξεργασία υγρών που βλάπτουν την υγεία είναι απαραίτητες για την ασφάλεια φιλτροσυσκευές(μάσκες προσώπου). Να προσέξετε και τις υποδείξεις των κατασκευαστών αυτών των υλικών για μέτρα ασφαλείας. 
  • Να προσέξετε τα στοιχεία και τις σημάνσεις του Κανονισμού Επικίνδυνων Υλικών που αναγράφονται στις συσκευασίες των χρησιμοποιηθέντων υλικών. Ενδεχομένως να λαμβάνονται πρόσθετα μέτρα, ιδιαίτερα να φοράτε προστατευτικό ρουχισμό και μάσκες.
  • Κατά τη διάρκεια του ψεκασμού, αλλά και μέσα στο χώρο εργασίας, απαγορεύεται το κάπνισμα. Ακόμη και οι ατμοί των βαφών είναι εύφλεκτοι. 
  • Να μη φυλάσσετε και να μην καταναλώνετε τρόφιμα και ποτά στο χώρο εργασίας. Οι ατμοί των βαφών βλάπτουν την υγεία.
  • Ο χώρος εργασίας πρέπει να είναι μεγαλύτερος από 30m2 και να υπάρχει αρκετή ανταλλαγή αέρος για τον ψεκασμό και το στέγνωμα. Μην ψεκάζετε αντίθετα προς τον αέρα. 
  • Σε συνδυασμό με το σωλήνα πίεσης από PVC να μην επεξεργάζεστε μέσα όπως βενζίνη για τεστ, βουτυλική αλκοόλη και χλωριούχο μεθυλένιο(μείωση της διάρκειας ζωής).

      

Οι εικόνες μπορεί να είναι ενδεικτικές.

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Πιστόλι βαφής κάτω δοχείου 1.8mm G70 VOYLET

Πιστόλι βαφής κάτω δοχείου 1.8mm G70 VOYLET

Voylet Πιστόλι βαφής κάτω δοχείου με μπεκ 1.8mm

Γράψτε μια κριτική

13 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: