Ατσαλίνες-Αποφρακτικά

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Βεντούζα απόφραξης λάστιxο Φ 145mm OEM

01696

Νέο

Βεντούζα χειρός κατάλληλη για την απόφραξη νιπτήρος, νεροχύτου, μπανιέρας κτλ

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


2,60 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Αποφρακτήρας λάστιχο 14.5 εκατοστά

Χρησιμοποιείτε για το ξεβούλωμα νεροχύτη , νιπτήρα. μπανιέρας κτλ

Αποτελείται από δύο μέρη βεντούζα με θηλυκή υποδοχή, και μία πλαστική χειρολαβή που βιδώνει στην βεντούζα. Με αυτό τον τρόπο αποθηκεύται εύκολα χωρίς να πιάνει μεγάλο χώρο.

Εύκολο στην χρήση και αποτελεσματικό.

Διαστάσεις 

Διαμέτρος βεντούζας 14,5 cm

Συνολικό ύψος 35,5 cm

Υλικό κατασκευής 

Η βεντούζα από εύκαμπτο λάστιχο και μία πλαστική χειρολαβή 

Κατασκευαστής Ελληνικό προιόν 

Οι φωτογραφίες ενδέχεται να είναι ενδεικτικές 

Χρήσιμες συμβουλές

Σε όλους μας κάποια στιγμή έχει τύχει να βουλώσει ο νεροχύτης

Τα περισσότερα βουλώματα στους νεροχύτες και στις μπανιέρες οφείλονται σε ένα συνδυασμό από τρίχες ή κατάλοιπα τροφών μαζί με υπολείμματα σαπουνιού και χλιαρό νερό. Αν έχετε μεταλλικούς σωλήνες, τότε το καυτό νερό είναι το πρώτο πράγμα που μπορείτε να δοκιμάσετε για να ξεβουλώσετε το νεροχύτη σας. Και όταν λέω καυτό νερό, εννοώ το νερό να φτάνει καυτό, σε σημείο βρασμού, στο κάτω μέρος του σωλήνα. Το ζεστό νερό της βρύσης δεν θα προσφέρει καμιά βοήθεια και ούτε θα λύσει το πρόβλημά σας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μην ρίξετε το βραστό νερό απευθείας στον πορσελάνινο νεροχύτη, αλλά μέσα στον αγωγό, και μην χρησιμοποιείτε καυτό νερό, αν έχετε πλαστικούς σωλήνες από PVC, καθώς το νερό πάνω από τους 80 βαθμούς Κελσίου μπορεί να μαλακώσει μερικούς τύπους σωληνώσεων από PVC, ενδεχομένως να προκαλέσει χαλάρωση των αρμών (και σκεφτείτε ότι το νερό βράζει στους 100 βαθμούς Κελσίου). Τους πλαστικούς σωλήνες προσπαθήστε να τους καθαρίσετε χρησιμοποιώντας ένα αποφρακτικό έμβολο ή μια βεντούζα.

Ο απλούστερος τρόπος για να ελευθερωθεί το σιφόνι είναι η απόφραξη με την παραδοσιακή βεντούζα των υδραυλικών ή με την πιο σύγχρονη, αντλία αναρρόφησης.

Υπάρχουν δύο μεγέθη βεντούζας. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε διαφορετική βεντούζα για τους νεροχύτες και διαφορετική για την τουαλέτα. Επιλέξτε το μέγεθος που εφάπτεται καλύτερα στο μέρος που θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε, αλλά και για λόγους υγιεινής. Δεν θα πρέπει να τις μπερδεύετε και να τις χρησιμοποιείτε εναλλάξ.

• Πρώτον, αν πρόκειται για το νιπτήρα του μπάνιου, κλείστε την έξοδο υπερχείλισης, που βρίσκεται στο πάνω μέρος του νιπτήρα, τοποθετώντας στο άνοιγμα ένα κομμάτι πανί ή καλύπτοντας την τρύπα με μια φαρδιά κολλητική ταινία

 Τοποθετήστε το μέρος της βεντούζας, που μοιάζει με στρόγγυλη κούπα, πάνω από την τρύπα αποστράγγισης και βεβαιωθείτε ότι έχει εφαρμόσει καλά επάνω στην επιφάνεια τού νεροχύτη.
• Ανεβοκατεβάστε τη βεντούζα με γρήγορες και κοφτές κινήσεις, προκαλώντας βίαια ώθηση πάνω και κάτω. Εφαρμόζοντας τη μέθοδο της αναρρόφησης και με τη δύναμη του νερού, θα ξεκολλήσετε τις ακαθαρσίες του αγωγού. Διαπιστώστε αν έχει αποτέλεσμα αυτή η μέθοδος, ελέγχοντας κατά διαστήματα την αποστράγγιση του αγωγού ή τη στάθμη του νερού στο νιπτήρα.
• Αφού καθαρίσει, ανοίξτε την έξοδο υπερχείλισης και τοποθετήστε ξανά το πώμα αποστράγγισης ή το διχτυωτό καλαθάκι του νεροχύτη..

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Βεντούζα απόφραξης λάστιxο Φ 145mm OEM

Βεντούζα απόφραξης λάστιxο Φ 145mm OEM

Βεντούζα χειρός κατάλληλη για την απόφραξη νιπτήρος, νεροχύτου, μπανιέρας κτλ

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

9 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: