Διαλυτικά-Διαβρωτικά

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Διαλυτικό πιστολιού ΧΡΩΤΕΧ

Νέο

Chrotex διαλυτικό πιστολιού Ιδανικό για την αραίωση βερνικοχρωμάτων, βερνικιών και των υποστρωμάτων τους όταν εφαρμόζονται με πιστόλι βαφής.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή/παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


3,75 € (με Φ.Π.Α)

  • 750ml
  • 3.5Lt

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Το διαλυτικό πιστολιού της ΧΡΩΤΕΧ είναι ιδανικό για την αραίωση βερνικοχρωμάτων, βερνικιών και των υποστρωμάτων τους όταν εφαρμόζονται με πιστόλι βαφής.

Συσκευασία: 750ml, 3.5lt, 17lt(κατόπιν παραγγελίας)

Χώρα προέλευσης: Ελλάδα

Κατασκευαστής: Χρωτέχ

Κίνδυνοι και οδηγίες προφύλαξης διαλυτικού: Κίνδυνος.

Υγρό και ατμοί εύφλεκτα. Επιβλαβές σε επαφή µε το δέρμα ή σε περίπτωση εισπνοής. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό της αναπνευστικής οδού. Προκαλεί βλάβες στα όργανα ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεση. Μπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, µε μακροχρόνιες επιπτώσεις. Εάν ζητήσετε ιατρική συµβουλή, να έχετε µαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακριά από παιδιά. Να φοράτε προστατευτικά γάντια/προστατευτικά ενδύματα/μέσα ατομικής προστασίας για τα µάτια/πρόσωπο. Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Μην αναπνέετε αναθυμιάσεις/εκνεφώματα. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ/γιατρό. Φυλάσσεται κλειδωμένο. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα µε τους τοπικούς/εθνικούς/διεθνείς κανονισμούς.

Περιέχει: Αρωματικό Υδρογονάνθρακα C8, Υδρογονάνθρακες, C9-C12, n-αλκάνια, ισοαλκάνια, κυκλικοί, αρωματικοί (2-25%).

               

Δείτε ακόμα:

Διαλυτικό πινέλου ΧΡΩΤΕΧ

Διαλυτικό πιστολιού ΧΡΩΤΕΧ

Διαλυτικό νίτρου ΧΡΩΤΕΧ

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Διαλυτικό πιστολιού ΧΡΩΤΕΧ

Διαλυτικό πιστολιού ΧΡΩΤΕΧ

Chrotex διαλυτικό πιστολιού Ιδανικό για την αραίωση βερνικοχρωμάτων, βερνικιών και των υποστρωμάτων τους όταν εφαρμόζονται με πιστόλι βαφής.

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: