Πολυεργαλεία-Σουγιάδες-Ψαλίδια

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Ψαλίδι χειρός κλάδου 190mm Nusharp 045

14422

Νέο

Nusharp ψαλίδι χειρός κλάδου 19cm. Εξαιρετικό για κλάδεμα λουλουδιών, μάζεμα φρούτων, κοπή κλαδιών και πολλών άλλων υλικών

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


10,00 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Το ψαλίδι κλάδου χειρός της Nusharp είναι ένα απαραίτητο εργαλείο χειρός για την περιποίηση των φυτών στον κήπο, τη βεράντα, το μπαλκόνι, την αυλή. Είναι εξαιρετικό για το κλάδεμα των λουλουδιών, το μάζεμα των φρούτων, την κοπή κλαδιών, χαρτονιού, πλαστικών γλαστρών, περιεκτών φυτών και πολλών άλλων υλικών.

Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μόνο ένα χέρι. Οι λάμες του είναι οδοντωτές για καλύτερο κράτημα του προς κοπή υλικού και κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι(420J2), ειδικά θερμικά επεξεργασμένες και επισκληρυμένες για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και καλύτερη απόδοση. Η σκληρότητα των λεπίδων είναι HrC50-54. Το μπουλόνι, το παξιμάδι και η ροδέλα που συγκρατούν τις λάμες είναι επίσης κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι. Στο ένα άκρο των λεπίδων υπάρχει εγκοπή για την κοπή μαλακού σύρματος με διάμετρο έως Φ2.5mm.

Διαθέτει εργονομικές, αντιολισθητικές λαβές για καλύτερο κράτημα και άνεση κατά τη χρήση που είναι κατάλληλες τόσο για αριστερόχειρες όσο και για δεξιόχειρες. Είναι κατασκευασμένες από θερμοπλαστικό ελαστομερές (thermo plastic elastomer). Η μία λαβή έχει προστασία χεριού για να μην τραυματίζεται ο χειριστής κατά τη χρήση. Ανάμεσα στις λαβές υπάρχει ελατήριο επαναφοράς του εργαλείου σε ανοιχτή θέση. Στο σημείο του αντίχειρα υπάρχει κλείδωμα ασφαλείας για να αποθηκεύεται με ασφάλεια όταν δε χρησιμοποιείται.

Συμβουλή: Μετά τη χρήση προτείνεται ο καλός καθαρισμός του εργαλείου, από υπολείμματα χώματος και φύλλων για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του. Λιπαίνετε το εργαλείο τακτικά.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μήκος: 190mm(7 1/2")

Μήκος λάμας: 39mm(1 1/2")

Χρώμα λαβής: μαύρο

Συσκευασία: 1 τεμάχιο

Χώρα προέλευσης: Ταϊβάν

Κατασκευαστής: Nusharp

Προσοχή

Τηρείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία. Να το χρησιμοποιείτε μόνο για το σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Σε περίπτωση απροσεξίας μπορεί να προκληθούν βλάβες. Μακριά από παιδιά.

   

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Ψαλίδι χειρός κλάδου 190mm Nusharp 045

Ψαλίδι χειρός κλάδου 190mm Nusharp 045

Nusharp ψαλίδι χειρός κλάδου 19cm. Εξαιρετικό για κλάδεμα λουλουδιών, μάζεμα φρούτων, κοπή κλαδιών και πολλών άλλων υλικών

Γράψτε μια κριτική

25 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: