Απογυμνωτές-Κόφτες Καλωδίων-Πρέσες Ακροδεκτών

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Απογυμνωτής καλωδίων αυτόματος 180mm KNIPEX 12 11 180

08769

Νέο

Knipex επαγγελματικός αυτόματος γδάρτης καλωδίων, χειρός, 180mm

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 5 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 5 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 1,00 €.


51,00 € (με Φ.Π.Α)

-14,00 €

65,00 €

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 1211180

Ο απογυμνωτής καλωδίων της Knipex είναι ένα απαραίτητο εργαλείο χειρός κατάλληλο για την αφαίρεση του μονωτικού συνθετικού περιβλήματος των μονόκλωνων, πολύκλωνων και λεπτόκλωνων καλωδίων ή της λαστιχένιας μόνωσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καλώδια με μέγιστη διατομή Φ2mm. Αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για τον επαγγελματία ηλεκτρολόγο.

Το εργαλείο είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην καταστρέφει το καλώδιο, χάρη στο σχήμα των λεπίδων ακριβείας. Ακόμα και πολύκλωνα καλώδια μπορούν να καθαριστούν με απόλυτη ασφάλεια.

Επάνω στη λεπίδα απογύμνωσης υπάρχουν 4 θέσεις ανάλογα με το μέγεθος του καλωδίου. Σε κάθε θέση αναγράφεται η διατομή του καλωδίου. Οι λεπίδες μπορούν να αντικατασταθούν. 

Διαθέτει σιαγόνες συγκράτησης, που κρατούν το καλώδιο σταθερά κατά την απογύμνωση.

Στη συσκευασία περιέχεται και στοπ μήκους, ώστε να ορίζει ο χειριστής το μήκος του καλωδίου που θα καθαριστεί. Αποτελεί ένα καταπληκτικό προτέρημα σε επαναλαμβανόμενες εργασίες.

Έχει ελατήριο για απαλό άνοιγμα-κλείσιμο και επαναφορά του εργαλείου σε ανοιχτή θέση προσφέροντας αυτονομία, ευελιξία και ευκολία στη χρήση.

Το σώμα του εργαλείου είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Οι λεπίδες είναι από ειδικό εργαλειοχάλυβα, σκληρυμένο σε λάδι. Διαθέτει λαβές εργονομικές, ανάγλυφες, μαλακές, αντιολισθητικές που προσφέρουν άνεση και αυξημένο έλεγχο στο χειρισμό. 

Ο απογυμνωτής καλωδίων της Knipex είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Χρήση

Εισάγετε το καλώδιο στην κατάλληλη θέση. Πιέστε τις λαβές. Απελευθερώστε το εργαλείο για να αφαιρεθεί αυτόματα και το περίβλημα του καλωδίου.

Διάμετροι καλωδίων(Φ): 0.5, 1.2, 1.6, 2.0mm

Μήκος: 180mm

Χρώμα λαβών: Κόκκινο

Συσκευασία: 1 τεμάχιο σε κουτί

Χώρα κατασκευής: Γερμανία

Κατασκευαστής: Knipex

Εκθεσιακό είδος ενδέχεται να είναι φθαρμένη η συσκευασία του 

Προσοχή

Τηρείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία. Να το χρησιμοποιείτε μόνο για το σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Σε περίπτωση απροσεξίας μπορεί να προκληθούν βλάβες. Μακριά από παιδιά.

      

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Απογυμνωτής καλωδίων αυτόματος 180mm KNIPEX 12 11 180

Απογυμνωτής καλωδίων αυτόματος 180mm KNIPEX 12 11 180

Knipex επαγγελματικός αυτόματος γδάρτης καλωδίων, χειρός, 180mm

Γράψτε μια κριτική

23 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: