Φλόγιστρα-μπουκάλες

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Φλόγιστρο προπανίου με 3 κεφαλές 1217 ΚΙΤ Kemper

5619

Νέο

Kemper 1217 kit με 3 μπουριά Φ20, Φ30, Φ45

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


18,00 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΕΤ

Άλλες πληροφορίες

Χαρακτηριστικά:

Φλόγιστρο προπανίου KEMPER 1217 KIT

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για:

 • την αφαίρεση στρωμάτων μπογιάς, κόλλας, πίσσας
 • το ξεπάγωμα σωληνώσεων,
 • καύση,
 • ζέσταμα,
 • για κόλληση,
 • χαλκοκολλήσεις,
 • για μονώσεις ταρατσών κ.α.

Το σετ περιλαμβάνει το φλόγιστρο και 3 κεφαλές σε διαστάσεις Φ45 - Φ30 - Φ20

Κατασκευαστής KEMPER Ιταλία 

Δεν περιλαμβάνει φιάλη προπανίου 

Προειδοποίηση:

Εξαιρετικά εύφλεκτο περιεχόμενο υπό πίεση. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Κρατήστε το προϊόν μακριά από υψηλή θερμοκρασία ή φλόγα. Είναι επικίνδυνο και παράνομο να γεμίζετε τη φιάλη. Αποκτήστε καινούρια φιάλη από τον προμηθευτή σας μόλις εξαντληθεί η προηγούμενη. Αποφύγετε παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. Μην αποθηκεύετε τη φιάλη σε χώρο με υψηλή θερμοκρασία ή στο χώρο διαμονής σας. Πάντα κλείνετε τη βαλβίδα ρύθμισης του φλόγιστρου και αναμείνατε περίπου 30 δευτερόλεπτα πριν αφαιρέσετε την κεφαλή από τη φιάλη καυσίμου όταν δε χρησιμοποιείται. Μην αναπνέετε σε ενδεχόμενες αναθυμιάσεις από διαρροή αερίων. Αν συμβεί μετακινηθείτε ή μετακινήστε το προσβεβλημένο άτομο σε χώρο με καθαρό αέρα. Αποφύγετε επαφή με το δέρμα ή τα μάτια. Εάν συμβεί επαφή με το δέρμα ή τα μάτια ξεπλύνατε καλά με νερό και αναζητήστε ιατρική βοήθεια. Μόλις η φιάλη καυσίμου αδειάσει απομακρύνατε σε ασφαλές σημείο. Μην τρυπάτε τη φιάλη και μην τοποθετείτε σε φωτιά έστω και άδεια.

Μην εφαρμόζετε το φλόγιστρο σε πολύ κοντινή απόσταση. Η εφαρμογή σε πολύ κοντινή απόσταση θα μειώσει την κανονική ροή και θα προκαλέσει υπερθέρμανση ή βλάβη στο φλόγιστρο. 

Η φιάλη καυσίμου περιέχει αέρια και υγρά μίγματα προπανίου. Αν το φλόγιστρο μετακινηθεί απότομα ή αν η φιάλη γείρει στο πλάι ή ανάποδα ενδέχεται να συμβεί εισροή καυσίμου στη βαλβίδα και να προκαλέσει εκλάμψεις ή να σβήσει.

Γενικοί κανόνες ασφαλείας:

 1. Μη χρησιμοποιήσετε αυτό το φλόγιστρο αν πρώτα δε διαβάσετε, κατανοήσετε και εξοικειωθείτε με όλες τις πληροφορίες και προφυλάξεις που το αφορούν.
 2. Μην κατευθύνετε τη φλόγα σε πρόσωπα ή εύφλεκτα αντικείμενα. Μην χρησιμοποιείτε το φλόγιστρο σαν αναπτήρα.
 3. Αφαιρέστε τη φιάλη καυσίμου όταν δεν είναι σε λειτουργία το φλόγιστρο.
 4. Μην προσπαθήσετε ποτέ να αποσυναρμολογήσετε τη συσκευή και μην χρησιμοποιήσετε ακατάλληλο καύσιμο.
 5. Μη ρίχνετε το φλόγιστρο στο έδαφος.
 6. Μην χρησιμοποιείτε φλόγιστρο που έχει διαρροή ή βλάβη. Φλόγιστρα που δε λειτουργούν σωστά ή είναι επισκευασμένα μπορεί να προκαλέσουν ατύχημα.
 7. Εφαρμόζετε πάντα σε καλά αεριζόμενους χώρους.
 8. Αποφύγετε επαφή με τα μάτια και το δέρμα.
 9. Χρησιμοποιήστε σαν βάση για εργασία ένα πυρότουβλο. Μην χρησιμοποιείτε κοινά τούβλα ή τσιμέντο σαν βάση διότι με την άνοδο της θερμοκρασίας μπορεί να εκραγούν. Επίσης μη χρησιμοποιείτε σαν βάση μεταλλικές ή ξύλινες επιφάνειες.
 10. Να φοράτε πάντα γάντια εργασίας και γυαλιά προστασίας.
 11. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με το ρουξούνι του φλόγιστρου διότι είναι εξαιρετικά καυτό κατά τη χρήση. Παίρνετε πάντα προφυλάξεις για εσάς και τους γύρω σας για να αποφύγετε τυχόν εγκαύματα. Μη χρησιμοποιείτε το φλόγιστρο κοντά σε εύφλεκτα υλικά ή καύσιμα ή μηχανές εσωτερικής καύσης που φέρουν τροφοδοτικά καυσίμου, τρόμπες κ.λπ.
 12. Σιγουρευτείτε ότι το φλόγιστρο είναι σε επίπεδη επιφάνεια όταν είναι συνδεδεμένο με τη φιάλη καυσίμου για να αποφύγετε ανεπιθύμητη πτώση.
 13. Όταν αποψύχετε σωλήνες προσέξτε να μη υπερθερμάνετε παρευρισκόμενα εξαρτήματα.
 14. Προνοήστε να έχετε σε κοντινή απόσταση ένα πυροσβεστήρα ή ένα κουβά νερό στα οποία θα έχετε εύκολη πρόσβαση αν ξεσπάσει πυρκαγιά.

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Φλόγιστρο προπανίου με 3 κεφαλές 1217 ΚΙΤ Kemper

Φλόγιστρο προπανίου με 3 κεφαλές 1217 ΚΙΤ Kemper

Kemper 1217 kit με 3 μπουριά Φ20, Φ30, Φ45

Γράψτε μια κριτική

11 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: