Απογυμνωτές-Κόφτες Καλωδίων-Πρέσες Ακροδεκτών

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Απογυμνωτής καλωδίων 135mm KNIPEX 16 30 135 SB

03946

Νέο

Knipex επαγγελματικός γδάρτης καλωδίων, χειρός, 135mm

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο από 4-10 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 6 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 6 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 1,20 €.


69,90 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 1630135SB

Ο απογυμνωτής καλωδίων της Knipex είναι ένα απαραίτητο εργαλείο χειρός κατάλληλο για την αφαίρεση του μονωτικού συνθετικού περιβλήματος(PVC, λάστιχο, σιλικόνη, PTFE) των στρόγγυλων μονόκλωνων, πολύκλωνων και λεπτόκλωνων καλωδίων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καλώδια με μέγιστη διατομή Φ29mm. Αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για τον επαγγελματία ηλεκτρολόγο.

Το εργαλείο είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην καταστρέφει το καλώδιο μιας και διαθέτει βίδα ρύθμισης του βάθους απογύμνωσης. Έχει αυτομπλοκαριζόμενο σύστημα συγκράτησης του καλωδίου. Μπορεί να αλλάξει ο τρόπος κοπής, από κυκλική κοπή σε κατά μήκος, περιστρέφοντας απλά το σώμα του απογυμνωτή. Προσφέρει τη δυνατότητα ελικοειδούς κοπής για την αφαίρεση των ενδιάμεσων τμημάτων του περιβλήματος.

Η λάμα του μπορεί να αντικατασταθεί. Το περίβλημα του εργαλείου είναι κατασκευασμένο από συνθετικό υλικό, ανθεκτικό στην κρούση.

Διάμετροι καλωδίων(Φ): 6.0-29.0mm

Μήκος: 135mm

Χρώμα: Μαύρο

Συσκευασία: 1 τεμάχιο με οδηγίες χρήσης σε μπλίστερ

Χώρα κατασκευής: Γερμανία

Κατασκευαστής: Knipex

Προσοχή

Τηρείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία. Να το χρησιμοποιείτε μόνο για το σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Σε περίπτωση απροσεξίας μπορεί να προκληθούν βλάβες. Μακριά από παιδιά.

      

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Απογυμνωτής καλωδίων 135mm KNIPEX 16 30 135 SB

Απογυμνωτής καλωδίων 135mm KNIPEX 16 30 135 SB

Knipex επαγγελματικός γδάρτης καλωδίων, χειρός, 135mm

Γράψτε μια κριτική

23 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: