Φλόγιστρα-μπουκάλες

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Φλόγιστρο καμινέτο πλαστικό KE 2019 Piezo Kemper

15511

Νέο

Kemper ΚΕ2019 piezo πλαστικό καμινέτο κατάλληλο για ζέσταμα και κόλληση σωλήνων.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή / παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


19,50 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ TEM

Άλλες πληροφορίες

Χαρακτηριστικά:

Κωδ: KE 2019 Piezo

Το Φλόγιστρο Χειρός Kemper KE2019 Piezo 190gr είναι άριστης ποιότητας φλόγιστρο. 

Σχεδιασμένο με πιεζοηλεκτρικό σύστημα ανάφλεξης 

 • Το μπεκάκι που χρησιμοποιεί έχει τρύπα διαμέτρου 0.35 mm
 • Η Ισχύς του είναι 1540 watt
 • Η Μέση ωριαία κατανάλωση είναι 118 g/h

     Διαστάσεις:

 • Μήκος 26 εκ.
 • Ύψος 17.5 εκ.
 • Βάρος 450 γραμ.

Κατάλληλο για τη συγκόλληση χαλκοσωλήνων, σωλήνων αλουμινίου και σωλήνων από χαλκό με σωλήνες αλουμινίου στον τομέα ψύξης, ηλεκτρισμού υψηλής και χαμηλής τάσης, ψυγείων, κλιματισμόυ, υλικού, συντήρησης εξοπλισμού, ξεπάγωμα σωληνώσεων, για οικιακή χρήση, στη ζαχαροπλαστική κ.α

Η συσκευασία δεν περιλαμβάνει φιαλίδιο.

Προειδοποίηση:

Εξαιρετικά εύφλεκτο περιεχόμενο υπό πίεση. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Κρατήστε το προϊόν μακριά από υψηλή θερμοκρασία ή φλόγα. Πριν τη χρήση βεβαιωθείτε ότι η συσκευή δεν έχει καμία φθορά. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε μία φθαρμένη ή κατεστραμμένη συσκευή. Αν παρατηρήσετε διαρροή (μυρωδιά αερίου) βγάλτε τη συσκευή έξω σε καλά αεριζόμενο χώρο, μακριά από φλόγες. Μην προσπαθήσετε να ανιχνεύσετε διαρροή χρησιμοποιώντας φλόγα, χρησιμοποιήστε σαπουνόνερο ή ανιχνευτή διαρροής αερίου. Αν εμφανιστούν φυσαλίδες τότε υπάρχει διαρροή και θα πρέπει να επιδιορθωθεί πριν συνεχίσετε την εργασία σας. Μην προσπαθήσετε να επιδιορθώσετε μόνοι σας τη διαρροή, επικοινωνήστε με το σέρβις. Μην αποσυναρμολογείτε ή τροποποιείτε τη συσκευή και μην τη χρησιμοποιείτε για άλλο λόγο πέρα από αυτόν για τον οποίο προορίζεται η συσκευή. Όλοι αυτοί οι λόγοι ακυρώνουν την εγγύηση του προϊόντος. Είναι επικίνδυνο και παράνομο να γεμίζετε τη φιάλη. Αποκτήστε καινούρια φιάλη από τον προμηθευτή σας μόλις εξαντληθεί η προηγούμενη. Αποφύγετε παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. Μην αποθηκεύετε τη φιάλη σε χώρο με υψηλή θερμοκρασία ή στο χώρο διαμονής σας. Πάντα κλείνετε τη βαλβίδα ρύθμισης του φλόγιστρου και αναμείνατε περίπου 30 δευτερόλεπτα πριν αφαιρέσετε την κεφαλή από τη φιάλη καυσίμου όταν δε χρησιμοποιείται. Μην αναπνέετε σε ενδεχόμενες αναθυμιάσεις από διαρροή αερίων. Αν συμβεί μετακινηθείτε ή μετακινήστε το προσβεβλημένο άτομο σε χώρο με καθαρό αέρα. Αποφύγετε επαφή με το δέρμα ή τα μάτια. Εάν συμβεί επαφή με το δέρμα ή τα μάτια ξεπλύνατε καλά με νερό και αναζητήστε ιατρική βοήθεια. Μόλις η φιάλη καυσίμου αδειάσει απομακρύνατε σε ασφαλές σημείο. Μην τρυπάτε τη φιάλη και μην τοποθετείτε σε φωτιά έστω και άδεια.

Μην εφαρμόζετε το φλόγιστρο σε πολύ κοντινή απόσταση. Η εφαρμογή σε πολύ κοντινή απόσταση θα μειώσει την κανονική ροή και θα προκαλέσει υπερθέρμανση ή βλάβη στο φλόγιστρο. 

Η φιάλη καυσίμου περιέχει αέρια και υγρά μίγματα προπανίου. Αν το φλόγιστρο μετακινηθεί απότομα ή αν η φιάλη γείρει στο πλάι ή ανάποδα ενδέχεται να συμβεί εισροή καυσίμου στη βαλβίδα και να προκαλέσει εκλάμψεις ή να σβήσει.

Γενικοί κανόνες ασφαλείας:

 1. Μη χρησιμοποιήσετε αυτό το φλόγιστρο αν πρώτα δε διαβάσετε, κατανοήσετε και εξοικειωθείτε με όλες τις πληροφορίες και προφυλάξεις που το αφορούν.
 2. Μην κατευθύνετε τη φλόγα σε πρόσωπα ή εύφλεκτα αντικείμενα. Μην χρησιμοποιείτε το φλόγιστρο σαν αναπτήρα.
 3. Αφαιρέστε τη φιάλη καυσίμου όταν δεν είναι σε λειτουργία το φλόγιστρο.
 4. Μην προσπαθήσετε ποτέ να αποσυναρμολογήσετε τη συσκευή και μην χρησιμοποιήσετε ακατάλληλο καύσιμο.
 5. Μη ρίχνετε το φλόγιστρο στο έδαφος.
 6. Μην χρησιμοποιείτε φλόγιστρο που έχει διαρροή ή βλάβη. Φλόγιστρα που δε λειτουργούν σωστά ή είναι επισκευασμένα μπορεί να προκαλέσουν ατύχημα.
 7. Εφαρμόζετε πάντα σε καλά αεριζόμενους χώρους.
 8. Αποφύγετε επαφή με τα μάτια και το δέρμα.
 9. Χρησιμοποιήστε σαν βάση για εργασία ένα πυρότουβλο. Μην χρησιμοποιείτε κοινά τούβλα ή τσιμέντο σαν βάση διότι με την άνοδο της θερμοκρασίας μπορεί να εκραγούν. Επίσης μη χρησιμοποιείτε σαν βάση μεταλλικές ή ξύλινες επιφάνειες.
 10. Να φοράτε πάντα γάντια εργασίας και γυαλιά προστασίας.
 11. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με το ρουξούνι του φλόγιστρου διότι είναι εξαιρετικά καυτό κατά τη χρήση. Παίρνετε πάντα προφυλάξεις για εσάς και τους γύρω σας για να αποφύγετε τυχόν εγκαύματα. Μη χρησιμοποιείτε το φλόγιστρο κοντά σε εύφλεκτα υλικά ή καύσιμα ή μηχανές εσωτερικής καύσης που φέρουν τροφοδοτικά καυσίμου, τρόμπες κ.λπ.
 12. Σιγουρευτείτε ότι το φλόγιστρο είναι σε επίπεδη επιφάνεια όταν είναι συνδεδεμένο με τη φιάλη καυσίμου για να αποφύγετε ανεπιθύμητη πτώση.
 13. Όταν αποψύχετε σωλήνες προσέξτε να μη υπερθερμάνετε παρευρισκόμενα εξαρτήματα.
 14. Προνοήστε να έχετε σε κοντινή απόσταση ένα πυροσβεστήρα ή ένα κουβά νερό στα οποία θα έχετε εύκολη πρόσβαση αν ξεσπάσει πυρκαγιά.

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Φλόγιστρο καμινέτο πλαστικό KE 2019 Piezo Kemper

Φλόγιστρο καμινέτο πλαστικό KE 2019 Piezo Kemper

Kemper ΚΕ2019 piezo πλαστικό καμινέτο κατάλληλο για ζέσταμα και κόλληση σωλήνων.

Γράψτε μια κριτική

15 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: