Είδη Καθαρισμού

Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:

Follow us on facebook

Είδη Καθαρισμού

Τα είδη καθαρισμού είναι απαραίτητα για τον καθαρισμό των χώρων και των επιφανειών από βρομιά, άλατα, λίπη και άλλα υπολείμματα. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται καθαριστικά πατωμάτων, καθαριστικά μαρμάρων, καθαριστικά πέτρας και πλακιδίων, καθαριστικά χαλιών, αφαιρετικά σκουριάς, καθαριστικά μετάλλων, αλοιφές γυαλίσματος μετάλλων, αντιμουχλικά, α...

Τα είδη καθαρισμού είναι απαραίτητα για τον καθαρισμό των χώρων και των επιφανειών από βρομιά, άλατα, λίπη και άλλα υπολείμματα. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται καθαριστικά πατωμάτων, καθαριστικά μαρμάρων, καθαριστικά πέτρας και πλακιδίων, καθαριστικά χαλιών, αφαιρετικά σκουριάς, καθαριστικά μετάλλων, αλοιφές γυαλίσματος μετάλλων, αντιμουχλικά, αποφρακτικά, καθαριστικά αλάτων, καθαριστικά για λίπη και λάδια, καθαριστικά καπνιάς, καθαριστικά για μαρκαδόρους και γκράφιτι, καθαριστικά αιρ-κοντίσιον, καθαριστικά κόλλας, βούρτσες, γάντια, ξύστρες για τζάμια και κεραμικές εστίες κ.λπ.

Περισσότερα

Είδη Καθαρισμού  Υπάρχουν 2 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

  • Καθαριστικά

    Τα καθαριστικά προϊόντα είναι απαραίτητα για τον καθαρισμό, το γυάλισμα και τη συντήρηση διάφορων επιφανειών. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται καθαριστικά πατωμάτων, καθαριστικά μαρμάρων, καθαριστικά πέτρας και πλακιδίων, καθαριστικά χαλιών, αφαιρετικά σκουριάς, καθαριστικά μετάλλων, αλοιφές γυαλίσματος μετάλλων, αντιμουχλικά, αποφρακτικά, καθαριστικά αλάτων, καθαριστικά για λίπη και λάδια, καθαριστικά καπνιάς, καθαριστικά για μαρκαδόρους και γκράφιτι, καθαριστικά αιρ-κοντίσιον, καθαριστικά κόλλας.

  • Εργαλεία Καθαρισμού

    Τα εργαλεία καθαρισμού είναι τα απαραίτητα μέσα που συμβάλλουν στον καθαρισμό επιφανειών. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται βούρτσες, γάντια, ξύστρες για τζάμια και κεραμικές εστίες κ.λπ.

Προβάλλονται 1 - 2 από 2 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 2 από 2 αντικείμενα