Τσιμέντο-Γύψος-Στόκος

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Τσιμέντο ταχείας πήξης 1kg Z3.3 Saratoga

14022

Νέο

Τσιμέντο ταχείας πήξης για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή / παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


3,30 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Το τσιμέντο Cemento Rapido Z3.3 της Saratoga είναι ένα σκυρόδεμα ταχείας πήξης που χάρη στην υψηλή ταχύτητα σκλήρυνσής του και τα εξαιρετικά του χαρακτηριστικά χρησιμοποιείται σε τοίχους με ασφάλεια, ταχύτητα και ευκολία. Είναι ιδανικό για διάφορα υλικά όπως σωλήνες, ράφια, στηρίγματα, σχάρες κ.λπ. και για χρήση τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους.

Οδηγίες χρήσης

Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια στην οποία θα τοποθετήσετε το προϊόν είναι καθαρή και υγρή. Ανακατέψτε 3 μέρη τσιμέντου με 1 μέρος νερό, μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα. Τοποθετείστε το προϊόν με ένα μυστρί. Πήζει σε 2-3 λεπτά γι'αυτό προετοιμάστε μόνο μείγμα σε τόση ποσότητα όση χρειάζεστε. Μετά από 1-2 ώρες μπορείτε να προχωρήσετε στο φινίρισμα της επιφάνειας. Μετά από 24 ώρες το προϊόν έχει σκληρύνει και είναι έτοιμο να στηρίξει οποιοδήποτε φορτίο. 

Συσκευασία: σακούλα μέσα σε κουτί 1000gr

Κατασκευαστής: Saratoga

Κίνδυνος

Περιέχει τσιμέντο Portland. Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση. Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό της αναπνευστικής οδού. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια, το δέρμα και τα ρούχα. Να φοράτε προστατευτικά γάντια/προστατευτικά ενδύματα/μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/πρόσωπο. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αφαιρέστε τους φακούς επαφής αν φοράτε και αν μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευθείτε/Επισκεφθείτε γιατρό. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα: Πλύντε με άφθονο νερό και σαπούνι. Εάν παρατηρηθεί ερεθισμός του δέρματος ή εμφανιστεί εξάνθημα: Συμβουλευθείτε/Επισκεφθείτε γιατρό. Σε περίπτωση εισπνοής: μεταφέρετε τον παθόντα στον καθαρό αέρα και αφήστε τον να ξεκουραστεί σε στάση που διευκολύνει την αναπνοή. Καλέστε το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό εάν αισθανθείτε αδιαθεσία. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Να χρησιμοποιείται μόνο σε ανοικτό ή καλά αεριζόμενο χώρο. Να αποφεύγεται η ελευθέρωση στο περιβάλλον. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σε εγκεκριμένα κέντρα συλλογής. Μακριά από παιδιά. Περιέχει χρώμιο (VI). Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Αποθηκεύεται σε καλά αεριζόμενο χώρο στην αρχική του συσκευασία. Διατηρείται δροσερό.

         

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Τσιμέντο ταχείας πήξης 1kg Z3.3 Saratoga

Τσιμέντο ταχείας πήξης 1kg Z3.3 Saratoga

Τσιμέντο ταχείας πήξης για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Γράψτε μια κριτική

26 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: