Φλόγιστρα-μπουκάλες

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Φλόγιστρο προπανίου μακρύ Φ60 Kemper 121960LP

11975

Νέο

Kemper φλόγιστρο μακρύ, Φ60, με σκανδάλη, μήκους 950mm

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή/παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 4 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 4 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,80 €.


43,50 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 121960LP

Το επαγγελματικό φλόγιστρο της Kemper βρίσκει πολλαπλές εφαρμογές, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση στρωμάτων μπογιάς, κόλλας, πίσσας, το ξεπάγωμα σωληνώσεων, την καύση, το ζέσταμα, την κόλληση(χαλκοκολλήσεις κ.λπ.), μονώσεις ταρατσών, ασφαλτόπανα κ.α.

Το ακροφύσιο είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχει καλύτερη αντοχή στις πτώσεις και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Διαθέτει βαλβίδα ρύθμισης της ισχύος για μεγαλύτερη ασφάλεια και αντοχή στο χρόνο. Επίσης, έχει σκανδάλη για να ρυθμίζει ο χειριστής την απελευθέρωση του αερίου όποτε αυτό είναι επιθυμητό, προσφέροντας μεγάλη ευελιξία, αυτονομία και ασφάλεια. Η λαβή του είναι 2 συστατικών, ανάγλυφη, εργονομική, μαλακή και αντιολισθητική κάνοντας άνετη τη χρήση του φλόγιστρου. Στο άκρο της υπάρχει οπή για την εύκολη τακτοποίησή του. Στο πίσω μέρος της λαβής υπάρχει ενσωματωμένο εξάρτημα, με αριστερό σπείρωμα, 3/8", και ακροφύσιο για τη σύνδεση με τον εύκαμπτο σωλήνα που οδηγεί στη φιάλη προπανίου. Το κιτ περιέχει ενσωματωμένη πιεζοηλεκτρική ανάφλεξη.

Οδηγίες χρήσης

Βεβαιωθείτε ότι η βάνα της φιάλης είναι καλά κλεισμένη. Η ροπή στρέψης για τη βαλβίδα ρύθμισης της ισχύος θα πρέπει να είναι 0.3Nm. Συνδέστε το λάστιχο στη φιάλη αερίου μέσω της σύνδεσης, με τη βοήθεια 2 κατάλληλων κλειδιών. Συνδέστε το καλώδιο στο συστολέα και το συστολέα με τη βαλβίδα του κυλίνδρου. Ανοίξτε τη βάνα της φιάλης. Επιβεβαιώστε τη στεγανότητα της φιάλης χρησιμοποιώντας σαπουνόνερο. Μη χρησιμοποιείτε φλόγα για τον εντοπισμό διαρροών. Αν υπάρχει βαλβίδα ασφαλείας και ρυθμιστής ελέγξτε τις συνδέσεις. Σε περίπτωση διαρροής κλείστε τη φιάλη και ελέγξτε τις συνδέσεις και τη στεγανότητα. Γυρίστε ελαφρώς τη βαλβίδα (1/2 στροφή) με φορά προς τα αριστερά και πατήστε το κουμπί της πιεζοηλεκτρικής ανάφλεξης. Στη συνέχεια ανοίξτε πλήρως τη βαλβίδα, ώστε να επιτευχθεί μέγιστη παραγωγή φλόγας. Αφού ολοκληρώσετε τις εργασίες, κλείνετε πάντα τη βαλβίδα της φιάλης αερίου και μετά τη βαλβίδα του φλόγιστρου. Όταν αλλάζετε την άδεια φιάλη αερίου με μία καινούρια, να βρίσκεστε σε καλά αεριζόμενο χώρο, μακριά από οποιαδήποτε πηγή θερμότητας ή φλόγα.

Συνολικό μήκος: 950mm

Μήκος ακροφύσιου: 105mm

Μήκος προέκτασης: 600mm

Διάμετρος ακροφύσιου: Φ60mm

Κατανάλωση: 68700kcal/h ή 5700g/h

Συσκευασία: 1 τεμάχιο με οδηγίες χρήσης(δεν περιλαμβάνεται η φιάλη προπανίου)

Κατασκευαστής: KEMPER Group Ιταλία 

71MUppId5eL._SX679_.jpg

Προειδοποιήσεις ασφαλείας

Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση. Σύμφωνα με το πρότυπο EN 16129, είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιήσετε το ρυθμιστή πίεσης με ρύθμιση μεταξύ 0-3bar. Χρησιμοποιήστε μόνο αέριο προπάνιο με απ'ευθείας πίεση(0,5-3bar). Μην το χρησιμοποιείτε με ρυθμιστές σταθερής βαθμονόμησης για οικιακή χρήση, καθώς η παρεχόμενη πίεση είναι ανεπαρκής. Να χρησιμοποιείται μόνο σε ανοιχτό χώρο ή σε καλά αεριζόμενους χώρους. Στο τέλος της εργασίας το ακροφύσιο θα είναι πολύ ζεστό, τοποθετήστε το σε ασφαλή χώρο μακριά από εύφλεκτα υλικά. Ενδεχόμενες επεμβάσεις στο μηχάνημα  θα πρέπει να γίνονται από ειδικευμένο και εξουσιοδοτημένο από τον κατασκευαστή προσωπικό. Χρησιμοποιείτε μόνο γνήσια ανταλλακτικά. Συνιστάται η χρήση του καυστήρα με αντιεκρηκτική βαλβίδα. Μη χρησιμοποιείτε το σωλήνα για να μετακινήσετε ή για να σηκώσετε τη φιάλη. Ελέγξτε τις συνθήκες του σωλήνα πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή και προχωρήστε άμεσα στην αντικατάστασή του, αν ο σωλήνας έχει κοπεί κατά λάθος, έχει ζεσταθεί, παρουσιάζει ρωγμές ή φουσκώματα ή αλλαγές στη διάμετρό του. Χρησιμοποιήστε μόνο εγκεκριμένα λάστιχα για χρήση προπανίου(8x14 διάμετρος, πίεση λειτουργίας 40bar, πίεση ρήξεως 120bar, υλικό σύμφωνα με τη χρήση προπανίου), αν δεν παρέχονται με τον εξοπλισμό. Προστατέψτε τη φιάλη από τον ήλο και από όλες τις πηγές θερμότητας, η θερμοκρασία της φιάλης δεν πρέπει να υπερβεί τους 50oC. Φυλάξτε το μακριά από παιδιά. Ο παραγωγός και ο πωλητής δε θα είναι σε καμία περίπτωση υπεύθυνοι για τις ζημιές που προκαλούνται από την ανάρμοστη χρήση του εξοπλισμού. Σε τακτά χρονιά διαστήματα(ή σε περίπτωση μιας μακράς περιόδου μη χρήσης) επιβεβαιώστε ότι όλα τα εξαρτήματα είναι σε καλή κατάσταση.

1312-17         

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Φλόγιστρο προπανίου μακρύ Φ60 Kemper 121960LP

Φλόγιστρο προπανίου μακρύ Φ60 Kemper 121960LP

Kemper φλόγιστρο μακρύ, Φ60, με σκανδάλη, μήκους 950mm

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

14 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: