Δίσκοι Σιδήρου-Inox(κοπής-λείανσης)

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Δίσκος κοπής σιδήρου 250x2.0x32mm 160 δόντια YUKON

08605

Νέο

Yukon πριονόδισκος κατάλληλος για την κοπή μετάλλων

Περισσότερες λεπτομέρειες

Κατόπιν παραγγελίας

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 6 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 6 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 1,20 €.


66,00 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: Y2502160

Ο πριονοδίσκος Yukon είναι κατάλληλος για την κοπή μετάλλων. Είναι κατασκευασμένος από κράμα HSS-DMo5. Το HSS (rapid steel) είναι ένα σκληρό μέταλλο και πολύ ανθεκτικό στη θερμοκρασία, που αναπτύσσεται κατά τη χρήση του και συνδυάζεται με βολφράμιο-μολυβδαίνιο(5% μολυβδαίνιο). Είναι ιδανικός για τη διάτρηση μετάλλων και σιδήρου. Διαθέτει πρότυπο σχήμα δοντιών για την κοπή σωλήνων(BW). 

Διάμετρος δίσκου: 250mm 

Διάμετρος άξονα: 32mm

Πάχος δίσκου: 2.0mm

Πλάτος δοντιού(Εντομή πριονιού): 5mm(T5)

Πλήθος δοντιών: 160

Συσκευασία: 1 τεμάχιο σε κουτί

Χώρα κατασκευής: Ιταλία

Κατασκευαστής: Yukon Ινδιάνος

Προσοχή

Η μη τήρηση των οδηγιών ασφαλείας, μπορεί να προκαλέσει πολύ σοβαρά εργατικά ατυχήματα ή και το θάνατο. Κατά τη διάρκεια της εργασίας να φοράτε πάντοτε τα προστατευτικά γυαλιά που προβλέπονται από τα στάνταρ εργασίας CSA Z94.1 ή ANSI Z87.1. Άλλα άτομα που βρίσκονται σε απόσταση 15 μέτρων από τον τόπο εργασίας πρέπει να φοράνε επίσης τα προστατευτικά γυαλιά. Πριν από την κάθε χρήση, βεβαιωθείτε ότι το εργαλείο είναι ακονισμένο καλά και δεν παρουσιάζει ρωγμές, δόντια ξεκολλημένα, σπασμένα, ελλειπή ή οποιαδήποτε άλλη βλάβη. Μη χρησιμοποιείτε  ποτέ το εργαλείο εάν η επιφάνεια κοπής είναι στομωμένη ή έστω και αν υποψιάζεστε κάποια πιθανή δυσλειτουργία. Μερικές κυκλικές λάμες δεν είναι κατάλληλες για την κοπή ξύλου, μετάλλου, πλαστικών, σκυροδέματος ή τοιχοδομής. Χρησιμοποιείτε τις λάμες αποκλειστικά για την κοπή των υλικών που προβλέπονται και ενδείκνυνται από τον κατασκευαστή. Βεβαιωθείτε ότι το μηχάνημα είναι αποσυνδεμένο από την παροχή ρεύματος, πριν να συνδέσετε ή αποσυνδέσετε τα εξαρτήματα και πριν κάνετε οποιαδήποτε μετατροπή ή τροποποίηση στη μηχανή. Μη χρησιμοποιείτε ποτέ τις λάμες με μηχανήματα που υπερβαίνουν το μέγιστο αριθμό στροφών προβλεπόμενο από τον κατασκευαστή και ενδεικνυόμενο στο μηχάνημα. Σιγουρευτείτε ότι το κάθε εξάρτημα είναι συμβατό με το μηχάνημα που χρησιμοποιείτε. Τοποθετώντας τη λάμα, σιγουρευτείτε ότι η διεύθυνση στροφών είναι η σωστή και σύμφωνη με τις οδηγίες που παρέχει το μηχάνημα. Σιγουρευτείτε ότι οι φλάντζες και τα μπουλόνια στερέωσης είναι καθαρά και σε καλή κατάσταση. Ρυθμίστε το πάχος κοπής έτσι ώστε η λάμα να εξέχει ελαφρά σε σχέση με το υλικό κοπής. Διαβάστε και ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται στο εγχειρίδιο χρήσης της μηχανής. Μη χρησιμοποιείτε ποτέ ένα μηχάνημα χωρίς τις καθορισμένες προστασίες, σε χώρους χωρίς τα κατάλληλα συστήματα προστασίας ή όπου αυτά δε λειτουργούν καλά. Ακινητοποιήστε καλά τα υλικά προς κοπή, πριν από την αρχή της εργασίας. Αφήστε τη λάμα να πάρει ταχύτητα χωρίς να την πιέσετε. Μείνετε στην κατάλληλη απόσταση ασφαλείας και ελέγξτε αν είναι κατάλληλα ζυγοσταθμισμένη. Προσέξτε αν το μηχάνημα προκαλεί ασυνήθιστους θορύβους που μπορούν να αποκαλύψουν πιθανά λάθη στην εγκατάσταση των λαμών. Αφήστε τη λάμα να πάρει τη μέγιστη ταχύτητα πριν να αρχίσετε την κοπή και προχωρήστε αργά με το κομμάτι προς κατεργασία. Κρατήστε τα χέρια σας μακριά από τη λάμα και από την επιφάνεια κοπής. Κρατήστε το σώμα τα ρούχα και τα μαλλιά σας μακριά από την περιστρεφόμενη επιφάνεια. Μη φοράτε κοσμήματα όταν εργάζεστε με το εργαλείο. 

      

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Δίσκος κοπής σιδήρου 250x2.0x32mm 160 δόντια YUKON

Δίσκος κοπής σιδήρου 250x2.0x32mm 160 δόντια YUKON

Yukon πριονόδισκος κατάλληλος για την κοπή μετάλλων

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

28 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: