Αντλίες Υδάτων

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Αντλία ακάθαρτων υδάτων inox 1100W B68-1100 BAX GARDEN TOOLS

02281

Νέο

Bax Υποβρύχια αντλία υδάτων

Περισσότερες λεπτομέρειες


Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 7 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 7 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 1,40 €.


Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: B86-1100

Η υποβρύχια αντλία υδάτων της BAX είναι κατάλληλη για την άντληση νερού βροχής, φρέσκου νερού καθώς και νερού από πισίνες και συναφή μέρη. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για την άντληση πόσιμου νερού. Εκρηκτικά και εύφλεκτα υλικά δεν πρέπει να αντλούνται με τη συσκευή. Δε συνιστάται για βιομηχανική και εμπορική χρήση. Η συσκευή δεν είναι κατάλληλη για συνεχή χρήση και δεν είναι κατάλληλη για άντληση υγρών που περιέχουν σωματίδια όπως πέτρες, άμμο, χαλίκια και άλλα συναφή υλικά. Οποιαδήποτε άλλη χρήση θεωρείται ακατάλληλη. Απρόβλεπτη ζημία μπορεί να προκληθεί στη συσκευή από ακατάλληλη χρήση ή ελλιπή επισκευή καθώς και από τη χρήση ανταλλακτικών που δεν εγκρίνονται από τον κατασκευαστή.

Εγκατάσταση και συναρμολόγηση

Τοποθετείστε ένα χοντρό σχοινί πριν από την πρώτη χρήση. Η συσκευή μπορεί να βυθιστεί στο νερό είτε με τη χρήση του σχοινιού είτε από τη χειρολαβή.

Σύνδεση σωλήνα πίεσης

Για περιστασιακή χρήση χρησιμοποιείστε ένα κατάλληλο σωλήνα νερού. Η χρήση άκαμπτων σωλήνων με βαλβίδα μη επιστροφής συνίσταται για χρήση σε σταθερή θέση. Αυτό εμποδίζει την επιστροφή του υγρού όταν η αντλία δε λειτουργεί. Βιδώστε το σωλήνα πίεσης στην υποδοχή πίεσης. Όλες οι συνδέσεις πρέπει να μονώνονται με ταινία(π.χ. τεφλόν). Όταν χρησιμοποιείτε λάστιχο βιδώστε στην υποδοχή έναν αντάπτορα. Πιέστε το λάστιχο στον αντάπτορα και σφίξτε με σφιγκτήρα.

Εγκατάσταση

Η συσκευή χρειάζεται ένα χώρο 50x50cm γιατί ο διακόπτης του φλοτέρ πρέπει να κινείται ελεύθερα μέσα στο νερό. Η συσκευή μπορεί να βυθιστεί στο νερό σε τέτοιο βάθος όσο είναι αυτό που αναφέρεται στις τεχνικές προδιαγραφές. Τοποθετήστε τη συσκευή με τέτοιο τρόπο ώστε τα ανοίγματα αναρρόφησης να μην μπλοκάρονται από ξένα αντικείμενα. Σιγουρευτείτε ότι η συσκευή είναι σταθερή. Βυθίστε την αντλία σε γωνία στο νερό έτσι ώστε να αποφευχθεί η εμπλοκή θυλάκων αέρα μέσα στο άνοιγμα αναρρόφησης. Η αναρρόφηση δε θα μπορεί να γίνει αν συμβεί κάτι τέτοιο. Μόλις η αντλία πρεσσάρει μία φορά μπορείτε να την τοποθετήσετε κάθετα. Αφήστε την αντλία στο κάτω μέρος της δεξαμενής. Χρησιμοποιείστε ένα ισχυρό σχοινί για να την τραβήξετε επάνω. Σφίξτε την άκρη του σχοινιού στη χειρολαβή.

Λειτουργία

Μόλις η συσκευή συνδεθεί στην τροφοδοσία ρεύματος μπορεί να λειτουργήσει.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τάση: 230V

Ονομαστική ισχύς: 1100W

Τύπος προστασίας: IPX8

Μέγιστο ύψος απόδοσης: 7m

Μέγιστος ρυθμός ροής: 18500l/h

Μέγιστο βάθος βύθισης: 7m

Μέγιστη θερμοκρασία υγρού: 35oC

Διάμετρος σωλήνα πίεσης σύνδεση σωλήνα: 1" G1" 1 1/4" G1 1/2"

Μήκος καλωδίου: 10m

Μέγεθος κόκκων: 20mm

Συσκευασία: 1 τεμάχιο

Κατασκευαστής: Bax Garden Tools

Προσοχή

Για το χειρισμό της συσκευής με ασφάλεια ο χρήστης θα πρέπει να διαβάσει και να κατανοήσει τις οδηγίες του εγχειριδίου πριν από την πρώτη χρήση. Φυλάξτε τις οδηγίες για μελλοντική χρήση. Αν πουλήσετε ή μεταβιβάσετε τη συσκευή θα πρέπει να συμπεριλάβετε και τις οδηγίες. Τηρείτε όλες τις οδηγίες ασφαλείας! Η αποτυχία να το κάνετε θα βλάψει εσάς και τους γύρω σας. Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή σε μέρη που υπάρχουν εκρηκτικά ή εύφλεκτα υλικά ή επικίνδυνα αέρια. Μην αγγίζετε τα καλώδια με βρεγμένα χέρια. Αποσυνδέετε πάντα το φις από την πρίζα και μην τραβάτε από το καλώδιο. Η σύνδεση πρέπει να γίνεται σε πρίζες που έχουν εγκατασταθεί σωστά και έχουν γειωθεί. Η παροχή ρεύματος πρέπει να είναι σύμφωνη με τις τεχνικές προδιαγραφές της συσκευής. Κατά τη χρήση της συσκευής σε πισίνες, λιμνούλες κήπου ή συναφή μέρη, η παροχή ρεύματος στη συσκευή δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 30ma. Μην πατάτε, πλακώνετε, τσαλακώνετε το καλώδιο και προστατέψτε το από τη θερμότητα και το πετρέλαιο. Προεκτάσεις καλωδίων δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται. Αποσυνδέστε από την πρίζα πριν από οποιαδήποτε εργασία στη συσκευή. Μην εγκαθιστάτε και εκκινείτε τη συσκευή σε μέρη όπου υπάρχουν άνθρωποι τριγύρω ή έρχονται σε επαφή με τη συσκευή. Παιδιά και νέα άτομα ηλικίας κάτω από 16 ετών δεν πρέπει να χρησιμοποιούν τη συσκευή και θα πρέπει να απομακρύνονται από αυτή. Οι επισκευές πρέπει να γίνονται από εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο. Αν οι επισκευές είναι ελλιπείς το νερό μπορεί να εισχωρήσει στο εσωτερικό της συσκευής και να την καταστρέψει.

  

Δείτε ακόμα:

Αντλία ακάθαρτων υδάτων 750W TWP87502 TOTAL

Σωλήνας για αντλίες ακάθαρτων υδάτων Proline 99001

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Αντλία ακάθαρτων υδάτων inox 1100W B68-1100 BAX GARDEN TOOLS

Αντλία ακάθαρτων υδάτων inox 1100W B68-1100 BAX GARDEN TOOLS

Bax Υποβρύχια αντλία υδάτων

Γράψτε μια κριτική

6 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: