Δίσκοι Σιδήρου-Inox(κοπής-λείανσης)

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Μόνο Online!

Δίσκος λείανσης μετάλλου 230x6x22.23mm Perfect A 30 T-BF DRONCO

8725

Νέο

Dronco Perfect A 30 T-BF Δίσκος λείανσης μετάλλου, 230x6x22.23mm, κατάλληλος για όλους τους τύπους μετάλλου, φύλλα χάλυβα, κατασκευαστικό χάλυβα, ραφές συγκόλλησης

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


3,80 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 3236041

Ο δίσκος λείανσης μετάλλου Perfect A 30 T-BF της Dronco είναι ένας καλός δίσκος γενικής χρήσης με καλή διάρκεια ζωής. Είναι πολύ κατάλληλος για χρήση με κατασκευαστικό χάλυβα, κατάλληλος για λαμαρίνα και περιορισμένα κατάλληλος για πολύ στιβαρό κατασκευαστικό χάλυβα, εργαλειοχάλυβα, χυτοσίδηρο, ραφές συγκόλλησης και μη σιδηρούχα μέταλλα. 

Είναι ένας δίσκος με εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής και έχει πολύ καλή απόδοση σε κάθε γωνιακό τροχό. Τα υλικά κατασκευής του είναι δεμένα με ρητίνη και η σύνθεσή του είναι ενισχυμένη με ίνες γυαλιού(fiberglass), προσδίδοντας καλή διάρκεια ζωής και καλό ποσοστό αφαίρεσης υλικού. 

Είναι ένας δίσκος συμμορφωμένος με το EN12413.

Τύπος: με κούρμπα

Διάμετρος: Φ230mm

Διάμετρος άξονα: 22.23 mm

Πάχος: 6mm

Μέγιστη ταχύτητα περιστροφής: 80m/s-6600rpm

Διαθέσιμος και σε  Φ115Φ125Φ180

Συσκευασία: 1 τεμάχιο

Χώρα κατασκευής: Γερμανία

Κατασκευαστής: DRONCO

Προσοχή

Χρησιμοποιήστε δίσκους λείανσης με τα κατάλληλα ηλεκτρικά εργαλεία. Αποθηκεύετε πάντα τους δίσκους σε στεγνό μέρος, σε θερμοκρασία δωματίου. Μη χρησιμοποιείτε φθαρμένους δίσκους. Αποσυνδέστε το ηλεκτρικό σας εργαλείο από την παροχή ρεύματος πριν την αλλαγή του δίσκου. Παρατηρήστε τη μέγιστη ταχύτητα που αναγράφεται πάνω στο δίσκο. Η ταχύτητα του ηλεκτρικού σας εργαλείου δεν πρέπει να υπερβαίνει την ταχύτητα που αναγράφεται στο δίσκο. Πάντα να φοράτε προστατευτικά γυαλιά με πλευρική προστασία! Προτείνεται η χρήση προστατευτικής μάσκας που καλύπτει όλο το πρόσωπο. Φοράτε προστατευτικά ρούχα. Βεβαιωθείτε ότι η τοποθέτηση του τροχού στο ηλεκτρικό εργαλείο έχει γίνει σωστά. Βεβαιωθείτε ότι η διάμετρος του άξονα του δίσκου ταιριάζει με τη διάμετρο του άξονα του ηλεκτρικού σας εργαλείου. Πριν την τοποθέτηση του δίσκου, ελέγξτε τη διάμετρο των δύο φλαντζών. Μη χρησιμοποιείτε φλάντζες διαφορετικών διαμέτρων. Χρησιμοποιείτε μόνο ηλεκτρικά εργαλεία με προστασία και λαβή. Βεβαιωθείτε ότι το προς επεξεργασία αντικείμενο είναι καλά στερεωμένο. Μην αφήνετε το ηλεκτρικό σας εργαλείο αν δεν έχει σταματήσει εντελώς ο δίσκος. Μην εκκινείτε και μη σταματάτε το ηλεκτρικό σας εργαλείο όταν ο δίσκος είναι σε επαφή με το προς επεξεργασία αντικείμενο. Να εργάζεστε σε σταθερή θέση που σας επιτρέπει να έχετε τον πλήρη έλεγχο. Μη ρίχνετε το βάρος σας ή εφαρμόζετε πίεση στο δίσκο. Κατά τις εργασίες λείανσης ο χώρος θα πρέπει να έχει καλό αερισμό και θα πρέπει να τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας. Μην τροποποιείτε το δίσκο. 

                     

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Δίσκος λείανσης μετάλλου 230x6x22.23mm Perfect A 30 T-BF DRONCO

Δίσκος λείανσης μετάλλου 230x6x22.23mm Perfect A 30 T-BF DRONCO

Dronco Perfect A 30 T-BF Δίσκος λείανσης μετάλλου, 230x6x22.23mm, κατάλληλος για όλους τους τύπους μετάλλου, φύλλα χάλυβα, κατασκευαστικό χάλυβα, ραφές συγκόλλησης

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

28 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: