Διάφορα Είδη Τζακιού-BBQ

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Αναπτήρας με μακρύ εύκαμπτο ρουξούνι σε διάφορα χρώματα Kemper 1049DF

14486

Νέο

Kemper απλός αναπτήρας με εύκαμπτο μακρύ λαιμό

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


3,90 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 1049DF

Ο απλός αναπτήρας της Kemper είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για την κουζίνα, το τζάκι, τη σόμπα, το μπάρμπεκιου και όπου απαιτείται φλόγα. Ο λαιμός του είναι μακρύς και εύκαμπτος για να μπορεί να στοχεύσει τη φλόγα σε δύσκολα ή δυσπρόσιτα σημεία όπως κάτω από ξύλα ή κάρβουνα. Η ανάφλεξη γίνεται με το πάτημα του κουμπιού. Πλευρικά έχει θυρίδα για να είναι ορατή η στάθμη του αερίου και προσφέρει τη δυνατότητα επαναγεμίσματος. Στο πάνω μέρος του έχει κουμπί ασφαλείας για να αποτρέπεται η κατά λάθος ανάφλεξη. Διαθέτει κουμπί ρύθμισης της έντασης

Μην το χρησιμοποιείτε ως μέσο ανάφλεξης ή για εφαρμογές που απαιτούν παρατεταμένη χρήση. Προορίζεται για χρήση μόνο από ενήλικες. Ακολουθήστε τις οδηγίες και τις προειδοποιήσεις του προϊόντος καθώς και των κατασκευαστών των εξαρτημάτων με τα οποία θα το χρησιμοποιήσετε. Μην το ανάβετε για περισσότερα από 30 δευτερόλεπτα. Περιέχει εύφλεκτο αέριο. Απορρίψτε το στα ενδεδειγμένα σημεία απόρριψης.  

Οδηγίες για γέμισμα

Διαβάστε και ακολουθήστε τις οδηγίες και προειδοποιήσεις που αναγράφονται στο δοχείο του αερίου. Αναποδογυρίστε τον αναπτήρα και εισάγετε το κατάλληλο στόμιο στην υποδοχή. Πιέστε μέχρι να γεμίσει το δοχείο του αναπτήρα. Να το γεμίζετε πάντα σε εξωτερικό ή καλά αεριζόμενο χώρο. Κρατήστε το μακριά από πηγές ανάφλεξης. Αφού το γεμίσετε περιμένετε 2 λεπτά μέχρι να το χρησιμοποιήσετε. Γεμίστε το με προσοχή και όσο χρειάζεται. Με ένα πανί καθαρίστε τυχόν ίχνη και πιτσιλιές. Αναποδογυρίστε τον αναπτήρα και περιμένετε να σταθεροποιηθεί το υγρό. Καθαρίστε τον αναπτήρα και τα χέρια σας πριν τη χρήση. 

Οδηγίες χρήσης

Όταν δεν το χρησιμοποιείτε να έχετε πάντα το κουμπί ασφαλείας στη θέση "lock". Να είστε πάντα ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη χρήση του για να αποφύγετε εγκαύματα και άλλους τραυματισμούς.

Χρώματα: Γκρι, μπλε, κόκκινο, πορτοκαλί  (στην αποστολή γίνεται τυχαία επιλογή χρώματος)

Συσκευασία: 1 τεμάχιο

Κατασκευαστής: Kemper

Προειδοποιήσεις

Μακριά από παιδιά. Χρησιμοποιήστε τον αναπτήρα μακριά από το πρόσωπο και τα ρούχα. Να χρησιμοποιείται μόνο από ενήλικες. Βεβαιωθείτε ότι έχει σβήσει η φλόγα μετά τη χρήση. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50oC ή την ηλιακή ακτινοβολία για πολλή ώρα. Μην τον τρυπάτε. Μην τον πετάτε στη φωτιά. Διατηρείτε το στόμιο καθαρό και χωρίς σκόνη. Για να προστατέψετε το περιβάλλον απορρίψτε σύμφωνα με τους τοπικούς/εθνικούς/διεθνείς κανονισμούς. 

            

Δείτε ακόμα:

Φιάλη βουτανίου 250ml Vam Gas

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Αναπτήρας με μακρύ εύκαμπτο ρουξούνι σε διάφορα χρώματα Kemper 1049DF

Αναπτήρας με μακρύ εύκαμπτο ρουξούνι σε διάφορα χρώματα Kemper 1049DF

Kemper απλός αναπτήρας με εύκαμπτο μακρύ λαιμό

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

15 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: