Γυαλιά Εργασίας-Μάσκες Ηλεκτροκόλλησης

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Γυαλιά προστασίας MEIA DELTA PLUS

Νέο

DELTA PLUS Πολυκαρβονικά γυαλιά εργασίας μονομπλόκ, αντικραδασμικά, αντιχαρακτικά

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο από 4-10 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


6,20 € (με Φ.Π.Α)

  • Διάφανο
  • Κίτρινο
  • Μαύρο

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: MEIA

Τα γυαλιά προστασίας Meia Delta plus είναι πολυανθρακικά γυαλιά σε μορφή μάσκας.

Οι βραχίονές τους είναι κατασκευασμένοι από πολυκαρβονικό και έχουν άκρα από αντιολισθητικό PVC (πολυβινθλοχλωρίδιο) για να παρέχουν πολύ καλή στήριξη πάνω στο κεφάλι ή το κράνος.

Είναι πολύ ελαφριά, διαθέτουν φακό που προστατεύει από την UV ακτινοβολία, είναι πολυκαρβονικά, αντικραδασμικά και αντιχαρακτικά

Τα γυαλιά εργασίας Meia είναι το κατάλληλο μέσο ατομικής προστασίας (Μ.Α.Π.) για χρήση στην ελαφριά βιομηχανία, τις υπηρεσίες μεταφορών, τις κηπουρικές και γεωργικές εργασίες, τις λεπτές και καλλιτεχνικές εργασίες κ.λπ.

Περιορισμοί χρήσης

Οι φακοί προστασίας κατά των σωματιδίων που εκτοξεύονται με μεγάλη ταχύτητα και χρησιμοποιούνται πάνω από κανονικά γυαλιά όρασης μπορούν να μεταδίδουν κρούσεις και κατά συνέπεια να δημιουργήσουν κίνδυνο για το χρήστη. Υπό ορισμένες συνθήκες, είναι δυνατόν να προκαλέσουν αλλεργίες σε πολύ ευαίσθητα άτομα ύστερα από επαφή του δέρματος με ορισμένα υλικά. Σε μια τέτοια περίπτωση, συμβουλευτείτε ένα γιατρό. Τα ραγισμένα γυαλιά πρέπει να αντικαθίστανται ή να καταστρέφονται.

Οδηγίες αποθήκευσης/καθαρισμού

Αποθηκεύστε τα ΜΑΠ σε ένα στεγνό, αεριζόμενο χώρο μακριά από το ηλιακό φως ή από άλλες πηγές άμεσης εκπομπής θερμότητας. Τα γυαλιά πρέπει να τα καθαρίζετε τακτικά. Μην τα καθαρίζετε στεγνά αλλά με νερό της βρύσης (20°C ± 5°C) και ελαφρύ απορρυπαντικό. Μπορείτε να προσθέτετε προϊόντα καθαρισμού του κατασκευαστή σε διάλυμα καθαρισμού για να απολυμαίνετε τα γυαλιά σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως. Χρησιμοποιούμενα υπό κανονικές συνθήκες, θα σας παρέχουν επαρκή προστασία για 6 μήνες ή περισσότερο (έως και 2 έτη).

Οδηγίες μεταφοράς

Μεταφέρετε στην αρχική τους συσκευασία. Τα γυαλιά πρέπει να μεταφέρονται με προσοχή. Αποφύγετε τα χτυπήματα και τις πτώσεις βαρέων αντικειμένων πάνω στα γυαλιά. 

Πιστοποιήσεις

CE κανονισμός(ΕΕ) 2016/425, EN166:2001 (ατομική προστασία του οφθαλμού: 1 FT (προσοφθάλμιο), FT (πλαίσιο)), EN ISO 170:2002 (Φίλτρα υπεριώδους ακτινοβολίας: UV 2C-1.2)

ΤΕΧΝΙΚΌ ΦΥΛΛΆΔΙΟ

Υλικό κατασκευής: Polycarbonate

Κωδικός Χρώμα σκελετού Χρώμα φακών
MEIAIN Άσπρο Διαφανές
MEIAFU Μαύρο Φιμέ
MEIAJA Κίτρινο Κίτρινο

Συσκευασία: 1 τεμάχιο 

Κατασκευαστής: Deltaplus

            

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Γυαλιά προστασίας MEIA DELTA PLUS

Γυαλιά προστασίας MEIA DELTA PLUS

DELTA PLUS Πολυκαρβονικά γυαλιά εργασίας μονομπλόκ, αντικραδασμικά, αντιχαρακτικά

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: