Ατσαλίνες-Αποφρακτικά

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Μόνο Online!

Καυστική σόδα Ποτάσα(Υδροξείδιο του νατρίου NaOH) 25kg OEM

09971

Νέο

Η καυστική σόδα ή υδροξείδιο του νατρίου, καυστικό νάτριο - NaOH, είναι το δραστικό στοιχείο που επιτρέπει το μετασχηματισμό των ελαίων σε σαπούνι.

Διαλύει τα λίπη, ξεβουλώνει αποχετεύσεις, απολυμαίνει. Διατίθεται σε συσκευασία 25 κιλών

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο από 1-3 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 9 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 9 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 1,80 €.


99,80 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 25kg

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Η καυστική σόδα ή υδροξείδιο του νατρίου, καυστικό νάτριο - NaOH, είναι το δραστικό στοιχείο που επιτρέπει το μετασχηματισμό των ελαίων σε σαπούνι. Διαλύει τα λίπη, ξεβουλώνει αποχετεύσεις, απολυμαίνει.

Πέρα από την οικιακή χρήση, χρησιμοποιείται και σε πολλές άλλες εφαρμογές, όπως ηλεκτρόλυση, παραγωγή βιοκαυσίμων, κατεργασία πρώτων υλών κλπ.

Καθαρότητα: 99%

Διατίθεται σε συσκευασία

1 κιλού

25 κιλών

Προσοχή

Κατά τη χρήση του προϊόντος

Προκαλεί σοβαρά δερματικά εγκαύματα και οφθαλμικές βλάβες. Μπορεί να διαβρώσει μέταλλα. Μην αναπνέετε σκόνη-καπνό-αέριο-νέφος-ατμούς ή ψέκασμα που το περιέχουν. Να φοράτε πάντα προστατευτικά γάντια, ρούχα και μέσα προστασίας ματιών και προσώπου. Σε περίπτωση εισπνοής: Μεταφέρετε τον πάσχοντα σε αεριζόμενο χώρο και διατηρήστε τον ζεστό. Ζητήστε άμεσα ιατρική βοήθεια. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα ή τα μαλλιά σας: αφαιρέστε αμέσως όλα τα μολυσμένα ρούχα και υποδήματα και πλένετε με άφθονο: νερό για τουλάχιστον 15 λεπτά. Ζητείστε άμεσα ιατρική βοήθεια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για τουλάχιστον 30 λεπτά. Αν φοράτε φακούς επαφής, αφαιρέστε τους εφ' όσον είναι εύκολο και συνεχίστε να ξεπλένετε. Ζητείστε άμεσα ιατρική βοήθεια. Σε περίπτωση κατάποσης: Μην προκαλέσετε έμετο. Μετά την κατάποση ξεβγάλτε τη στοματική κοιλότητα με άφθονο νερό (μόνο εφόσον το άτομο έχει τις αισθήσεις του) και ζητείστε άμεσα ιατρική βοήθεια. Αποφύγετε την εισροή του προϊόντος στο αποχετευτικό σύστημα ή τα επιφανειακά ύδατα. Σε περίπτωση που το προϊόν φτάσει σε φυσικό κανάλι ύδατος ενημερώστε άμεσα τις αρμόδιες υπηρεσίες

Μέθοδοι και υλικά για περιορισμό και καθαρισμό:

Σκουπίστε μηχανικά όσο δυνατόν περισσότερο προϊόν. Χρησιμοποιείστε άμμο, διατομίτη ή πηλό ως απορροφητικά υλικά για τα κατάλοιπα. Απορρίψτε τα απορροφητικά υλικά σε ελεγχόμενους χώρους απόρριψης ή σε ασφαλή χώρο αποθήκευσης ώστε να επεξεργαστούν με κατάλληλη διαχείριση αποβλήτων.

Αυτοπροστασία του εθελοντή για την παροχή πρώτων βοηθειών:

Χρησιμοποιήστε αυτόνομη αναπνευστική συσκευή για την προστασία του αναπνευστικού συστήματος(Σε περίπτωση εκπομπής αερολυμάτων υδροξειδίου του νάτριου χρησιμοποιήστε μάσκα με φίλτρο για σκόνες ή φίλτρο για τα σωματίδια (EN143, P2 ή P3)) και προστατευτική ενδυμασία(Στολή ανθεκτική σε οξέα ή πλαστική ποδιά. (EN 340)), κατάλληλα γάντια(Γάντια για χημικούς κινδύνους. (EN 374)) και υποδήματα για την προστασία του δέρματος. Προστασία οφθαλμών: Χρησιμοποιείστε γυαλιά με ενιαίο σκελετό. (EN 166).

Σημαντικότερα συμπτώματα και επιδράσεις, άμεσες ή μεταγενέστερες:

  • Εισπνοή: Ερεθισμός των αναπνευστικών οδών.
  • Επαφή με το δέρμα: Πρόκληση σοβαρών εγκαυμάτων και ελκών που διεισδύουν στο δέρμα).
  • Επαφή με τα μάτια: Οφθαλμικά εγκαύματα. Ενδέχεται να προκαλέσει εξέλκωση του επιπεφυκότος και του κερατοειδούς.
  • Κατάποση: Εγκαύματα στο στόμα και τον οισοφάγο. Ενδέχεται να προκαλέσει διάτρηση του εντέρου.

Ακατάλληλα πυροσβεστικά μέσα:

Πυροσβεστική σκόνη διοξειδίου του άνθρακα.

Προφυλάξεις για ασφαλή χειρισμό

Απαγορεύεται το κάπνισμα, το φαγητό και το ποτό, όταν χειρίζεστε το προϊόν. Πριν τον χειρισμό του προϊόντος σιγουρευτείτε πως ο περιέκτης που θα χρησιμοποιήσετε είναι καθαρός, στεγνός και κατάλληλος. Οι περιέκτες πρέπει να είναι καλά κλεισμένοι και να φέρουν την κατάλληλη ετικέτα. Λάβετε ειδικά μέτρα προφύλαξης σχετικά με τυχόν κατάλοιπα προϊόντων όπως αλουμίνιο, ψευδάργυρος, κασσίτερος, προϊόντα οξέων και οργανικά προϊόντα. Αποφύγετε οποιαδήποτε επαφή με το δέρμα και τα μάτια. Φοράτε πάντα την κατάλληλη προτεινόμενη προστατευτική ενδυμασία.

Διατηρήστε σε δροσερό και καλά αεριζόμενο χώρο, μακριά από υγρασία και οξέα, από αλογονωμένους υδρογονάνθρακες, νιτροπαραφίνες κ.τ.λ.

   

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Καυστική σόδα Ποτάσα(Υδροξείδιο του νατρίου NaOH) 25kg OEM

Καυστική σόδα Ποτάσα(Υδροξείδιο του νατρίου NaOH) 25kg OEM

Η καυστική σόδα ή υδροξείδιο του νατρίου, καυστικό νάτριο - NaOH, είναι το δραστικό στοιχείο που επιτρέπει το μετασχηματισμό των ελαίων σε σαπούνι.

Διαλύει τα λίπη, ξεβουλώνει αποχετεύσεις, απολυμαίνει. Διατίθεται σε συσκευασία 25 κιλών

Γράψτε μια κριτική

9 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: