Εργαλεία Αεροσυμπιεστών

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Πιστόλι βαφής αέρος για κόλλες μεταλλικό άνω δοχείο τύπου E70 OEM

09718

Νέο

Πιστόλι βαφής αέρος, τύπου E70, με μεταλλικό άνω δοχείο, χωρητικότητας 600ml 

Περισσότερες λεπτομέρειες


Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 3 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 3 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,60 €.


Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Το πιστόλι βαφής αέρος για κόλλες είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ αέρος για τον ψεκασμό κόλλας, με ρύθμιση ψεκασμού για καλύτερο έλεγχο και άνετο χειρισμό της λαβής. 

Οδηγίες χρήσης

Χρησιμοποιήστε ένα κλειδί για το σφίξιμο της κεφαλής. Βεβαιωθείτε ότι έχετε σφίξει καλά το δοχείο. Το λάστιχο αέρος θα πρέπει να μην έχει αέρα κατά τη σύνδεση. Πριν χρησιμοποιήσετε το πιστόλι βεβαιωθείτε ότι έχει καθαριστεί καλά με διαλυτικό. 

Ρύθμιση του πλάτους ψεκασμού

Για να ρυθμίσετε το πλάτος ψεκασμού περιστρέψτε τον αντάπτορα. Μπορεί να ψεκάσει είτε επίπεδα είτε σε κύκλο ανάλογα με τις ανάγκες χρήσης. 

Έλεγχος ποσότητας αέρα

Για να ρυθμίσετε την ποσότητα του αέρα ρυθμίστε το μικρόμετρο του αέρα. Μην αποσυναρμολογείτε και αφαιρείτε το μικρόμετρο κατά τη χρήση του πιστολιού.

Αλλαγή μπεκ

Αν θελήσετε να αλλάξετε το μπεκ αλλάξτε όλο το σετ, δηλαδή το στόμιο, το μπεκ και τη βελόνα. Πραγματοποιήστε την αλλαγή χρησιμοποιώντας το κλειδί που παρέχεται. 

Καθαρισμός πιστολιού

Καθαρίστε καλά το πιστόλι με διαλυτικό. Καθαρίστε το στόμιο με μία βούρτσα. Μην εμβαπτίζετε το πιστόλι μέσα σε διαλυτικό. Οι βουλωμένες τρύπες δεν πρέπει να καθαρίζονται με ακατάλληλα υλικά καθώς και η παραμικρή φθορά μπορεί να επηρεάσει τον ψεκασμό. Λιπαίνετε ελαφρώς τα κινούμενα μέρη. 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα δοχείου: 600ml

Διάμετρος εισαγωγής αέρα: 1/4"

Κατανάλωση αέρα: 4.5-8.0cfm(130-230L/min)

Πίεση: 45-80psi(3-5bar)

Μπεκ: 2.0mm

Συσκευασία: 1 πιστόλι με δοχείο.

Προσοχή

Ο χώρος εργασίας θα πρέπει να αερίζεται καλά, καθώς η συγκέντρωση διαλυτικού στην ατμόσφαιρα μπορεί να προκαλέσει έκρηξη. Να φοράτε πάντα μάσκα προστασίας του αναπνευστικού για να αποφύγετε την εισπνοή μπογιάς ή διαλυτικού. Μη το χρησιμοποιείτε σε μέρη που μπορεί το διαλυτικό να έρθει σε επαφή με υψηλές θερμοκρασίες όπως φούρνους, μπόιλερ κ.λπ. Μην εφαρμόζετε μεγαλύτερη πίεση από 90psi για την αποφυγή εκρήξεων. Παιδιά και κατοικίδια δεν πρέπει να εισέρχονται στο χώρο εργασίας. Μην τρώτε και μην καπνίζετε κατά τη χρήση. Μην ψεκάζετε οξέα σε υλικά που μπορούν να διαβρωθούν. Καθαρίστε το πιστόλι καλά μετά τη χρήση. Μη χρησιμοποιείτε τοξικά διαλυτικά και χημικά αν δεν ξέρετε να τα χρησιμοποιείτε γιατί μπορούν να προκαλέσουν βλάβες στην υγεία σας. Στην περίπτωση χρήσης χημικών καθαρίστε καλά τον εξοπλισμό για να αποκλείσετε τη μόλυνση. Μη χρησιμοποιείτε λάστιχα αέρος που είναι φθαρμένα, κομμένα ή παραμορφωμένα. Ο ψεκασμός λιπάσματος ή παρασιτοκτόνων θα πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή γιατί η εισπνοή τους μπορεί να οδηγήσει στο θάνατο. Συνιστούμε τη χρήση ρυθμιστή πίεσης. 

            

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Πιστόλι βαφής αέρος για κόλλες μεταλλικό άνω δοχείο τύπου E70 OEM

Πιστόλι βαφής αέρος για κόλλες μεταλλικό άνω δοχείο τύπου E70 OEM

Πιστόλι βαφής αέρος, τύπου E70, με μεταλλικό άνω δοχείο, χωρητικότητας 600ml 

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

15 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: