Δράπανα-Σκαπτικά-Πνευματικά

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Προσφορά

Πιστολέτο περιστροφικό 750W 2.3J SDS-Plus BH 26 LXE AEG 4935384692

14144

Νέο

AEG περιστροφικό πιστολέτο, ρυθμιζόμενο 750W, με τσοκ SDS-PLUS

Περισσότερες λεπτομέρειες


Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 29 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 29 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 5,80 €.


Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 4935384692

Το περιστροφικό πιστολέτο BH 26 LXE της AEG μπορεί να χρησιμοποιηθεί γενικά για κρουστικό τρύπημα και καλέμισμα σε πετρώματα, και για τρύπημα σε ξύλο, μέταλλο και πλαστικό. Διαθέτει σύστημα λειτουργίας κρουστικού, την τεχνολογία FIXTEC για γρήγορη και εύκολη αλλαγή των αξεσουάρ ή προσαρμογέων συστήματος, χωρίς να μειώνεται η ισχύς ή η αποδοτικότητα, λειτουργία απαλού κρουστικού δραπάνου που μειώνει την κρουστική ενέργεια και ταχύτητα για διατρήσεις/χρήση σμίλης σε ευαίσθητα υλικά, αντικραδασμικό σύστημα AVS, μεταλλικό κιβώτιο οδοντοτροχών για ακριβή έδραση των οδοντοτροχών και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, αναστολή περιστροφής για ελαφριά χρήση σμίλης. Έχει κατασκευή ενιαίας μονάδας για απόλυτα ακριβή έδραση των εδράνων και μέγιστη αντοχή και ο συμπλέκτης ασφάλειας προστατεύει το χειριστή και το μηχάνημα σε περίπτωση εμπλοκής του εργαλείου

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ισχύς εισόδου: 750W

Ισχύς εξόδου: 375W

Ταχύτητα χωρίς φορτίο: 0-1200rpm

Κρουστικός ρυθμός με πλήρες φορτίο: 0-4500bpm

Διατρητική ικανότητα σε μπετόν: 26mm

Διατρητική ικανότητα σε τούβλο και ασβεστόλιθο με ποτηροκορώνα: 68mm

Διατρητική ικανότητα σε χάλυβα: 13mm

Διατρητική ικανότητα σε ξύλο: 30mm

Κρουστική ενέργεια: 3.2J

Τσοκ: 1-13mm

Υποδοχή: Fixtec/SDS-Plus

Βάρος: 3.1kg

Συσκευασία: 1 τεμάχιο με θήκη, μεταλλική λαβή, οδηγό βάθους, τσοκ χωρίς κλειδί, προσαρμογέα FIXTEC, καλώδιο 4m

Χώρα προέλευσης: Γερμανία

Κατασκευαστής: AEG

Προσοχή

Το εργαλείο θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για τη χρήση που έχει σχεδιαστεί. Ο χρήστης είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε ζημιά ή τραυματισμό προκληθεί από κακή χρήση. Διαβάστε όλες τις υποδείξεις ασφαλείας και τις οδηγίες. Αμέλειες κατά την τήρηση των προειδοποιητικών υποδείξεων μπορεί να προκαλέσουν ηλεκτροπληξία, κίνδυνο πυρκαγιάς ή/και σοβαρούς τραυματισμούς. Κατά την κρουστική διάτρηση φοράτε ωτοασπίδες. Χρησιμοποιείτε με τη συσκευή τις προμηθευόμενες πρόσθετες χειρολαβές. Να πιάνετε τη συσκευή από τις μονωμένες χειρολαβές όταν εκτελείτε εργασίες κατά τις οποίες τα κοπτικά εργαλεία θα μπορούσαν να πέσουν επάνω σε κρυμμένα καλώδια ρεύματος ή στο δικό της καλώδιο. Οι πρίζες στους εξωτερικούς χώρους πρέπει να είναι εξοπλισμένες με μικροαυτόματους διακόπτες προστασίας. Στις εργασίες με το εργαλείο φοράτε πάντα προστατευτικά γυαλιά. Συνίστανται τα προστατευτικά γάντια, τα σταθερά και αντιολισθητικά παπούτσια και η ποδιά. Τα γρέζια και οι σκλήθρες δεν επιτρέπεται να απομακρύνονται με κινούμενη μηχανή. Πριν από κάθε εργασία στη μηχανή τραβάτε το φις από την πρίζα. Συνδέετε τη μηχανή στην πρίζα μόνο εφόσον βρίσκεται απενεργοποιημένη. Κρατάτε το καλώδιο σύνδεσης πάντα μακριά από την περιοχή δράσης της μηχανής. Κατά τις εργασίες στον τοίχο, στην οροφή ή στο δάπεδο προσέχετε για τυχόν ηλεκτρικά καλώδια και σωλήνες αερίου ή νερού. Η σκόνη που δημιουργείται κατά την εργασία είναι συχνά επιβλαβής για την υγεία και δεν επιτρέπεται να έλθει από το σώμα. Να φοράτε κατάλληλη μάσκα προστασίας από τη σκόνη. Κάτω από την επίδραση υπερβολικών ηλεκτρομαγνητικών εξωτερικών διαταραχών, μπορεί σε μεμονωμένες περιπτώσεις να παρουσιαστούν προσωρινές διακυμάνσεις του αριθμού των στροφών. Μακριά από παιδιά. Τηρείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας.

                        

Προσφορά εκθεσιακό κομμάτι.

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Πιστολέτο περιστροφικό 750W 2.3J SDS-Plus BH 26 LXE AEG 4935384692

Πιστολέτο περιστροφικό 750W 2.3J SDS-Plus BH 26 LXE AEG 4935384692

AEG περιστροφικό πιστολέτο, ρυθμιζόμενο 750W, με τσοκ SDS-PLUS

Γράψτε μια κριτική

8 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: