Δράπανα-Σκαπτικά-Πνευματικά

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Πιστολέτο περιστροφικό κρουστικό σκαπτικό SDS-PLUS με ταχυτσόκ 800W TH308268-2 TOTAL

12595

Νέο

TOTAL Πνευματικό σκαπτικό, περιστροφικό, κρουστικό δράπανο 800W, με τσοκ SDS-PLUS

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα Διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 8 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 8 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 1,60 €.


88,00 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: TH308268-2

Το κρουστικό περιστροφικό πιστολέτο της TOTAL είναι ένα απαραίτητο ηλεκτρικό κρουστικό πολυδράπανο. Διαθέτει ένα κουμπί που εναλλάσσει τις λειτουργίες μεταξύ τους περιστροφή(διάτρηση σε ξύλο ή σίδερο, βίδωμα), περιστροφή με κρούση(διάτρηση σε μπετόν), σκάψιμο. Έχει υποδοχή SDS-PLUS, και δυνατότητα εναλλαγής λειτουργίας δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα με μία κίνηση. Η ρύθμιση των στροφών γίνεται ηλεκτρονικά και διαθέτει και οδηγό βάθους τρυπήματος. Συνοδεύεται από ένα καλέμι και ένα βελόνι με υποδοχή SDS-PLUS, τρία τρυπάνια SDS-PLUS, ένα ταχυτσόκ και οδηγίες χρήσης σε μία πολύ πρακτική βαλίτσα για την εύκολη αποθήκευση και μεταφορά του εργαλείου.

Συμβουλές: Διατηρείτε πάντα τις σχισμές εξαερισμού στη μηχανή καθαρές. Ελέγχετε τακτικά την ακεραιότητα του εργαλείου για ζημιές που μπορούν να επηρεάσουν τη λειτουργία του. Μην πιέζετε το εργαλείο. Χρησιμοποιείτε πάντα το κατάλληλο εργαλείο για την εργασία σας. Μη χρησιμοποιείτε το εργαλείο αν δε λειτουργεί ο διακόπτης εκκίνησης. Πριν κάνετε οποιαδήποτε ρύθμιση ή αλλαγή λειτουργίας στο εργαλείο αποσυνδέστε το από την πρίζα. Διατηρείτε τα κοπτικά μέσα καθαρά και αιχμηρά. Χρησιμοποιείτε το εργαλείο, τα αξεσουάρ του και όλα τα παρελκόμενα σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ισχύς: 800W

Τάση: 220-240V, 50-60Hz

Δύναμη κρούσης: 2.5J

Ταχύτητα διάτρησης χωρίς φορτίο: 0-1100rpm

Κρούσεις: 0-4000bpm

Διατρητική ικανότητα:

σε μπετόν: 26mm

σε χάλυβα: 13mm

σε ξύλο: 30mm

Υποδοχή: SDS-Plus

Μήκος καλωδίου: 2m

Βάρος: 3.8kg

Συσκευασία: 1 τεμάχιο με πρόσθετη ίσια λαβή, οδηγό βάθους, καρβουνάκια, ταχυτσόκ, 1 καλέμι, 1 βελόνι, 3 τρυπάνια δίκοπα(8mm, 9mm, 10mm) σε πρακτική, πλαστική βαλίτσα μεταφοράς και αποθήκευσης

Κατασκευαστής: Total

Προσοχή

Διαβάστε όλες τις οδηγίες ασφαλείας και τις οδηγίες χρήσης. Αμέλειες κατά την τήρηση των προειδοποιητικών υποδείξεων μπορεί να προκαλέσουν ηλεκτροπληξία, κίνδυνο πυρκαγιάς ή/και σοβαρούς τραυματισμούς. Φοράτε ωτοασπίδες. Χρησιμοποιείτε με τη συσκευή τις προμηθευόμενες πρόσθετες χειρολαβές. Να πιάνετε τη συσκευή στις μονωμένες χειρολαβές όταν εκτελείτε εργασίες κατά τις οποίες τα κοπτικά εργαλεία θα μπορούσαν να πέσουν πάνω σε κρυμμένα καλώδια ρεύματος ή στο δικό της καλώδιο. Το εργαλείο θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για τη χρήση που έχει σχεδιαστεί. Ο χρήστης είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε ζημιά ή τραυματισμό προκληθεί από κακή χρήση. Να ελέγχετε το χώρο εργασίας για κρυμμένους σωλήνες, ηλεκτρικά καλώδια κ.λπ. Ακόμα και αν χρησιμοποιείτε το εργαλείο σύμφωνα με τις οδηγίες, δεν μπορούν να αποκλειστούν όλοι οι πιθανοί κίνδυνοι. Μακριά από παιδιά. Τηρείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας.

                       

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Πιστολέτο περιστροφικό κρουστικό σκαπτικό SDS-PLUS με ταχυτσόκ 800W TH308268-2 TOTAL

Πιστολέτο περιστροφικό κρουστικό σκαπτικό SDS-PLUS με ταχυτσόκ 800W TH308268-2 TOTAL

TOTAL Πνευματικό σκαπτικό, περιστροφικό, κρουστικό δράπανο 800W, με τσοκ SDS-PLUS

Γράψτε μια κριτική

8 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: