Τσιμέντο-Γύψος-Στόκος

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Μαρμαρόστοκος μπεζ Marble Bond 125ml Saratoga

5197

Νέο

Πολυεστερικός στόκος μαρμάρων

Επισκευάζει, στοκάρει, γεμίζει, ανακατασκευάζει

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή / παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


4,50 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΕΤ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Ο μαρμαρόστοκος είναι ένας πολυεστερικός στόκος που δουλεύεται με σπάτουλα , με τον οποίο μπορούν να ανακατασκευαστούν και να επισκευαστούν σπασμένα κομμάτια σε μάρμαρο, γρανίτη και πέτρες. Γεμίζει τις ρωγμές και αποκαθιστά τα σπασίματα.

Ιδανικός για τη συγκόλληση, αρμολόγηση, επιδιόρθωση και το στοκάρισμα μαρμάρων και γρανιτών. Ο μαρμαρόστοκος Marble Bond της Saratoga είναι ένας στόκος 2 συστατικών.

Τρόπος χρήσης

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές, άγριες, χωρίς σκόνη ή λάδια. Πάρτε την ποσότητα που είναι απαραίτητη για την εφαρμογή που επιθυμείτε και προσθέστε 1-3% από τον καταλύτη(ειδικό σκληρυντικό), ανάλογα με τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος και τον χρόνο πήξης που θέλετε να επιτύχετε. Ανακατέψτε πολύ καλά τα δυο συστατικά. Χρόνος επεξεργασίας και εφαρμογής: 5 περίπου λεπτά στους 20°C. Ο στόκος μπορεί να τριφτεί με γυαλόχαρτο μετά από 20-30 λεπτά.

Κατά την εφαρμογή, μπορεί να καθαριστεί με διαλυτικό νίτρου.

Να διατηρείται δροσερό.

Χρώμα: μπεζ ανοιχτό, μπορεί να βαφεί όταν στεγνώσει

Συσκευασία: σωληνάριο με σκληρυντικό και δοχείο με ρητίνη 125ml

Κατασκευαστής: Saratoga

Προειδοποιήσεις

Ρητινούχο: Κίνδυνος. Περιέχει styrene. Υγρό και ατμοί εύφλεκτα. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο. Προκαλεί βλάβες στα ακουστικά όργανα ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεση σε περίπτωση εισπνοής. 

Σκληρυντικό: Προσοχή. Περιέχει dibenzoyl peroxide. Η θέρμανση μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση. Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. 

Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα. Μην καπνίζετε. Να διατηρείται ο περιέκτης ερμητικά κλειστός. Να φοράτε προστατευτικά γάντια/προστατευτικά ενδύματα/μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/πρόσωπο. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα: Πλύντε με άφθονο νερό και σαπούνι. Σε περίπτωση έκθεσης ή πιθανότητας έκθεσης Συμβουλευθείτε/Επισκεφτείτε γιατρό. Μην αναπνέετε ατμούς. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αφαιρέστε τους φακούς επαφής αν φοράτε και αν μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Φυλάσσεται κλειδωμένο. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακριά από παιδιά. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς.

               

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Μαρμαρόστοκος μπεζ Marble Bond 125ml Saratoga

Μαρμαρόστοκος μπεζ Marble Bond 125ml Saratoga

Πολυεστερικός στόκος μαρμάρων

Επισκευάζει, στοκάρει, γεμίζει, ανακατασκευάζει

Γράψτε μια κριτική

26 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: