Φίλτρα Νερού Άνω Πάγκου-Ανταλλακτικά

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Ανταλλακτικό φίλτρο νερού 10" CARBON MATRIKX CTO SX 5μm 320915

13753

Νέο

Ανταλλακτικό φίλτρο νερού συμπαγούς ενεργού άνθρακα MATRIKX® CTO® 5μm

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή/παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


10,20 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 320915

Παλιός κωδικός: 15340

Τα ανταλλακτικά φίλτρα MATRIKX CTO είναι από τα πιο αναγνωρισμένα ανταλλακτικά φίλτρων ενεργού άνθρακα (carbon block) στον κόσμο.

Τα MATRIKX® CTO® φίλτρα βελτιώνουν τη γεύση και αφαιρούν στερεά σωματίδια, γεύση και οσμή χλωρίου και οργανικές χημικές ενώσεις από το νερό, υδατικά διαλύματα ή εναιωρήματα.

Η σειρά Matrikx ενσωματώνει την τεχνολογία GreenBlock, η οποία χρησιμοποιεί άνθρακα κελύφους καρύδας για να προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις και οικολογική βιωσιμότητα.

Όλα τα φυσίγγια κατασκευάζονται σύμφωνα με πιστοποιημένα πρότυπα ISO 9001 και 14001, πιστοποιημένα σύμφωνα με το Πρότυπο NSF / ANSI 42 για την ασφάλεια των υλικών, σύμφωνα με τις προδιαγραφές California Proposition 65 και τις επιδόσεις που επικυρώνονται από ανεξάρτητα εργαστήρια.

Σημειώσεις:

1. Προβλεπόμενη δυνατότητα μείωσης της γεύσης και της οσμής του χλωρίου όταν δοκιμαστεί σύμφωνα με το πρωτόκολλο NSF/ANSI Standard 42.
2. Η ονομαστική αξιολόγηση των σωματιδίων (5μm) είναι για >85% από ένα δεδομένο μέγεθος όπως προσδιορίζεται από μονής διέλευσης αποτελέσματα απαρίθμησης σωματιδίων.*
* Ονομαστική Αξιολόγηση Φίλτρου: Η αξιολόγηση του φίλτρου υποδεικνύει το κατά προσέγγιση μέγεθος των σωματιδίων, η πλειονότητα των οποίων δε θα περάσει διαμέσου του φίλτρου. Εν γένει ερμηνεύεται υπό την έννοια ότι το 85% των σωματιδίων του μεγέθους ίσο προς την ονομαστική μικρόν θα συγκρατείται από το φίλτρο. (WQA Glossary of Terms, Third Edition, 3-97).

Τι είναι ο ενεργός άνθρακας:

Ο ενεργός άνθρακας είναι μια πορώδης μορφή του άνθρακα, η οποία μπορεί να κατασκευασθεί από μια ποικιλία των ανθρακούχων πρώτων υλών.

Η διαδικασία ενεργοποίησης περιλαμβάνει την επεξεργασία της πρώτης ύλης με ατμό, έτσι επιτυγχάνεται η πορώδης δομή.

Ο ενεργός άνθρακας χαρακτηρίζεται από ένα τεράστιο σύστημα μοριακού μεγέθους εντός των σωματιδίων του άνθρακα με αποτέλεσμα το σχηματισμό ενός υλικού με εκτεταμένη εσωτερική επιφάνεια. Ένα γραμμάριο του ενεργού άνθρακα μπορεί να έχει επιφάνεια άνω των 500 m² μέχρι 1500 m², ενώ ακόμη μεγαλύτερων επιφανειών, χρησιμοποιούνται σε ειδικές εφαρμογές.

Είναι απολύτως εξακριβωμένο ότι η διαδικασία φιλτραρίσματος του νερού με ενεργό άνθρακα είναι ο πιο ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος.

Πώς ενεργεί ο ενεργός άνθρακας;

Τα άτομα του άνθρακα που περιλαμβάνουν τη μεγάλη εσωτερική του επιφάνεια, εξασκούν δυνάμεις προς τα έξω. Οι δυνάμεις αυτές, γνωστές ως δυνάμεις Van der Waals, προσελκύουν τα μόρια του αερίου ή το υγρού που τα περιβάλλουν. Ο συνδυασμός αυτών των ελκυστικών δυνάμεων και εκείνων των μορίων στο περιβάλλον έχουν ως αποτέλεσμα, την προσρόφηση των μορίων στην επιφάνεια του ενεργού άνθρακα. Μερικά μόρια έχουν δομές που απορροφώνται πιο εύκολα από άλλα και σε αυτό οφείλεται ο διαχωρισμός των μορίων. Η υψηλότερη πυκνότητα παρέχει μεγαλύτερη δραστηριότητα - όγκο και συνήθως δείχνει καλύτερη ποιότητα ενεργού άνθρακα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Υλικό φίλτρου: Ενεργός Άνθρακας(Carbon Block)

Ονομαστική φίλτρανση: 0.5 micron

Ροή Νερού: 230lt/h

Συχνότητα Αντικατάστασης: Κάθε 1 χρόνο

Ύψος: 250mm ή 10"

Συσκευασία: 1 τεμάχιο

Κατασκευαστής: matrikxbygreenblock.png

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Ανταλλακτικό φίλτρο νερού 10" CARBON MATRIKX CTO SX 5μm 320915

Ανταλλακτικό φίλτρο νερού 10" CARBON MATRIKX CTO SX 5μm 320915

Ανταλλακτικό φίλτρο νερού συμπαγούς ενεργού άνθρακα MATRIKX® CTO® 5μm

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: