Εξαρτήματα-Αναλώσιμα Ηλεκτροκολλήσεων

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Μάσκα κεφαλής ηλεκτροσυγκολλητών TAIWAN OEM

05606

Νέο

Μάσκα ηλεκτροσυγκολλητών χωρίς τζάμι

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή/παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


13,00 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Η μάσκα κεφαλής ηλεκτροκόλλησης είναι ένα απαραίτητο μέσο για την προστασία των ματιών κατά την εργασία της ηλεκτροσυγκόλλησης. Η μάσκα προστατεύει από τα σωματίδια που εκτινάσσονται κατά την εργασία και από την υπεριώδη ακτινοβολία ανάλογα με το DIN που θα επιλεγεί. Το μέγεθος του τζαμιού που μπορεί να τοποθετηθεί είναι 11x9cm.

Η μάσκα έχει πλαστικά τμήματα για τη στερέωσή της στο κεφάλι. Τα τμήματα αυτά μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να προσαρμοστούν στο κατάλληλο μέγεθος για να ταιριάζει ακριβώς στο κεφάλι του χρήστη. Στο τμήμα το οποίο εφαρμόζει στο μέτωπο υπάρχει αφρώδες προστατευτικό για μεγαλύτερη άνεση κατά τη χρήση. Λόγω της σταθερής τοποθέτησης στο κεφάλι δεν απαιτείται από το χρήστη να την κρατάει προσφέροντάς του αυτονομία και ευελιξία κατά την εργασία.

Είναι μία μάσκα κατασκευασμένη από πολυπροπυλένιο, για μεγαλύτερη αντοχή στην κρούση, και συμμορφώνεται με τα πρότυπα CE EN175 και American ANSI Z87.1.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Χρώμα: μαύρο

Συσκευασία: 1 τεμάχιο

Χώρα προέλευσης: Ταϊβάν

Προσοχή

Τηρείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας. Σε περίπτωση απροσεξίας μπορεί να προκληθούν βλάβες. Μακριά από παιδιά. Ανάλογα με την εργασία επιλέξτε το κατάλληλο τζάμι. Χρησιμοποιείτε και ένα διάφανο τζάμι. Στερεώστε τα τζαμάκια σωστά κατά την τοποθέτηση.

Δείτε ακόμα:

Μάσκα ηλεκτροσυγκολλητών πλαστική με λαβή OEM

Μάσκα ηλεκτροσυγκολλητών χάρτινη με λαβή OEM

Τζάμι μάσκας ηλεκτροσυγκόλλησης 110x90mm OEM

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Μάσκα κεφαλής ηλεκτροσυγκολλητών TAIWAN OEM

Μάσκα κεφαλής ηλεκτροσυγκολλητών TAIWAN OEM

Μάσκα ηλεκτροσυγκολλητών χωρίς τζάμι

Γράψτε μια κριτική

18 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: