Γάντια Εργασίας

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Γάντια εργασίας Latex VENIFISH 990 VENITEX

03424

Νέο

VENIFISH VE990 Γάντια εργασίας για βαριές εργασίες

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


7,50 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: VENIFISH 990

  • Γάντια με πλήρη επικάλυψη από 100% φυσικό λάτεξ και βαμβακερή βάση ζέρσεϊ.
  • Στην παλάμη έχουν τραχιά δομή για καλύτερο κράτημα αντικειμένων.
  • Ιδανικά για βαριές εργασίες ακόμα και σε συνθήκες υγρασίας.
  • 100% αδιάβροχο επίχρισμα.
  • Είναι ανθεκτικά στα χημικά προϊόντα και στη θερμότητα
  • Πολύ μεγάλη αντοχή στην τριβή και στο σκίσιμο.

Εφαρμογές

  • Εργασίες συναρμολόγησης
  • Βαριές εργασίες
  • Χειρωνακτικές εργασίες
  • Εργασίες συντήρησης
  • Αποθήκευση/Logistics
  • Οικοδομικές εργασίες
  • Οικιακές εργασίες
  • Ψάρεμα και εργασίες με οστρακοειδή

Οδηγίες χρήσης: Γάντι προστασίας, στεγανό στο νερό και στον αέρα, ενάντια στους προβλεπόμενους μηχανικούς κινδύνους, για μια γενική χρήση, χωρίς το φόβο ηλεκτρικών ή θερμικών κινδύνων. Το προϊόν αυτό προστατεύει από τα βακτήρια και τη μούχλα.

Οδηγίες αποθήκευσης/καθαρισμού: Αποθηκεύετε τα γάντια σε δροσερό σημείο, προστατευμένο από τον παγετό και το φως, στην αρχική τους συσκευασία. Σε περίπτωση επιφανειακού ρύπου: Καθαρίστε με νερό και σαπούνι, σκουπίστε με ένα πανί και κρεμάστε σε ένα αεριζόμενο μέρος ώστε να το αφήσετε να στεγνώσει φυσικά και μακριά από πρόσβαση σε άμεση φλόγα ή σε πηγή θερμότητας, το ίδιο για τα στοιχεία που υγράνθηκαν κατά τη χρήση τους.

Απολύμανση σε περίπτωση επαφής με τα χημικά προϊόντα που δοκιμάστηκαν: Ξεπλύνετε άφθονα με καθαρό νερό και σκουπίστε. Επιθεώρηση πριν από τη χρήση: ελέγξτε για να βεβαιωθείτε για την ακεραιότητα και τη βατότητα της συσκευής (απουσία διατρήσεων, ελαττωμάτων ραφής κ.λπ.) 

Χρόνος παροπλισμού: Το προϊόν αυτό θα πρέπει να παρέχει επαρκή προστασία για 5 χρόνια μετά την πρώτη χρήση, κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες για συντήρηση και αποθήκευση.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ 

Χρώμα: Πορτοκάλι

Μήκος: 30cm

Πάχος: 1,80mm

Διαθέσιμα μεγέθη: 10(XL)

Συσκευασία: 1 ζευγάρι

Κατασκευαστής: Venitex/Delta plus

CE.png     en388-galaxy-sirius.png            

ΕΝ388 Προσδιορίζει τις μηχανικές αντοχές: 

  • Αντοχή στην τριβή: 3
  • Αντοχή στην κοπή με λεπίδα: 2
  • Αντοχή στη διάσχιση: 4
  • Αντοχή στη διάτρηση: 1

Περιορισμοί χρήσης:

Να μην χρησιμοποιείται πέρα από το πεδίο χρήσης που ορίζεται στις παραπάνω οδηγίες. Να μην χρησιμοποιείται με χημικά προϊόντα, διαβρωτικά, τοξικά ή που προκαλούν ερεθισμό, εκτός από αυτά που αναφέρονται στις αποδόσεις χωρίς προηγούμενη δοκιμή. Τα επίπεδα απόδοσης βασίζονται σε αποτελέσματα εργαστηριακών δοκιμών, οι οποίες δεν αντανακλούν αναγκαστικά τις πραγματικές συνθήκες του χώρου εργασίας. Οι πληροφορίες αυτές δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική διάρκεια προστασίας στο χώρο εργασίας, ούτε τη διαφοροποίηση ανάμεσα σε μείγματα και σε καθαρές χημικές ουσίες. Η χημική αντοχή αξιολογήθηκε κάτω από εργαστηριακές συνθήκες από δείγματα που ελήφθησαν μόνο στο επίπεδο της παλάμης και δεν αφορά παρά μόνο το χημικό προϊόν, αντικείμενο της δοκιμής. Μπορεί να είναι διαφορετικά αν χρησιμοποιηθεί μέσα σε ένα μείγμα. Τα προστατευτικά γάντια μπορούν να προσφέρουν μικρότερη αντίσταση στις επικίνδυνες χημικές ουσίες μετά από χρήση που έχει αλλοιώσει τις φυσικές τους ιδιότητες. Οι κινήσεις, οι εμπλοκές, η τριβή ή η αποικοδόμηση που προκαλείται από την επαφή με τα χημικά προϊόντα, κλπ μπορούν να μειώσουν σημαντικά τη διάρκεια ζωής. Για τα διαβρωτικά χημικά προϊόντα, η αποδόμηση μπορεί να είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά την επιλογή γαντιών που είναι ανθεκτικά στα χημικά προϊόντα. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται εφόσον υπάρχει κίνδυνος να πιαστεί από μηχανές σε κίνηση. Να μην έρχεται σε άμεση επαφή με τη φλόγα. Μη ελεγμένο ενάντια στους ιούς. Τα γάντια αυτά δεν περιέχουν ουσίες με γνωστή καρκινογόνο ή τοξική δράση. Μέρη που μπορεί να έρθουν σε επαφή με το δέρμα και να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις σε ευαίσθητα άτομα. ΛΑΤΕΞ: Η επαφή με το δέρμα ενδέχεται να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις σε ευαίσθητα άτομα. Σε αυτήν την περίπτωση, σταματήστε κάθε χρήση και αναζητήστε ιατρική συμβουλή. Φροντίζετε τα γάντια σας να είναι άθικτα πριν και κατά τη χρήση, αντικαταστήστε τα εάν απαιτείται. Εάν υποδεικνύεται το επίπεδο κοπής TDM (από το A έως το F), αυτό πρόκειται για αναφορά σε ότι αφορά την αντίσταση στην κοπή.

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Γάντια εργασίας Latex VENIFISH 990 VENITEX

Γάντια εργασίας Latex VENIFISH 990 VENITEX

VENIFISH VE990 Γάντια εργασίας για βαριές εργασίες

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: