Εξαρτήματα Υδραυλικών

Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:

Follow us on facebook

Εξαρτήματα Υδραυλικών

Τα υδραυλικά εξαρτήματα είναι κατάλληλα για συνδέσεις νερού και εγκαταστάσεις αερίου, τη σύνδεση διάφορων εξαρτημάτων με σωλήνες και τη στερέωση σωλήνων. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται γαλβανιζέ υδραυλικά εξαρτήματα, ορειχάλκινα υδραυλικά εξαρτήματα, χρωμέ υδραυλικά εξαρτήματα, σφιγκτήρες και τσέρκια.

Εξαρτήματα Υδραυλικών  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

  • Γαλβανιζέ Εξαρτήματα

    Τα γαλβανιζέ υδραυλικά εξαρτήματα είναι κατάλληλα για συνδέσεις νερού και εγκαταστάσεις αερίου. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται γωνίες, μούφες, νίπελ, ρακόρ, σταυροί, συστολές Αγγλίας, συστολές Αμερικής, τάπες, ταφ.

  • Ορειχάλκινα Εξαρτήματα

    Τα ορειχάλκινα υδραυλικά εξαρτήματα είναι κατάλληλα για συνδέσεις και εγκαταστάσεις νερού. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται γωνίες, μούφες, νίπελ, ρακόρ, σταυροί, συστολές Αμερικής, τάπες, ταφ, βαλβίδες αντεπιστροφής.

  • Χρωμέ Εξαρτήματα

    Τα χρωμέ υδραυλικά εξαρτήματα είναι κατάλληλα για συνδέσεις και εγκαταστάσεις νερού σε εμφανή σημεία. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται γωνίες, μούφες, νίπελ, προεκτάσεις, ρακόρ, συστολές Αγγλίας, συστολές Αμερικής, τάπες, ταφ.

  • Σφιγκτήρες-Τσέρκια

    Οι σφιγκτήρες και τα τσέρκια είναι απαραίτητα υδραυλικά είδη για τη σύνδεση διαφόρων εξαρτημάτων με σωλήνες και τη στερέωση σωλήνων. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται σφιγκτήρες κολάρου με βίδα ρύθμισης απλοί και βαρέος τύπου, σφιγκτήρες λάστιχου, τσέρκια.