Σφυριά-Λοστοί

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Σφυρί 200gr λαβή fiberglass Mtx 103179

14184

Νέο

Mtx σφυρί 200gr με λαβή από fiberglass με καουτσούκ

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


5,00 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ TEM

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 103179

Το σφυρί της Mtx είναι ένα απαραίτητο εργαλείο χειρός για να καλύψει κάθε κατασκευαστική και επισκευαστική σας ανάγκη. Είναι το ιδανικό εργαλείο για εργασίες τοποθέτησης.

Η κεφαλή του είναι κατασκευασμένη από χάλυβα(50 grade), σφυρήλατη και σύμφωνη με το πρότυπο DIN1041. Η σφυρηλάτηση συμβάλλει στη βελτίωση της δομής του μετάλλου αυξάνοντας την ομοιογένειά του, με αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη αντοχή στη φθορά και την αύξηση της διάρκεια ζωής του εργαλείου. Είναι ειδικά επεξεργασμένη, γυαλισμένη και έχει μία μαύρη επίστρωση από βερνίκι για μεγαλύτερη προστασία στις δύσκολες συνθήκες εργασίας και τη διάβρωση. Η επιφάνεια εργασίας της και σε βάθος 5mm έχει σκληρότητα 57HrC που καλύπτει τις απαιτήσεις του προτύπου GOST 2310-77

Η κεφαλή είναι στερεωμένη με ασφάλεια στη λαβή χάρη στη σφήνα και την ειδική εποξειδική κόλλα. Η λαβή είναι ανάγλυφη, με οπές για απορρόφηση των κραδασμών, μαλακήαντιολισθητικήεργονομική, για καλύτερο κράτημα, έλεγχο και ξεκούραστη χρήση. Το υλικό κατασκευής της είναι fiberglass με καουτσούκ που προσδίδει αυξημένη αντοχή και ελαστικότηταΔεν ξεραίνεταιδε διογκώνεται και είναι ανθεκτική στους διαλύτες και τα έλαια, γεγονός που αυξάνει τη μηχανική της αντοχή κατά 10 φορές σε σχέση με μία ξύλινη λαβή. Επίσης, η αποθήκευσή της καθίσταται εύκολη σε όλες τις συνθήκες. Στο άκρο της λαβής υπάρχει οπή για την εύκολη αποθήκευση και τακτοποίηση του εργαλείου.

Βάρος κεφαλής: 200gr

Υλικό λαβής: fiberglass και πλαστικό

Μήκος λαβής: 255mm

Μήκος κεφαλής: 94mm

Πλάτος κεφαλής: 20mm

Χρώμα λαβής: Κόκκινο και μαύρο

Συσκευασία: 1 τεμάχιο

Κατασκευαστής: Mtx

Προσοχή

Τηρείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία. Να το χρησιμοποιείτε μόνο για το σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Σε περίπτωση απροσεξίας μπορεί να προκληθούν βλάβες. Μακριά από παιδιά.

   

Οι εικόνες μπορεί να είναι ενδεικτικές.

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Σφυρί 200gr λαβή fiberglass Mtx 103179

Σφυρί 200gr λαβή fiberglass Mtx 103179

Mtx σφυρί 200gr με λαβή από fiberglass με καουτσούκ

Γράψτε μια κριτική

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: