Πένσες-Κοφτάκια-Μυτοτσίμπιδα 1000V

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Πλαγιοκόφτης ηλεκτρολογικός 1000V 175mm STANLEY 0-84-003

12603

Νέο

Stanley Πλαγιοκόφτης Max Steel, 175mm, με μόνωση 1000V ιδανικό για ηλεκτρολόγους

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 2 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 2 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,40 €.


28,30 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 0-84-003

Ο πλαγιοκόφτης της Stanley είναι ένα απαραίτητο εργαλείο χειρός, με βαριά μόνωση, κατάλληλο για πολλαπλές χρήσεις και ιδανικό για ηλεκτρολογικές εργασίες. Είναι σχεδιασμένο για να καλύπτει μία ευρεία γκάμα επισκευαστικών και κατασκευαστικών εργασιών. Είναι κατάλληλο τόσο για ερασιτεχνική όσο και για επαγγελματική χρήση. 

Οι κοπτικές ακμές ακριβείας με μεγάλο άνοιγμα, είναι επαγωγικά σκληρυμένες και φινιρισμένες στο χέρι για μεγάλη αντοχή, ακρίβεια και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Έχει ειδικά σχεδιασμένο άξονα που διευκολύνει την κοπή. 

Το εργαλείο είναι κατασκευασμένο από σφυρηλατημένο ατσάλι χρωμίου-νικελίου που το κάνουν ιδιαίτερα ανθεκτικό και σύμφωνο με το πρότυπο DIN ISO 5749. Διαθέτει λαβή 2 συστατικώνεργονομική, μαλακή που την καθιστά ιδιαίτερα εύχρηστη. Είναι ελεγμένη κατά VDE και ικανοποιεί το πρότυπο μόνωσης IEC 60900, ώστε να παρέχει ασφάλεια για εργασία με ρεύμα έως 1000V. Στο πάνω μέρος της έχει προεξοχές, ώστε να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τη χρήση. 

Μέγιστη διάμετρος σύρματος: 3.4mm(100Kg/mm2) και 1.8mm(160Kg/mm2)

Μήκος: 175mm

Χρώμα λαβής: κόκκινο-κίτρινο

Συσκευασία: 1 τεμάχιο σε μπλίστερ

Κατασκευαστής: Stanley

Προσοχή

Τηρείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία. Σε περίπτωση απροσεξίας μπορεί να προκληθούν βλάβες. Μακριά από παιδιά. Οι μονωμένες λαβές του εργαλείου είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, αν το εργαλείο έρθει σε επαφή με τάση ρεύματος μέχρι 1000V. Κλείνετε και απομονώνετε πάντα τις ηλεκτροφόρες γραμμές και τον εξοπλισμό πριν εκτελέσετε εργασίες κοντά σε αυτές. Να φοράτε πάντα φόρμα προστασίας και προστατευτικά γυαλιά όταν εκτελείτε εργασίες κοντά σε ηλεκτροφόρα πηγή. Να χρησιμοποιείτε μόνο μονωμένα εργαλεία που φέρουν το επίσημο σύμβολο των 1000V, αν υπάρχει η πιθανότητα να έρθει το εργαλείο σε επαφή με ηλεκτροφόρα πηγή. Να ελέγχετε πάντα τα μονωμένα εργαλεία πριν τα χρησιμοποιήσετε. Μη χρησιμοποιείτε ποτέ ένα εργαλείο αν έχει υποστεί φθορές ή έχει καταστραφεί η μόνωσή του. Να διατηρείτε τις επιφάνειες των μονωμένων εργαλείων πάντοτε καθαρές, στεγνές και χωρίς ξένες ουσίες καθώς μπορεί να είναι ηλεκτρικά αγώγιμα. Όταν χρησιμοποιείτε μονωμένα εργαλεία μην αγγίζετε ποτέ το μη μονωμένο μέρος του εργαλείου ή άλλο αγώγιμο αντικείμενο, καθώς μπορεί να εφάπτονται με ηλεκτροφόρα πηγή.

            

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Πλαγιοκόφτης ηλεκτρολογικός 1000V 175mm STANLEY 0-84-003

Πλαγιοκόφτης ηλεκτρολογικός 1000V 175mm STANLEY 0-84-003

Stanley Πλαγιοκόφτης Max Steel, 175mm, με μόνωση 1000V ιδανικό για ηλεκτρολόγους

Γράψτε μια κριτική

14 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: