Λαδομπογιές Ειδικών Εφαρμογών

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Σκληρυντής αλκυδικών χρωμάτων Super Hard 750ml Χρωμοδομή

6795

Νέο

Chromodomi Super hard πρόσθετο χρωμάτων αλκυδικής βάσης που επιταχύνει το στέγνωμα και αναπτύσσει μεγαλύτερη σκληρότητα. Διατίθεται σε συσκευασία 750ml

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


10,70 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 750ml

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Ο σκληρυντής αλκυδικών χρωμάτων Super Hard της Χρωμοδομής είναι ένα πρόσθετο χρωμάτων αλκυδικής βάσης που επιταχύνει το στέγνωμα στον αέρα(23±2oC) ή σε φούρνο(60-70oC) και αναπτύσσει μεγαλύτερη σκληρότητα και στιλπνότητα στο τελικό φιλμ. Προσφέρει καλύτερες αντοχές στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Εφαρμογή

Χρησιμοποιείται ως σκληρυντικό, το οποίο προστίθεται στα χρώματα ως εξής:

- Για εφαρμογή με πινέλο ή ρολό το προϊόν προστίθεται στο χρώμα σε ποσοστό 10-20%.

- Για εφαρμογή με πιστόλι βαφής το προϊόν προστίθεται στο χρώμα σε ποσοστό 30-40%.

- Μετά την προσθήκη του προϊόντος δεν απαιτείται περαιτέρω αραίωση του μείγματος με διαλυτικό.

Παρατηρήσεις: Η προσθήκη Super Hard σε ποσοστό μεγαλύτερο από το προτεινόμενο καθιστά το φιλμ σκληρό και εύθραυστο. Μετά την προσθήκη το χρώμα πρέπει να χρησιμοποιείται εντός 8 ωρών, διαφορετικά πήζει στο δοχείο.

Μέθοδος εφαρμογής: πινέλο ή ρολό

Συσκευασία: 750ml, 5lt(κατόπιν επικοινωνίας)

Χώρα προέλευσης: Ελλάδα

Κατασκευαστής: Χρωμοδομή

Τεχνικό φυλλάδιο

Δηλώσεις επικινδυνότητας

H226: Υγρό και ατμοί εύφλεκτα. Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. H315: Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. H317: Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση. H312: Επιβλαβές σε επαφή με το δέρμα. H332: Επιβλαβές σε περίπτωση εισπνοής.

Δηλώσεις προφυλάξεων

P210: Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα, θερμές επιφάνειες. Μην καπνίζετε. P280: Να φοράτε προστατευτικά γάντια, προστατευτικά ενδύματα, μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/πρόσωπο. P261: Αποφεύγετε να αναπνέετε σκόνη/αναθυμιάσεις/αέρια/σταγονίδια/ατμούς/εκνεφώματα. P271: Να χρησιμοποιείται μόνο σε ανοικτό ή καλά αεριζόμενο χώρο. P302+352: Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα: Πλύντε με άφθονο νερό και σαπούνι. P312: Καλέστε το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό εάν αισθανθείτε αδιαθεσία. P501: Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς/εθνικούς/διεθνείς κανονισμούς.

Περιέχει: Ξυλόλιο, ισοφορονδιισοκυανικό ομοπολυμερές. Περιέχει ισοκυανικό 3-ισοκυανατομεθυλο3.5.5-τριμεθυλοκυκλοεξύλιο. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Περιέχει ισοκυανικές ενώσεις. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.

  

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Σκληρυντής αλκυδικών χρωμάτων Super Hard 750ml Χρωμοδομή

Σκληρυντής αλκυδικών χρωμάτων Super Hard 750ml Χρωμοδομή

Chromodomi Super hard πρόσθετο χρωμάτων αλκυδικής βάσης που επιταχύνει το στέγνωμα και αναπτύσσει μεγαλύτερη σκληρότητα. Διατίθεται σε συσκευασία 750ml

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

29 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: