Δράπανα-Σκαπτικά-Βιδολόγοι Μπαταρίας

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας λιθίου 20V/1.5Ah/45Nm TDLI20011 TOTAL

01627

Νέο

Total Επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδo 20V Li-Ion με 1 μπαταρία 1.5Ah και ταχυφορτιστή

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή/παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 5 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 5 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 1,00 €.


54,00 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: TDLI20011

Το επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο της Total είναι σχεδιασμένο για να βιδώνει και να ξεβιδώνει βίδες καθώς και για τη διάτρηση σε ξύλο, μέταλλο, κεραμικά και πλαστικό.  

Η λειτουργία του εργαλείου ξεκινάει με το πάτημα της σκανδάλης. Όσο μεγαλύτερη πίεση ασκείτε στη σκανδάλη τόσο περισσότερο αυξάνεται η ταχύτητα. Στο μπροστινό μέρος του εργαλείου υπάρχει λαμπάκι το οποίο ανάβει με το πάτημα της σκανδάλης και σβήνει μετά από 10 περίπου δευτερόλεπτα αφού σταματήσει το πάτημα. Το δραπανοκατσάβιδο αυτό έχει κουμπί για ρύθμιση της φοράς περιστροφής, δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα. Όταν βρίσκεται στο νεκρό σημείο(κεντρική θέση) η σκανδάλη δεν μπορεί να πατηθεί.

Στο επάνω μέρος του υπάρχει κουμπί ορισμού ταχύτητας. Το εργαλείο έχει 2 ταχύτητες. Όταν βρίσκεται στην πρώτη ταχύτητα έχει χαμηλή ταχύτητα αλλά υψηλή ροπή(πιο βαριές εργασίες) ενώ όταν βρίσκεται στη δεύτερη ταχύτητα έχει υψηλή ταχύτητα και χαμηλή ροπή(πιο ελαφριές εργασίες). Αν εργάζεστε στη δεύτερη ταχύτητα και παρατηρήσετε ότι πέφτουν πολύ οι στροφές, αλλάξτε ταχύτητα.

Για να ξεκινήσετε εργασίες διάτρησης σε μέταλλο και για να αποφύγετε πιθανό ολίσθημα δημιουργήστε μία εσοχή χτυπώντας με ένα σφυρί ένα ζουμπά για πόντες όπως Ζουμπάς για πόντες όλα τα νούμερα 164 Athlet Γερμανίας. Όταν κάνετε διάτρηση σε μέταλλα χρησιμοποιείτε ένα βοηθητικό τρυπημάτων όπως το Σπρέι Λαδιού-Βοηθητικό Τρυπημάτων 400ml SARATOGA.

Συμβουλές: Διαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες χρήσης πριν να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο για πρώτη φορά. Φορτίστε την μπαταρία με το φορτιστή που παρέχεται στη συσκευασία. Στο πίσω μέρος της μπαταρίας και πατώντας το κουμπί εμφανίζεται φωτεινή ένδειξη επιπέδου φόρτισης της μπαταρίας. Όταν ανάβει το πρώτο λαμπάκι η μπαταρία είναι φορτισμένη έως 30%, όταν ανάβει το δεύτερο 30%-80% και όταν ανάβει το τρίτο >80%. Χρησιμοποιείστε μόνο μύτες και τρυπάνια που είναι σε άριστη κατάσταση και που είναι κατάλληλα για το εργαλείο αυτό. Μην ασκείτε πίεση στο εργαλείο κατά την εργασία.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τάση: 20V

Συχνότητα: 50-60Hz

Τύπος μπαταρίας: Lithium-ion(ιόντων λιθίου)(20V, 1.5Ah 27.75Wh)

Χρόνος φόρτισης: 2 ώρες

Λαμπάκι εργασίας: Led

Ταχύτητες: 2

Ταχύτητα χωρίς φορτίο: 0-400/0-1500/min

Ρυθμίσεις ροπής: 15+1

Μέγιστη δύναμη ροπής: 45Nm

Υποδοχή αυτόματου τσοκ: 0.8-10mm

Δυνατότητα διάτρησης: 10mm(χάλυβας), 20mm(ξύλο)

Βάρος: 1.3kg

Συσκευασία: 1 τεμάχιο, 1 μπαταρία, 1 ταχυφορτιστής, 1 διπλή μύτη(από τη μία είναι ίσια SL6 και από την άλλη σταυρός PH2(phillips) και οδηγίες σε κουτί

Κατασκευαστής: Total

Προσοχή

Διαβάστε καλά τις οδηγίες χρήσης και τις προφυλάξεις πριν από τη χρήση. Το εργαλείο θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για τη χρήση που έχει σχεδιαστεί. Ο χρήστης είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε ζημιά ή τραυματισμό προκληθεί από κακή χρήση. Να ελέγχετε το χώρο εργασίας για κρυμμένους σωλήνες, ηλεκτρικά καλώδια κ.λπ. Σημαντικό: τοποθετήστε το κουμπί επιλογής περιστροφής στην κεντρική θέση όταν πραγματοποιείτε εργασίες αλλαγής εξαρτημάτων, συντήρησης και καθαρισμού. Μην αφήνετε την μπαταρία να αποφορτιστεί τελείως και μην τη φορτίζετε όταν είναι ζεστή ή το περιβάλλον δεν έχει θερμοκρασία μεταξύ 10-40oC. Μακριά από παιδιά. Τηρείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας.

                        

Δείτε ακόμα:

Δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας λιθίου 12V/1.5Ah/20Nm TDLI1211 TOTAL

Δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας λιθίου 12V/1.5Ah/20Nm με 2 μπαταρίες TDLI1232 TOTAL

Δραπανοκατσάβιδο και παλμικό κατσαβίδι μπαταρίας Li-Ion 20V/2Ah TCKLI2006 TOTAL

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας λιθίου 20V/1.5Ah/45Nm TDLI20011 TOTAL

Δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας λιθίου 20V/1.5Ah/45Nm TDLI20011 TOTAL

Total Επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδo 20V Li-Ion με 1 μπαταρία 1.5Ah και ταχυφορτιστή

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

22 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: