Είδη Επιπλοποιίας

Είδη επιπλοποιίας όπως γαντζάκια για κουρτίνες, μεντεσέδες, σύρτες, καταβάτες, οδηγοί συρταριών, αριθμοί και γράμματα, λουκέτα, αλυσίδες, ιμάντες, πόμολα, χερούλια, χειρολαβές, κλειδαριές, γωνίες, στηρίγματα ραφιών, τάπες επίπλων, γρύλοι, τρίποδες, τρόμπες, εξαρτήματα ρολών-παντζουριών, ρόδες, ράουλα κουφωμάτων

Είδη Επιπλοποιίας  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

  • Γωνίες-Λάμες-Στηρίγματα

    Οι γωνίες, οι λάμες και τα στηρίγματα είναι απαραίτητα είδη επιπλοποιίας για την κατασκευή, επισκευή, συναρμολόγηση, στήριξη επίπλων, ραφιών και ντουλαπιών.

  • Μεντεσέδες-Σύρτες-Κατα...

    Οι μεντεσέδες, οι σύρτες, οι καταβάτες και οι οδηγοί συρταριών είναι απαραίτητα είδη επιπλοποιίας που συμβάλλουν στην ασφάλιση ή την ομαλή κίνηση θυρών, συρταριών κ.λπ. Είναι ιδανικά για πόρτες σπιτιών, αποθηκών, καταστημάτων, γκαράζ, επίπλων, ντουλάπια, παράθυρα, φεγγίτες, συρτάρια, καπάκια φρεατίων, σιδηρόπορτες, πλεξιγκλάς κ.λπ.

  • Τάπες Πλαστικές-PVC...

    Οι τάπες επίπλων είναι απαραίτητα είδη επιπλοποιίας για την προστασία των επιφανειών που έρχονται σε επαφή με τα ξύλινα ή μεταλλικά πόδια των επίπλων όπως τραπέζια, καρέκλες, έπιπλα κήπου, φερ-φορζέ κ.λπ. Μπορούν να είναι πλαστικές ή κατασκευασμένες από PVC και να τοποθετούνται εσωτερικά ή εξωτερικά του ποδιού.

  • Τσοχάκια Επίπλων

    Τα τσοχάκια επίπλων είναι απαραίτητα είδη επιπλοποιίας για την προστασία των επιφανειών που έρχονται σε επαφή με τα ξύλινα ή μεταλλικά πόδια των επίπλων όπως τραπέζια, καρέκλες, έπιπλα κ.λπ. Μπορούν να είναι πλαστικά ή κατασκευασμένα από τσόχα, αυτοκόλλητα ή με καρφί.

  • Αεροστόπ-Στοπ Θυρών

    Τα αεροστόπ και τα στοπ θυρών είναι απαραίτητα είδη επιπλοποιίας για να αποτρέπουν την είσοδο του αέρα, του κρύου, της ζέστης, του θορύβου και των εντόμων στο χώρο ή τη συγκράτηση της πόρτας στο επιθυμητό σημείο. Χρησιμοποιούνται σε πόρτες, παράθυρα και όπου αλλού χρειάζεται.

  • Ασφάλιση Θυρών

    Στην κατηγορία προϊόντων σχετικά με την ασφάλιση θυρών υπάρχουν τα απαραίτητα προϊόντα που παρέχουν ασφάλεια και προστασία από παραβιάσεις στο σπίτι, το κατάστημα, την αποθήκη και όπου αλλού απαιτείται. Περιλαμβάνονται κύλινδροι απλοί και ασφαλείας, σούστες αέρος, κλειδαριές σιδηρόπορτας, κλειδαριές καμαρόπορτας, κλειδαριές συρόμενων κουφωμάτων, κλειδαριές ασφαλείας, ηλεκτρικά κυπρί, ματάκια πόρτας, μπρελόκ και γάντζοι κλειδιών.

  • Πόμολα-Χερούλια

    Τα πόμολα και τα χερούλια είναι απαραίτητα είδη επιπλοποιίας για το άνοιγμα και το κλείσιμο παραθύρων, ντουλαπιών, συρόμενων θυρών κ.λπ.

  • Εξαρτήματα...

    Τα εξαρτήματα ρολών και παντζουριών είναι απαραίτητα είδη επιπλοποιίας για την τοποθέτηση και αποκατάσταση της λειτουργίας των ρολών σκίασης σε μπαλκονόπορτες και παράθυρα.

  • Γαντζάκια Κουρτίνας

    Τα γαντζάκια κουρτίνας είναι απαραίτητα εξαρτήματα για τη στερέωση της κουρτίνας σε σιδηρόδρομο ή κουρτινόξυλο. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία ανάλογα με το που θα τοποθετηθούν και το χρώμα τους.

  • Ρόδες-Ράουλα

    Οι ρόδες και τα ράουλα είναι απαραίτητα εξαρτήματα επιπλοποιίας που τοποθετούνται στις βάσεις των επίπλων ή στα κουφώματα για την εύκολη μετακίνησή τους.

  • Λουκέτα-Ιμάντες-Αλυσίδ...

    Τα λουκέτα, οι αλυσίδες και οι ιμάντες αποτελούν απαραίτητα μέσα για την ασφάλιση, προστασία και στερέωση αντικειμένων. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται λουκέτα απλά, ασφαλείας, κοντόλαιμα, μακρύλαιμα, πείρου, ιμάντες πρόσδεσης και χταπόδια, αλυσίδες ασφάλισης μηχανών και ποδηλάτων.

  • Αριθμοί-Γράμματα

    Οι αριθμοί και τα γράμματα είναι απαραίτητα είδη επιπλοποιίας που χρησιμοποιούνται για σήμανση. Οι βιδωτοί αριθμοί τοποθετούνται σε πολυκατοικίες και πόρτες κατοικιών ή δωματίων ξενοδοχείων ενώ τα χτυπητά γράμματα και οι αριθμοί χρησιμοποιούνται για τη σήμανση σε ξύλινες και άλλες επιφάνειες.