Δίσκοι Σιδήρου-Inox(κοπής-λείανσης)

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Δίσκος κοπής Inox 115x1.6x22.23mm Inox Special AS 46 T INOX BF DRONCO

Νέο

Dronco Inox special AS 46 T INOX-BF Δίσκος κοπής inox, 115x1.6x22.23mm, κατάλληλος για κανονικό και ανοξείδωτο ατσάλι

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


1,25 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 1111250

Ο δίσκος κοπής μετάλλου Inox Special AS 46 T INOX BF της Dronco είναι ένας δίσκος κατάλληλος για την κοπή κανονικού και ανοξείδωτου ατσαλιού και συγκεκριμένα για φύλλα και λεπτά προφί με ακρίβεια. Στη σύστασή του δεν περιέχει σίδηρο και θείο αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής του. Προσφέρει υψηλή ταχύτητα κοπής, καθαρές κοπές ακριβείας και μεγάλη διάρκεια ζωής(30% περισσότερες κοπές). Λόγω του λεπτού πάχους του στα μόλις 1.6mm απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια από το χειριστή. 

Είναι πολύ κατάλληλος για κοπή γωνιακών προφίλ χάλυβα και ανοξείδωτων γωνιακών προφίλ, κατάλληλος για κατασκευαστικό χάλυβα, πολύ συμπαγή κατασκευαστικό χάλυβα και εργαλειοχάλυβα και περιορισμένα κατάλληλος για χυτοσίδηρο, κράμα αλουμινίου, χαλκό, ορείχαλκο, μπρούντζο. Είναι ένας δίσκος κατάλληλος για τον ερασιτέχνη και τον επαγγελματία. 

Είναι ένας δίσκος συμμορφωμένος με το EN12413.

Τύπος: ίσιος

Διάμετρος: Φ115m

Διάμετρος άξονα: 22.23 mm

Πάχος: 1.6mm

Μέγιστη ταχύτητα περιστροφής: 80m/s-13280rpm

Διαθέσιμος και σε Φ125Φ180 και Φ230

Συσκευασία: 1 τεμάχιο

Χώρα κατασκευής: Γερμανία

Κατασκευαστής: DRONCO

Προσοχή

Χρησιμοποιήστε δίσκους με τα κατάλληλα ηλεκτρικά εργαλεία. Αποθηκεύετε πάντα τους δίσκους σε στεγνό μέρος, σε θερμοκρασία δωματίου. Μη χρησιμοποιείτε φθαρμένους δίσκους. Αποσυνδέστε το ηλεκτρικό σας εργαλείο από την παροχή ρεύματος πριν την αλλαγή του δίσκου. Παρατηρήστε τη μέγιστη ταχύτητα που αναγράφεται πάνω στο δίσκο. Η ταχύτητα του ηλεκτρικού σας εργαλείου δεν πρέπει να υπερβαίνει την ταχύτητα που αναγράφεται στο δίσκο. Πάντα να φοράτε προστατευτικά γυαλιά με πλευρική προστασία! Προτείνεται η χρήση προστατευτικής μάσκας που καλύπτει όλο το πρόσωπο. Φοράτε προστατευτικά ρούχα. Βεβαιωθείτε ότι η τοποθέτηση του τροχού στο ηλεκτρικό εργαλείο έχει γίνει σωστά. Βεβαιωθείτε ότι η διάμετρος του άξονα του δίσκου ταιριάζει με τη διάμετρο του άξονα του ηλεκτρικού σας εργαλείου. Πριν την τοποθέτηση του δίσκου, ελέγξτε τη διάμετρο των δύο φλαντζών. Μη χρησιμοποιείτε φλάντζες διαφορετικών διαμέτρων. Χρησιμοποιείτε μόνο ηλεκτρικά εργαλεία με προστασία και λαβή. Βεβαιωθείτε ότι το προς επεξεργασία αντικείμενο είναι καλά στερεωμένο. Μην αφήνετε το ηλεκτρικό σας εργαλείο αν δεν έχει σταματήσει εντελώς ο δίσκος. Μην εκκινείτε και μη σταματάτε το ηλεκτρικό σας εργαλείο όταν ο δίσκος είναι σε επαφή με το προς επεξεργασία αντικείμενο. Να εργάζεστε σε σταθερή θέση που σας επιτρέπει να έχετε τον πλήρη έλεγχο. Μη ρίχνετε το βάρος σας ή εφαρμόζετε πίεση στο δίσκο. Μην τροποποιείτε το δίσκο. 

                     

Οι εικόνες μπορεί να είναι ενδεικτικές.

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Δίσκος κοπής Inox 115x1.6x22.23mm Inox Special AS 46 T INOX BF DRONCO

Δίσκος κοπής Inox 115x1.6x22.23mm Inox Special AS 46 T INOX BF DRONCO

Dronco Inox special AS 46 T INOX-BF Δίσκος κοπής inox, 115x1.6x22.23mm, κατάλληλος για κανονικό και ανοξείδωτο ατσάλι

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

28 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: